CELEBRATION TIMES

In collaboration with Richard Juhlin.

Celebrating being back in Marbella – drinking our Special Edition non alcoholic sparkling wine we created with Richard Juhlin!

God morgon babes! Hoppas ni har en fin morgon, helt sjukt att det är julafton snart!? Vad hände, haha! Igår hade vi möten från morgon till kväll, sen blev det middag med familjen och en film. Effektiv dag och en mysig kväll. :-) Idag ska jag åka och handla mat inför julen då vi ska vara i vårt hus med alla. Vi ska laga mat så jag måste komma på lite spännande recept (hehe) och jag vill baka något också! Jag har väl berättat om våra special edition-flaskor vi gjorde till vårt bröllop ihop med Richard Juhlin? Som ni vet så dricker vi väldigt sällan alkohol, och dessa är alkoholfria. :-) Oftast dricker vi läsk men när man firar något kan det var kul med något lite festligare, då är den här perfekt! Riktigt god, jag kan inte ens bestämma om jag gillar det vita eller rosét bäst. Min pappa har alltid dessa hemma också eftersom han slutade dricka alkohol för lite över tre år sedan, så han tycker dom funkar till allt! :-) För mig handlar julen inte alls om alkohol, men jag vet att många dricker en del under julen så jag vill bara försöka inspirera några till att välja ett annat alternativ. Umgås med vänner/familj, ät god mat och njut av helgen istället. Baka, laga mat, kolla film i pyamas hela dagen eller liknande. Det är vad vi ska göra iallafall! :-) Hörs senare hjärtan, PUSS <3

//Good morning babes! Hope you’re having a great morning, crazy that it’s Christmas Eve soon!? What happened, haha! Yesterday we had meetings from morning until night, then we had dinner with the family and watched a movie. An efficient day and a cozy night. :-) Today I’m gonna go and do some food shopping for Christmas since we’re gonna be in our house with everyone. We’re gonna cook food so I have to come up with some exciting recipes (hehe) and I also want to bake some! I think I’ve told you guys about our special edition bottles we created for our wedding together with Richard Juhlin? As you know we rarely drink alcohol, and these are non alcoholic. :-) We usually drink soda but when you celebrate something it’s always more fun with something a bit more festive, this is perfect for that! It tastes so good, I can’t even decide if I like the white or rosé better. My dad always have these at home since he quit drinking alcohol a bit over three years ago, so he thinks it works for everything! :-) For me Christmas isn’t about alcohol at all, but I know that a lot of people drink a lot during Christmas so I just want to try and inspire some people to choose another alternative. Spend time with friends/family, eat good food and enjoy the weekend instead. Bake, cook food, watch movies in you pj’s and similar things. That’s what we’re doing anyhow! :-) Talk later loves, HUGS <3

8 reaktioner på “CELEBRATION TIMES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.