TWO OF A KIND PODCAST

Our podcast goes live 3rd of January!!! <3

Good morgon hjärtan! Idag kommer goda nyheter, haha! Vi släpper nämligen vår podd den 3e Januari!!! Så – på torsdag kommer första avsnittet (vilket är era fördomar) och efter det kommer vi släppa ett avsnitt i veckan på torsdagar. :-) Det ska bli så kul att se vad ni tycker och såklart är det otroligt kul att göra det här ihop med min syster. <3 Hon är lite av en podd-älskare och lyssnar på allt i princip, jag är ju lite mer musiklyssnare men har börjat lyssna på mer poddar nu. Älskar det faktiskt! Redan nu kan ni gå in på podcaster appen (och alla andra podd-appar gissar jag) och lyssna på en liten trailer från första avsnittet, och prenumerera såklart. ;-) Vi har döpt podden till “Two of a kind”, eftersom det är exakt vad vi är. Sök på det namnet så kommer den upp! Hoppas ni är lika peppade som vi är, och såklart uppskattar vi tips på vad ni vill höra om och ämnen ni vill att vi ska ta upp. PUSS <3

//Good morning loves! Today I have some good news, haha! We’re releasing our podacast on the 3rd of January!!! So – on thursday our first episode is live (which is your prejudices) and after that we’re gonna release an episode a week on thursdays. :-) It will be fun to see what you guys think (if you don’t understand swedish it’s good practice hehe) and of course it’s super fun to do this together with my sister. <3 She’s a podcast lover and listens to everything almost, I’m more of a music lover but I’ve started to listen to more podcasts. Love it actually! You can go in to the podcaster app (and all the other podcast apps I guess) and listen to a trailer from the first episode. ;-) We named the podcast “Two of a kind”, since that’s exactly what we are. Search for that name and you’ll find it! Hope you guys are as excited as we are, and of course we appreciate tips on what you want to hear and things you want us to talk about. HUGS <3 

26 reaktioner på “TWO OF A KIND PODCAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.