HEALTH CHECK

In collaboration with Executive Health Marbella.

Health check up at Executive Health in Marbella – a full day with full focus on health.

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra! Hade en så intressant dag igår, något jag velat göra i flera år. Jag är ju ganska ung (hehe) och frisk så några av er undrar säkert varför jag gjorde en sån här helkroppsundersökning, men är det något som intresserar mig så är det kropp, hälsa och mående. Hur man kan optimera livet helt enkelt! Det går väl lite hand i hand med när man tar cellprov, mammografi osv – man vill se så allt är bra och hittar man något som inte blivit något allvarligt ännu kan man göra andra livsval som kan ändra framtiden. Vi hade faktiskt bokat in en liknande check up i Monaco, men vi fick avboka då Jon spontant åkte till Portugal för att surfa… ;-) Min pappa sa sedan att han skulle göra det här i Marbella så då bokade vi på oss också. Vi kom dit på morgonen utan att äta eller dricka något, det var viktigt för blodprov och magnetröntgen i magen. Jag har aldrig varit i en sån här tub, många verkar vara rädda för det men jag somnade… Haha! Vi kollade igenom hela kroppen, hjärtat (jag hade blåsljud på hjärtat när jag var yngre), sköldkörteln, blodtryck och även mina leverfläckar. Jag har ju prickar över hela kroppen så det är svårt att hålla koll på alla och jag är faktiskt riktigt dålig på att kolla upp dom, så det var skönt att få det gjort. Vi får provsvaren om ca 2 veckor, men testerna vi fick svar på direkt såg väldigt bra ut för mig. Vi lever ju ganska hälsosamt men med ganska mycket stress, så nu ser jag fram emot att få alla provsvar på vitaminer osv. Jag säger till när jag har fått svaren! Jag kan verkligen rekommendera att kolla igenom kroppen även om man känner sig frisk, dom hittade några saker hos Jon som han har känt av i flera år men som ingen har hittat tidigare. Vi får vänta och se vad det är och vad man kan göra åt det, men som sagt så är det inget någon har hittat tidigare. Hela stället var så fint och personalen var helt fantastiska, vi ville inte ens åka hem efter 6 timmar haha! Jag skulle gärna göra det här varje år men det är onödigt i min ålder om jag är frisk, jag tycker dock att det är så otroligt intressant och min kropp är ju det som avgör hur jag kan leva mitt liv så att försöka få den att må 100% är ett av mina största mål i livet. Det är bara att hojta om ni har några med frågor, annars säger jag till när jag har provsvaren! PUSS <3

//Good morning loves! How are you? :-) I feel great! We had such an interesting day yesterday, something I’ve been wanting to do for years. I’m pretty young (hehe) and healthy so some of you guys probably wonder why I did a full body check like this, but if it’s something that interests me it’s body, health and well being. How to optimize life! I guess it’s like when you take pap smear tests, mammography etc – you want to check so everything is good and if you find something that isn’t too serious yet you can change a few things in your life that will change the future. We actually booked a similar thing in Monaco, but had to cancel since Jon went to Portugal so surf… ;-) My dad told us that he booked this in Marbella so we did the same. We arrived in the morning without eating or drinking anything, it was important for the blood tests and the MRI in the stomach. I’ve never been in a tube like this, it seems like a lot of people are scared of it but I fell asleep… Haha! We checked the entire body, heart (I had heart murmur, I think it’s called that, when I was younger), thyroid, blood pressure and also my moles. I have moles all over my body so it’s hard to keep track of them and I’m actually really bad at have them checked, so it was nice to have that done. We’ll get the test results in about 2 weeks, but the tests we got straight away looked good for me. We’re living a pretty healthy life but with a lot of stress, so now I look forward to the results on vitamins etc. I’ll let you know when we have the results! I can truly recommend checking your body even if you feel healthy, they found a few things on Jon that he’s been feeling for a few years but no one has found before. We’ll just have to wait and see what it is and what to do about it, but as I said no one has found it before. The entire place was so beautiful and the staff was incredible, we didn’t even want to leave after 6 hours haha! I would love to do this every year but it’s unnecessary in my age if I’m healthy, I do think it’s incredibly interesting and my body is what determines how I can live my life so to try to have it feel 100% is one of my biggest goals in life. Just let me know if you have any more questions, otherwise I’ll let you know when I have the results! HUGS <3 

22 reaktioner på “HEALTH CHECK”

 • sara says:

  How much does it cost?

 • hannna says:

  Hejhej, hur menar du att ni lever med mycket stress? är väldigt avis på dig för du verkar ha ett så chill liv snarare, fota lite samarbeten, gå promenader, träna lite, typ drömliv deluxe men när har du det stressigt?

  • Yvette says:

   Haha förstår folk fortfarande inte att influencers gör hundra andra saker än att fota lite bilder, chilla och promenera?.. Man kan ju tänka på hur mycket pengar företag lägger ner på reklam vilket såklart också innebär stora åtaganden och mycket jobb innan bilderna läggs upp. Jag tycker det är så stört att influencers fortfarande måste försvara sitt jobb, det är 2018 liksom….

