BREAKFAST DATE

Breakfast with my grandma and bonus grandpa! <3 I made chia pudding and different options.

Good morgon babes! Vi hade en mysig morgon med min farmor och Ulf (bonus farfar) på besök, dom ska åka tillbaka till sitt ställe i Spanien idag som ligger en bit bort så jag ville hinna ses lite till innan det. :-) Jag förberedde chiapudding igårkväll så det åt vi, jag har inte gjort det på så länge men det är ju så enkelt och gott! Jag använde (för en portion): 2 dl mandelmjölk, 3 msk chiafrön, kanel och sen blanda runt och in i kylen över natten. Jag toppade med banan och granola – yum! Jag fixade även lite bröd, pepparkakor, citronvatten och te. Mysmorgon! Ps. Jag älskar vårt kök så mycket, det är verkligen en lyx att laga mat här. Nu ska vi hoppa in i ett möte, big plans ahead! PUSS <3

//Good morning babes! We had a cozy morning with my grandma and Ulf (bonus grandpa) that came for a visit, they’re heading back to their place in Spain that is a bit further away so I wanted to see them a bit more before that. :-) I prepared chia pudding last night so we ate that, I haven’t done that in so long and it’s so easy to make and tasty! I used (for one portion): 2 dl almond milk, 3 tbs chia seeds, cinnamon and then mix it around and put it in the refrigerator over night. I topped it with banana and granola – yum! I also prepared some bread, gingerbread, lemon water and tea. Cozy morning! Ps. I love our kitchen so much, it’s truly a luxury to cook food here. Now we’re gonna jump in to a meeting, big plans ahead! HUGS <3

12 reaktioner på “BREAKFAST DATE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.