Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:09 | January 5, 2019

TOP 9 PHOTOS OF 2018

My most liked photos from 2018 – wedding and summer time! :-)

Hej hjärtan! Jag hade tänkt sätta mig och göra en liten årsresumé från 2018 (om ni fortfarande vill ha det?), men innan dess så kollade jag mina mest likeade bilder på Instagram från 2018. Självklart var det bröllopet som ni gillade bäst, hehe. Samma för mig! ;-) Bröllop och sommar, det är ju mina favoriter från förra året också. Hur galet att ni har gett mig totalt 25 miljoner+ likes!?!? Blev helt chockad, haha! Tack för er support varje dag, jag kan verkligen inte beskriva hur glad jag är för att jag har er. Mina vänner runtom i världen! <3 Nu när jag äntligen har fått lite inspiration tillbaka (den har varit som bortblåst ett bra tag) så vill jag höra vad ni vill se mer av 2019? Jag kan ju inte gifta mig igen så helst något annat än det, hehe. Kommentera vad ni vill se mer av så ska jag skriva upp en lista och bocka av allt. KÄRLEK <3

//Hey loves! I’ve been thinking that I should make a year summary from 2018 (if you still want that?), but before that I checked out my most liked photos from my Instagram from 2018. Of course the wedding was what you like the most, hehe. Same for me! ;-) Wedding and summer, that’s my favorite things from last year too. How crazy that you guys gave me 25 million+ likes!?!? I got so shocked when I saw it, haha! Thanks for your every day support, I can’t even describe how happy I am that I have you. My friends around the world! <3 Now when I’ve finally gotten some inspiration back (it’s been gone for a while now) I want to hear what you guys want to see more of 2019? I can’t get married again so preferably something else, hehe. Comment what you want to see more of and I’ll write a list and do it all. LOVE <3


40 kommentarer40 kommentarer om “TOP 9 PHOTOS OF 2018”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I would love more vlogs <3

  Reply
 • Me too! 😘

  Reply
 • Mer youtube och dela med dig av din vardag :) kram! ❤️

  Reply
 • Hur man kan matcha olika plagg med varandra, inredning, kost och träning :) din blogg är bäst!!

  Reply
 • Ansiktsvård och hälsa

  Reply
 • Mer vloggar! Älskar det, kan sitta i flera timmar och kolla. Och mer mat, tycker om när du visar mat som du själv lagat, det är inspirerande och har gjort att jag äter mer plant based, skulle gärna vilja lära mig mer!

  Reply
 • Mer bloggar och träning!!

  Reply
 • Ååh vilka härliga bilder! Vill se mer vloggar av dig, och mer restaurangtips när ni är ute & flänger i världen :)

  xo

  Hanna
  https://hananaa.com/

  Reply
 • Less of jon please. The most egocentric person i know.

  Reply
 • RUDE. You don’t know him

  Reply
 • I used to watch every vlog. I stopped 3 months ago because it was unwatchable. I may not know him in person ( thank god ) i didnt like him in his vlogs. Always talked about himself, took attention only to himself . ,, I had 3d coffee it is 6 am but you know you gotta work hard. You gotta earn it”. Omggg shut the f* up. Compare to casey who is sooo much busier and has more money than jon . He never ever tells s*its lik this. So i may not know him in person but i guess he behaves the same as in video. Janni asked us a question so i answered

  Reply
 • People who judge others tell more about who they are, than who they judge.

  Good vibes only. Bye!

  Reply
 • Jag tycker dessa årsresumeer som alla gör nu är jättetråkiga, vi som följer dig har ju redan läst allt så det blir bara repetition. Tycker du ska lägga tiden på nya fräscha inlägg istället, om någon har dåligt minne kan de ju bara bläddra i ditt arkiv. ;)
  Jag önskar mer veganska recept, gärna i videoformat! Vardagsvloggar. Vardagsoutfits. Inredningstips. Skönhetstips. Kommer du låta din syster göra fillers och botox på dig? Sen vore det jättekul om du kunde skriva lite djupare inlägg om saker du brinner för, är du tex intresserad av hemlösa djur, avskogning eller något annat? Kulturella skillnader mellan Spanien och Sverige? Hur du ser på Jons otroligt icke-miljövänliga bilar osv. Skulle också vara jättekul att höra hur det gått med skolan ni byggde? Och kommer ni göra flera såna projekt? Var väldigt spännande att följa och så fint gjort av er! <3

