BLAZER DAYS

Gina Tricot blazer (here!) and denims/ C’est Normal t-shirt/ Pull&Bear shoes

Hej hjärtan! Hur mår ni? :-) Jag mår bra men det är ganska tomt här hemma nu eftersom våra gäster åkte tidigt imorse… :-( Tråkigt att dom har åkt, vi har haft det så härligt med dom här. Vi startade dagen med städning (det blir aldrig rent i ett sånt här stort hus, seriöst haha), en promenad och efter det spelade Mickis och jag in ett nytt poddavsnitt! :-) Vi pratade lite om jul/nyår och nyårslöften osv, så ni kan lyssna på det på torsdag nästa vecka! Planen nu är att jobba undan lite, svara på massa mail och ta tag i sånt jag inte gjort när vi har haft besök. Den här outfiten la jag ju upp en bild på igår men det är verkligen en uniform för mig dessa dagar. Jeans som är sköna, en tisha och sneakers. Antingen en kavaj eller en hoodie över – enkelt och skönt. Är dock lite sugen på att hitta mer inspiration till outfits, jag har varit så bekväm senaste tiden och saknar faktiskt att klä på mig roliga outfits. Ska kolla pinterest och kanske åka och köpa mig en riktig tidning, det blir jag alltid inpirerad av. PUSS, ha en magisk fredag! <3

//Hey loves! How are you? :-) I feel great but it’s pretty empty here now since our guests left early this morning… :-( A bit sad that they left, we’ve had the best time with them here. We started the day with some cleaning (it’s never fully clean in a house this big, seriously haha), a walk and then Mickis and I recorded a new podcast episode! :-) We talked about Christmas/New Year’s and new years resolutions etc, so that will go live on thursday next week! The plan for now is to get some work done, reply to emails and things like that that I haven’t done when we’ve had visitors. I posted a photo of this outfit yesterday but it’s truly a uniform for me these days. Comfy jeans, a t-shirt and sneakers. I add either a blazer or a hoodie – simple and comfy. I do feel like I want to get some more inspiration for outfits though, I’ve just been so comfortable lately and I actually miss dressing up in more fun looks. I’ll check out pinterest and I might go and buy some magazines, that always makes me inspired. HUGS, have a magical friday! <3

17 reaktioner på “BLAZER DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.