MARBELLA PHONE SNAPS

Good morgon hjärtan! Igår hade vi möte heela dagen med C’est Normal. Vi har många bra planer framöver, och vi ska även sitta hela dagen idag. Maxar innan julfirande. :-) Jag har ju knappt använt kameran pga det, men lite mobilbilder har jag skrapat ihop från dom här dagarna. Första morgonen i huset var jag bara tvungen att ta en bild, jag älskar verkligen vårt hus! <3

//Good morning loves! Yesterday we had a meeting all day with C’est Normal. We have lots of plans ahead, and we’re also gonna sit all day today. Maxing it out before Christmas celebrations. :-) I’ve barely used my camera because of that, but I’ve shot some phone pics these days. I just had to take a photo the first morning in the house, I truly love our house! <3

Det här är faktiskt från imorse när jag var påväg ut på min morgonprommis. <3 Jag har inte gått något sedan vi kom hit så det var skönt att komma ut imorse, frisk luft och en bra start på dagen! :-)

//This is actually from this morning when I was heading out for my morning walk. <3 I haven’t been out for one since we got here so it was nice to get out this morning, fresh air and a good start of the day! :-)

Vi åt lunch på Organic Marbella en dag, och vi åt alla veganskt. Vi fick till och med pappa och beställa veganskt, det trodde jag faktiskt ALDRIG skulle hända… ;-) Så kul när man kan öppna ögonen för det för andra, jag försöker verkligen inte “tvinga på” folk runtomkring mig att äta veganskt utan respekterar alla hur dom vill äta. Jag berättar dock gärna hur enkelt det är nu när man ätit så ett tag och hur mycket god mat man kan äta, jag tror det är ett bättre sätt att få folk att prova. :-)

//We had lunch at Organic Marbella one day, and we all ate vegan. We even got my dad to order vegan, I actually NEVER thought that would happen… ;-) So fun when you can open the eyes for that for other people, I never try to “force” people around me to eat vegan and I respect everyone how they choose to eat. I do tell how easy it is now when you’ve been eating like that for a while and how much good food you can eat, I think that’s a better way to get people to try it. :-)

Jag åt en grym rätt ni måste prova om ni är här, blomkålspopcorn i en ganska stark sås med ris och grönsaker. Galet gott, vill prova att laga det hemma!

//I ate a great dish that you have to try if you’re here, cauliflower popcorn in a pretty spicy sauce with rice and veggies. So good, I want to try to make it at home!

HAHAHA, den här är alltså den enda bilden jag har på mig själv! Ser sur ut men provade ett par glasögon för att se hur dom såg ut på mig, skrattade så mycket när jag såg bilden då det verkligen ser ut som att jag försöker se cool ut… ;-)

//HAHAHA, so this is the only picture I have of myself! I look mad but I was just trying a pair of sunglasses to see how they looked on me, I laughed so much when I saw this picture because it really looks like I’m trying to look cool… ;-)

Galen solnedgång från vår balkong. <3 Jag blir lika faschinerad varje morgon och kväll, tycker det är så vackert.

//Crazy sunset from our balcony. <3 I always get so fascinated every morning and night, I think it’s so beautiful.

Igår var det äntligen dags – middag på OCCO. <3 <3 Dom hade gjort det lite julfint också. :-) Ps. Ser ni tidningen på bordet längst ner? I’m the cover girl, hehe. Har jag visat den för er? Det är en tidning som heter Gitane här i Marbella, och vi plåtade detta i somras. :-)

//It was finally time yesterday – dinner at OCCO. <3 <3 They put up some Christmas decorations too. :-) Ps. Do you see the magazine on the table? I’m the cover girl, hehe. Have I showed it to you? It’s a magazine called Gitane here in Marbella, and we shot this during summer. :-)

Avslutar med min favvomat! <3 Batata Harra, falafel, hummus (<3), tabbouleh och knyten med spenat. Här kan man beställa vegansk, vegetarisk eller grill mix-meny. Funkar för alla! :-) Nu ska vi hoppa in i möte och senare idag står familjemiddag på menyn, min farmor, faster och kusiner är här nu också. PUSS <3

//Finishing off with my favorite food! <3 Batata Harra, falafel, hummus (<3), tabbouleh and spinach “cakes”. Here you can order vegan, vegetarian or grill mix menu. Works for everyone! :-) Now we’re gonna jump in to a meeting and later today we have family dinner on the menu, my grandma, aunt and cousins are here now too. HUGS <3

6 reaktioner på “MARBELLA PHONE SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.