HELLO 2019

My favorite moment from 2018 – our wedding! <3

Hej hjärtan och HEJ 2019!! Så pepp på det här året, haha! Jag älskar nystarter, det känns som man har tid att reflektera över sitt liv och vad man gör och sätta nya mål. Jon bryr sig inte alls lika mycket om ett nytt år men jag tycker det är fantastiskt. 2018 var ett så fantastiskt år för oss så jag är spänd på att se vad 2019 har att erbjuda. :-) Jag försökte ladda upp bilder från igår men det verkar som att min server har “nyårsdag” också och den är iväg och äter pizza framför en film… ;-) Det gick alltså inte att ladda upp bilder så jag ska kolla upp det direkt och sen får ni se lite bilder från gårdagen. Jag ville mest kika in här och önska er en fin start på det nya året! Vi har tagit det lugnt vid poolen hela dagen, det har varit galet fint väder så vi har njutit av solen. Nu vill jag röra lite på mig däremot så jag tror det blir en sväng till bergen för en promenad med hundarna, som vanligt. Hoppas ni hade en fin kväll igår och att ni får en grym start på det här nya året. Massa kärlek! <3

//Hey loves and HEY 2019!! So excited for this year, haha! I love fresh starts, it feels like you have time to reflect over your life and what you do and set new goals. Jon doesn’t care as much about a new year but I think it’s amazing. 2018 was such an incredible year for us so I’m excited to see what 2019 have to offer. :-) I tried to upload photos from yesterday but it seems like my server also has “new years day” and is away having pizza in front of a movie… ;-) I couldn’t upload photos so I’m gonna look in to it right now and then you’ll see photos from yesterday. I just wanted to check in here and wish you all a great start of the new year! We’ve been chilling by the pool all day, the weather has been crazy so we’ve just enjoyed the sun. Now I want to move a bit though so I think we’re heading to the mountains with the dogs for a walk, as usual. Hope you had a great night yesterday and that you’ll get a great start of the new year. Lots of love <3

8 reaktioner på “HELLO 2019”

Leave a Reply

Your email address will not be published.