HAPPY NEW YEAR

Här firade vi in år 2015 – vi var på taket på vårt gamla hus i Marbella! Här med mina kusiner Basse och Simon (som vi ska fira med ikväll också!).

//Here we rang in the year 2015 – we were on the rooftop on our old house in Marbella! Here with my cousins Basse and Simon (which we are celebrating with tonight again!).

2016 – även här på taket i Marbella. Några år vi har firat in där. :-) Michan och Riley var där med oss så vi åt god mat och hade en lugn kväll!

//2016 – on the rooftop in Marbella again. We’ve celebrated a few new year’s there. :-) Michan and Riley was there with us so we had good food and a calm night!

2017 firades in i Monaco! Vi spenderade hela dagen på Cap Estel, gick på spa och låg i solen. Vi avslutade med middag på Nobu i Monaco!

//2017 was celebrated in Monaco! We spent the entire day at Cap Estel, went to the spa and spent the day in the sun. We finished the day at Nobu in Monaco!

2018, det här grymma året som precis är slut – det firades in i Marocko ute i öknen. Vi hade en fest ute i öknen bland våra tält med ett stort gäng och kollade solnedgången på stället på bilden (ganska drömmigt!). I år är vi ett gäng här i Marbella, Jon’s bror och hans tjej kom hit igårkväll och Klara kom imorse. :-) Vi ska till OCCO på nyårsfirande så jag är säker på god mat och kanske en drink eller två. Önskar er en fantastisk kväll, GOTT NYTT ÅR HJÄRTAN!! <3 Nästa år ska bli ett grymt år för oss alla! Kärlek <3 <3 <3

//2018, the amazing year that is about to end – we celebrated that in Morocco in the desert. We had a party in the desert next to our tents with a big group of people and watched the sunset at the spot in the photo (pretty dreamy!). This year we’re a group here in Marbella, Jon’s brother and his girlfriend arrived yesterday and Klara arrived this morning. :-) We’re heading to OCCO for New Year’s celebrations so I’m sure we’ll have good food and maybe a drink or two. I wish you all an amazing night, HAPPY NEW YEAR LOVES!! <3 Next year will be a great one for all of us! Love <3 <3 <3

9 reaktioner på “HAPPY NEW YEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.