WINTER POOL DAYS

Pool days at home. <3 I’m wearing a hat that was a wedding gift, Storets shirt, C’est Normal sample swimsuit and Inuikii sandals. :-)

Hej hjärtan! <3 Hoppas ni har/har haft en fin helg. Vi har haft en lugn och mysig helg, idag är sista dagen här för mig innan jag åker vidare på årets första jobb. Jag ska njuta allt jag kan! ;-) Vi har kunnat ligga vid poolen vissa dagar och igår var det galet fint väder. Man älskar ju pool-time på vintern, eller jag gör det iallafall haha! Jag badade inte däremot, det är poolen alldeles för kall för just nu… Jag provade lite samples vi har fått för C’est Normal och jag måste säga att jag ÄLSKAR dom! Vi provar ett material som är 100% återvunnen plast från Medelhavet, så häftigt att kunna göra nya produkter av något som annars bara är “skräp”. Magiskt och något vi försöker jobba mot! Jag säger till när vi har spikat plaggen och när det släpps. ;-) Nu ska jag börja packa ihop lite, idag är det städning/tvätt och sånt man brukar göra på söndagar. Hörs sen babes, PUSS <3

//Hey loves! <3 Hope you’re having/have had a nice weekend. We’ve had a calm and cozy one, today’s my last day here before I’m off for my first job of the year. I’m gonna enjoy it to the fullest! ;-) We’ve been able to spend time by the pool a few days and yesterday the weather was insane. You gotta love pool time during the winter, at least I do haha! I didn’t swim though, the pool is way too cold for that right now… I tried some samples we’ve received for C’est Normal and I have to say that I LOVE them! We’re trying a material that is 100% recycled plastic from the Mediterranean, so cool to be able to make new products from something that would be just “trash”. Magical and something we’re trying to work towards! I’ll let you know when the samples are approved and when it will be released. ;-) Now I’m gonna start packing a bit, today it’s cleaning/washing day and things like you usually do on sundays. Talk later babes, HUGS <3

28 reaktioner på “WINTER POOL DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.