Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:41 | December 30, 2018

TWO OF A KIND PODCAST

Our podcast goes live 3rd of January!!! <3

Good morgon hjärtan! Idag kommer goda nyheter, haha! Vi släpper nämligen vår podd den 3e Januari!!! Så – på torsdag kommer första avsnittet (vilket är era fördomar) och efter det kommer vi släppa ett avsnitt i veckan på torsdagar. :-) Det ska bli så kul att se vad ni tycker och såklart är det otroligt kul att göra det här ihop med min syster. <3 Hon är lite av en podd-älskare och lyssnar på allt i princip, jag är ju lite mer musiklyssnare men har börjat lyssna på mer poddar nu. Älskar det faktiskt! Redan nu kan ni gå in på podcaster appen (och alla andra podd-appar gissar jag) och lyssna på en liten trailer från första avsnittet, och prenumerera såklart. ;-) Vi har döpt podden till “Two of a kind”, eftersom det är exakt vad vi är. Sök på det namnet så kommer den upp! Hoppas ni är lika peppade som vi är, och såklart uppskattar vi tips på vad ni vill höra om och ämnen ni vill att vi ska ta upp. PUSS <3

//Good morning loves! Today I have some good news, haha! We’re releasing our podacast on the 3rd of January!!! So – on thursday our first episode is live (which is your prejudices) and after that we’re gonna release an episode a week on thursdays. :-) It will be fun to see what you guys think (if you don’t understand swedish it’s good practice hehe) and of course it’s super fun to do this together with my sister. <3 She’s a podcast lover and listens to everything almost, I’m more of a music lover but I’ve started to listen to more podcasts. Love it actually! You can go in to the podcaster app (and all the other podcast apps I guess) and listen to a trailer from the first episode. ;-) We named the podcast “Two of a kind”, since that’s exactly what we are. Search for that name and you’ll find it! Hope you guys are as excited as we are, and of course we appreciate tips on what you want to hear and things you want us to talk about. HUGS <3 


13 kommentarer13 kommentarer om “TWO OF A KIND PODCAST”

  Åh vad kul! Ser verkligen fram emot att lyssna på den! :)

  Reply

  Hi Janni, do you know in is there an option to translate the podcast? I am a big fan of you and your sister and I would love to understand your podcast :). Love, Sarah

  Reply

  Don’t think so unfortunately… :-( I would love to do it in english but since we’re both Swedish that’s the most natural way for us. Maybe in the future though!! Xx

  Reply

  Hittar inte podcasten.. Jag använder Podcast Republic (bor i Skottland) men hittar alltid alla svenska poddar där. Vart annars kan man göra er podcast?

  Reply

  Lyssnade precis på första avsnittet, tror det är sååå rätt för att ni ska få folk att “förstå” er! Så skön vibe och hoppas ni håller alla avsnitt lika “real” :D

  Kram och tack för rolig start på 2019!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här