LETT STHLM

Lunch with my mom and sister – we ate at LETT in Sthlm.

God morgon hjärtan! En tidig morgon för oss idag, vi ska nämligen iväg på en spännande grej idag! :-) Som ni vet har jag ätit plant based dom senaste månaderna (med få undantag, ost några gånger och typ lussebullar i helgen haha). Jag trivs otroligt bra med det och älskar att laga mat nu, jag har även fått med mig Jon på det. Han älskar det också, det trodde jag aldrig! :-) Jag hann med en lunch med mamma och syster innan vi åkte till Spanien och en favorit är LETT i Sthlm, man kan beställa olika sallader/wraps och göra dom lite hur man vill. Jag tog en med sötpotatis, linser, spenat, hummus och granatäpple men bytte ut getosten till avokado. Hett tips! Mysigt att hänga med mina favorittjejer också. <3 Tillbaka till planen för dagen, jag har ju alltid varit otroligt intresserad av hälsa och hur kroppen fungerar. Jag tar gärna tester för att se hur kroppen mår och påverkas. För några år sedan gjorde min pappa en full kontroll av allt, vi snackar alla tester man kan ta i princip med helkropps-röntgen osv. När han berättade om det ville jag så gärna göra det men jag var väl 20 år så det var lite tidigt. Nu har dom öppnat ett sånt ställe här så idag ska jag äntligen få göra det! Det ska bli extra intressant att se mina värden och vitaminnivåer nu när vi rest mindre och ätit bra mat hemma. Vi kommer spendera hela dagen där, jag tror dock inte vi får provsvaren direkt men jag ser fram emot dagen massor! Jag ska försöka fota så mycket som möjligt och så berättar jag allt sen. Jag har aldrig blivit röntgad så det ska bli spännande att åka in i en sån tub… Hehe! Önska oss lycka till. PUSS <3

//Good morning loves! An early one for us today, we’re actually going for an exciting thing today! :-) As you know I’ve been eating plant based for the last few months (with a few exceptions, cheese a few times and saffron buns this weekend haha). I really like it and I love to cook food now, I even got Jon to join me. He loves it too, I never thought that would happen! :-) I had time for lunch with my mom and sister before we went to Spain and a favorite place in Sthlm is LETT, you can order different salads/wraps and make them a bit however you like. I had one with sweet potatoes, lentils, spinach, hummus and pomegranate but I changed the goat cheese to avocado. A great tip! It was cozy to spend time with my favorite girls too. <3 Back to the plan for the day, I’ve always been very interested in health and how the body works. I love to take tests to see how the body is feeling and how it is affected by different things. A few years ago my dad did a full body check, we’re talking all the tests possible almost with a full body MRI etc. When he told me about it I so wanted to do it but I was around 20 years old so it was a bit early. Now they opened a place like that here so today I will finally do it! It will be extra interesting to see my vitamins and results now after we’ve traveled less and we’ve had good food at home. We’re gonna spend the entire day there, I don’t think we’ll get the test results straight away but I look forward to the day a lot! I’m gonna try to take photos of it all and I’ll tell you all about it later. I’ve never had an MRI so it will be interesting to go in to a tube like that… Hehe! Wish us luck. HUGS <3

13 reaktioner på “LETT STHLM”

 • Anonymous says:

  Janni,
  I got very worried reading your latest post about the whole body scan. It involves radiation which is very harmful for especially the cells that reproduce quickly (read your ovaries). As you are flying quite a lot you are already exposed to a lot of radiation so please please please do not fry your body unnecessarily. Also I ask you to be careful when writing about body scans as an influencer so that no unnecessary scans are performed (your father is in a much lower riskggroup as he is male and most likely any cancer from that radiation is not gonna catch up with him as it takes a long time do develop).
  Please take my advice into consideration,
  Clara (a worried doctor)

 • Anonymous says:

  Ah saw now in the english version that you’re gonna get an MRI. That doesn’t involve harmful radiation, so your fine :)
  Clara

 • Agneta says:

  Helt meningslöst att ta sjukvårdspersonals resurser i anspråk för att undersöka unga människor utan sjukdomar och utan symtom. Jag förstår att det inte rör sig om offentlig sjukvård utan privat men personalen borde kunna jobba med något som gagnar sjuka människor och inte friska.
  Även om det är ett samarbete och alltså gratis för dig så är det upprörande med sådana omotiverade undersökningar.
  Även sjukvårdsappar som KRY och Min doktor är kostsamma för samhället och meningslösa när det finns vårdcentraler osv.

 • Mireia says:

  That looks really good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Viv says:

  <3<3<<3<3

  Mysigt det ser ut!

 • ISA says:

  Men JA!! Du måste berätta sen för jag sa till en vän senast förra veckan att jag skulle vilja göra det. I och för sig mest för jag tror jag har så mycket sjukdomar meeeen kan väl vara intressant att se annat med :) Hoppas det går bra!

 • J says:

  SÅ kul om du delar mer kring hälsa, träning, kost :)<3

 • Heidi says:

  Röntgen är inte hälsosamt bara så du vet

 • aneta says:

  Oh my! Why would you do MRI? You can see vitamins/minerals through blood tests. CT scans rarely produce important findings in people without relevant symptoms.

 • Lisa says:

  Åh, mina föräldrar har också gjort det men i Stockholm. Ingen av dem hade något allvarligt men både fick lite individuella råd om hur de kunde ändra sin kost för att undvika att de få åkommor de har ska bli värre. Tycker det är helt fantastisk! Vi har förlorat många i släkten till cancer och hjärtsjukdomar. Så jag är väldigt tacksam att mina föräldrar gjorde denna undersökning och att vi nu vet att de i princip är friska.

  Jag tänker också som dig och hade gärna själv gjort en full undersökning av min kropp. Alla vill väl leva länge och om det finns något man kan göra för att underlätta oddsen så är jag väldigt för. Tycker du gör helt rätt! Du måste berätta allt om hur det gick.

 • FILIPPA says:

  Fina bilder!! Ser jättegott ut!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • 192.168.0.1 says:

  Thanks for this wonderful article and continue sharing more topics like this.

Leave a Reply

Your email address will not be published.