  Reply
 • Jag tycker att bloggen är perfekt redan! Men skulle gärna se mer om träning och hälsa, typ klädtips och övningar osv! Förstår dock att det inte alltid är det enklaste men tycker de inläggen du gjort om träning osv är såååå grymma!! Kram

  Reply
 • Mer outfits :D

  Reply
 • Frågestund!!

  Reply
 • Mer outfits och mer recept:)

  Reply
 • Det hade varit kul att se en video när du väljer ut och stylar outfits samtidigt som man får se din garderob i lägenheten eller i huset :) Kram!

  Reply
 • Jag förstår att din nisch är inom just mode och jag älskar det, men jag är också otroligt nyfiken på dig som person. Det är något med dig, dina tankar och din envisa personlighet som känns så himla spännande. Tex när du grottar ner sig i ämnen, som att äta plant based osv. Du går liksom all in efter stt ha läst på. Jag vill veta mer om dina tankar! Jag önskar att 2019 kommer bli ett år med bra balans mellan personligt och ytligt. Det är intressant att följa dina tankar, det tycker jag vi fått göra ganska mycket under 2018 och jag hoppas på ännu lite mer av just det :)

  Reply
 • Would love to see more vlogs & recipes from you! Also some more personal posts <3

  Reply
 • Sååå fina bilder!! Skulle vara kul med fler vloggar och även personliga inlägg <3
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Oj 25 miljoner! Grattis!
  Jag hade velat se mer recept!
  http://www.caloveline.com

  Reply
 • elsker youtube videoene dine, så flere av dem!!<3

  Reply
 • Janni’s cooking show!😁

  Reply
 • I would love to see some more youtube videos as well, including the cooking show. Love that!
  Outfit inspo and of course Lombok updates :)

  regards from a german Janni :)

  Reply
 • I would like to see your closet and your favorite and most special outfits :) and don’t forget about the shoes ;) Also a jewelry collection is interesting <3

  Reply
 • Vardagliga vloggar och inlägg, Franska Rivieran-tips, träningsmotivation och övningar, skönhetstips, djupare inlägg om mål och drömmar :)

  Reply
 • More VLOGs, more posts (2 per day) and a bit more personal, also I would like to see how you Go shopping and maybe you can update us on recent clothes you bought. Also nice would be to see how you pack for trips:)

  Reply
 • More outfit photos / Fashion week content, like in the past :)
  Why not some food content a well..I like your new cooking recipes (even though I’m not vegan and always add some fish or chicken to it)

  But less sponsored vlogs (talking about Foreo, Isa dora or DW that we already see with 100 of other influencers all the time…)

  Reply
 • All of the wedding photos are so stunning so I understand why they get the most likes :) Xx
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Mera vloggar 😊

  Reply
 • Mer mat och träning! Vore intressant att få veta hur du tänker och gör för att hålla dig i form. Tex ex antal träningspass i veckan, ex antal steg per dag, hur du äter under en normal dag liksom hur du äter under en helgdag eller när du vill unna dig :)

  Reply
 • Skönhetsfavoriter :)

  Reply
 • I would looove more vlogs, especially more personal ones and lifestyle based, so your routines, eating and wellness habits. I get so inspired from you and your positivity. Love from Slovenia ❤️

  Reply
 • I would love to see more from your training routines :)
  best regards from tyrol

  Reply
 • I would love to see a summary of 2018! For 2019 some more outfit’s? vlogs? daily pic? I would just say keep going, because I love to watch your blog every day!

  Reply
 • Vlogs about life in general, routines, TMI things are always fun, being plant-based (recommendations for hotels, restaurants when traveling) :)

  Reply
 • Wedding shots are my faves!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • More haul Videos that are commented by jon😍

  Reply
 • more personal vlogs and personal life updates!! :-)

  Reply