   Kör hårt Janni, men stressa inte för mycket! Allt ni gör med klädmärke, kollektioner, uppdaterar era kanaler varje dag. Jag älskar alla dina kanaler och blir alltid lika glad när du har lagt upp något nytt. :) Kram!

 • Sara says:

  Det här är så spännande, jag är 29 år och gjorde samma sak i år! Jag har alltid vara intresserad av hälsa och som du säger, maximera kroppen. Jag mådde bra och dem hittade inget annat än lite låg på vissa vitaminer, så det var skönt. Skulle vara spännande att höra mer när du fått resultaten och vad man kan göra om man har brist etc. Kul att se mer hälsa här, jag ÄLSKAR DET!! :) Kram!

 • peachcake says:

  Hi Janni,

  thank you for sharing this, it is so important to look after yourself and prevention is the key.
  Can you tell how much it can roughly cost and whether the ‘Full body check’ is the formal name? thanks

  • cynthia says:

   Hi! You do not need a full body MRI unless you are have symptoms of a disease that would require a diagnostic MRI. Even with symptoms, a responsible ethical doctor, would order you a targeted MRI. For example- head & neck, abdomen, or pelvis.

   • Anonymous says:

    Agree, as do most doctors. There is absolutely no need to subject perfectly healthy young people to full body MRIs. The risk far outweighs any benefits. You often get findings that look abnormal even though there is not really anything wrong, resulting in terrible anguish for the patient who will have to undergo further testing that is usually invasive, and spending weeks believing that they are dying from cancer… Very few diseases are found through tests like this. They are simply capitalising on (rich…) people’s fears.

 • Anonymous says:

  Hi Janni,
  I think you forgot to mention the price, it could be interested to know ! It’s nice to talk about this but it feels incomplete if we don’t have the cost of it you know..
  also if there is possibilities to be supported by our Health care ?
  thanks !

 • Emilie says:

  I’ve considered having a health check as well. Just as you, I’m very interested in the body, how it works, how it’s affected by different mechanisms etc. No matter what age you are, I find it important to treat you’re body well, know how you can optimise your wellbeing and be sure that everything is at it should be. So having a health check definitely seems to be a good idea to do every once in a while, it’s never a bad idea to know what you can do differently to treat your body even better.
  I’m very excited to hear about your results!

 • sara says:

  woooow, this is SO IMPORTANT. Check your healthy is the best

  http://7-sevendays.blogspot.it/

 • Tove says:

  Antagligen är många rädda inför magnetröntgen då de flesta är sjuka när dessa bilder tas och är orolig för resultatet. Är ju inte så konstigt.

  • J says:

   Precis. Gjorde en på hjärnan här pm veckan och väntar på resultat. Fällde några tårar när jag låg där inne.

 • anonet says:

  What you got in that tube is radiation for no reason. I understand you do a blood test, check hormones, etc… there are plenty of other tests you can do to see how your body is doing. Doing MRI for pure curiosity is just wrong. Please stop sharing these serious topics as there are probably other young and uninformed girls reading this thinking this is right thing to do.

 • Anonymous says:

  hello Janni,this type of analysis is very speciaistic, not a routine test, and it is performed only in presence of specific symptoms, first should be done blood tests, I hope you have done them and that the results are positive, I say this because I am a doctor, hope all will be fine..bye

  • cynthia says:

   I agree. MRI is a very specific test to be done only in the presence of symptoms or other positive lab tests. No responsible doctor’s perform these at random at the will of “patient” willing to pay out of pocket.

 • hilde says:

  hva koster en slik undersøkelse??

 • MD says:

  It is important that you at least mention what this type of check up costs – some people reading this will go to their GP demanding a full body MRI. Though in many countries, including Sweden where i guess most of your readers are from, most medical care is state funded. Full body MRI is extremely costly and practically never indicated. Targeted MRI should be done when there is a medical indication. However, if you pay for it I am fine with this type of check-ups if the person is aware that many things in our bodies (cysts, diverticulosis, spinal hernia, spondylosis etc) can be present without giving symptoms. There is also no evidence regarding vitamin levels unless you have symptoms

  If you are truly interested in how the body works you should read books and articles (not sponsored articles) or talk to a good doctor. We (doctors) study practically all our lives to know all there is to know about the body. Taking a full body MRI and “all the tests” available” will not give you the answers. But, since you pay for it I guess it is fine. Then there is people with cancer/progressive neurological diseases relying on state funded medical care who waits months for a MRI.

  All of this is not to give you a bad conscience but rather to give some perspective. I hope you find what you´re looking for!

 • M says:

  Att göra en sån röntgen var fruktansvärt för mig då de upptäckte att jag hade en cancer tumör. Så för folk som gör det för en health check tkr nog inte det är så farligt men för de som gör det för en riktig anledning är det jävligt obehagligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.