BEACH LUNCH

Lunch at the beach – magical in December. <3

God morgon hjärtan! Jag har precis kommit hem efter en promenad i bergen med Edita, hon kom hit igår (happy me!).< 3 Vi åkte när solen precis började gå upp så vi möttes av solen uppe på toppen av berget, vi ska försöka göra det varje morgon nu. Igår fyllde ju min farmor år så vi gick till en restaurang på stranden som vi alltid går till – Aurora Beach. Mysigt men gå inte dit om ni vill äta snabbt, det tar tid att få maten hehe. Vi har ju fått med oss pappa på plant based-spåret (trodde aldrig det skulle hända!) så vi delade på en grönsakspaella och grillade grönsaker. Så gott och mysigt att sitta och äta i solen. Jag fick ta av mig min tjocktröja och sitta i linne då det var så varmt, så underbart att kunna göra det i December! Vi satt där i några timmar och bara njöt, tillslut kom vi in på paddel-tennis så idag står turnering på schemat haha! Min andra kusin kom hit igår med sin tjej Alexandra, tydligen är hon proffs så vi ska köra lag. Jag är ju så dålig förlorare (dålig egenskap, I know) så jag paxade henne till mitt lag. ;-) Nu ska jag slänga i mig gröt och göra mig redo, så pepp på paddel! Har inte kört det på så länge. PUSS, önska oss lycka till! <3

//Good morning loves! I just got back from a walk in the mountains with Edita, she arrived yesterday (happy me!). <3 We left when the sun just started to rise and we got welcomed by it on the top of the mountain, we’re gonna try to do that every morning now. My grandma had her b-day yesterday so we went to a restaurant at the beach that we always go to – Aurora Beach. It’s cozy but don’t go there if you want to eat something quick, it takes a while to get the food hehe. We finally got my dad to join us on the plant based track (never thought that would happen!) so we shared a veggie paella and grilled veggies. So good and cozy to sit and eat in the sun. I even got to remove my sweater and sit in a t-shirt since it was so hot, amazing to be able to do that in December! We sat there for a few hours and just enjoyed, we got in to talking about paddle tennis so today we have a tournament on the schedule haha! My other cousin arrived here yesterday with his girlfriend Alexandra, apparently she’s a pro so we’re gonna be on a team. I’m such a bad looser (I know that’s a bad quality of mine) so I said that we had to be on the same team. ;-) Now I’m gonna eat my oatmeal and get ready, so excited for paddle! I haven’t done it in so long. HUGS, wish us luck! <3

14 reaktioner på “BEACH LUNCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.