MY SPOT

This morning in our house. <3 Wearing Bik Bok PJ’s (here!

Hej hjärtan! <3 Äntligen fick jag upp en bild, det har inte funkat på hela dagen! Nu måste jag fixa alla bilder från dessa dagar bara. :-) Vi har haft en riktigt fin start på året, jag har njutit av varenda sekund. Vi har ju Jons bror och tjej här och även Klara, vi älskar att ha folk här i huset så vi lagar stora middagar och umgås. Bästa som finns! Jag lyxade till det ordentligt idag och gjorde en mega-ansiktsbehandling (den hette Million Dollar facial, men den kostade som tur var ganska mycket mindre haha), efter behandlingen fixade jag även håret på samma ställe. Jag är ju så otroligt lat när det kommer till smink/hår så att få håret fönat är megalyx för mig. Jag har bestämt mig för att göra såna saker oftare i år. :-) Jag ska berätta mer om ansiktsbehandlingen senare, min hy har ballat ur senaste tiden så jag kände att jag behövde göra något. Jag är van att ha bra hy (vilket jag såklart är otroligt tacksam för), så nu vill jag komma tillbaka till det. Dags för en film i biorummet, hörs imorgon. PS. PODDEN SLÄPPS IMORGONBITTI!!!! PUSS <3

//Hey loves! <3 I could finally upload a photo, I haven’t been able to do that all day! Now I just have to fix all the photos from these days. :-) We’ve had such a nice start of the year, I’ve enjoyed every second. We have Jon’s brother and his girlfriend here and also Klara, we love to have people in the house so we’re cooking big dinners and just hang out. The best thing there is! I treated myself a lot today and did a mega-facial (it was called Million Dollar facial, but the price was luckily way less haha), after the treatment I also did my hair at the same place. I’m so lazy when it comes to make up/hair so to get my hair done is such a luxury for me. I’ve decided to do more of things like that this year. :-) I’ll tell you more about the facial later, my skin has been freaking out lately so I felt that I just had to do something. I’m used to having good skin (which I’m of course is super grateful for), so now I want to get back to that. Time for a movie in the cinema room, talk tomorrow. PS. OUR PODCAST GOES LIVE TOMORROW MORNING!!!! HUGS <3

11 reaktioner på “MY SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.