Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:27 | January 7, 2019

POPCORN

Dream come true – our own old school popcorn machine to our cinema room!! <3

Hej hjärtan! Förlåt för utebliven bloggning idag, ibland får man bara inte till det och sen njuter man av egentid med sin mamma istället för att plocka upp datorn det första man gör när man landar. ;-) Jag lämnade Marbella i förmiddags och åkte direkt hem till mamma där vi lagade middag och snackade livet. Bästa som finns. <3 Något annat som är det bästa som finns är ju den här popcorn maskinen!! HUR FET!? När vi bestämde oss för att ha ett biorum i huset sa jag direkt att vi behövde en old school popcorn-maskin. Det var bara ett måste, jag ville få en riktig bio-känsla haha! En av killarna från Sundlings (ett märke som säljer popcorn, maskiner och tillbehör) måste ha sett när jag sa det på vloggen för den här perfekta popcorn-maskinen kom som en present. Det var länge sedan jag blev så glad, seriöst haha! Tyvärr hann jag inte njuta av den ordentligt då jag åkte därifrån, men nu har jag något att se fram emot nästa gång vi åker dit. :-) Dags för mig att sova, det är en tidig morgon imorgon med plåtning hela dagen. Ha en fin kväll, kärlek <3

//Hey loves! Sorry for no blogging today, sometimes you just can’t get it all together and you prioritize alone time with your mom instead of picking up the computer the first thing you do when you land. ;-) I left Marbella this morning and went straight to my mom where we cooked dinner and talked about life. The best thing there is. <3 Something else that is the best thing is this popcorn machine!! HOW COOL!? When we decided to have a cinema room in the house I said straight away that we needed an old school popcorn machine. We just had to, I wanted to get a real cinema feeling haha! One of the guys from Sundlings (a brand that sells popcorn, machines and extras) must’ve seen when I said it in the blog because this perfect popcorn machine arrived as a gift. It was a long time ago since I got that happy, seriously haha! Unfortunately I couldn’t enjoy it to the fullest since I left, but now I have something to look forward to next time we’re going there. :-) Time for me to get some sleep, I have an early morning tomorrow with photo shoot all day. Have a great night, love <3


12 kommentarer12 kommentarer om “POPCORN”

  Lyssnade på er podd, så bra, wow! Ser fram emot nästa avsnitt! Men hade varit väldigt intressant att höra mer om ämnet ”självförtroende”. Hur man får det, behåller det och hur lätt det kanske är att tappa balansen i stressiga situationer osv. Du känns som en väldigt stark och självsäker tjej, därför hade det varit intressant att höra mer om detta från dig/er :)

  x

  Reply

  En fråga om popcorn maskiner, har man popcornen hela tiden i den, eller poppar man nya när man ska äta? Popcorn brukar ju alltid bli så hårda o kalla när dom legat ett tag 😂

  http://Www.caloveline.com

  Reply

  Caloveline,
  Om man inte har ett värmeskåp som håller popcornen varma (som på ex. biograferna) så får man poppa nya när man ska äta! Annars gäller det att förpacka popcornen så att luft inte kommer in, det är då dom blir kalla och sega! :D

  Så bara du håller popcornen borta från att dra åt sig luft så klarar de sig i ett halvår, i alla fall Sundlings popcorn!

  Hoppas det var svar på din fråga :*

  /Maria Sundling

  Reply

  That last picture is so cute. Love it! Perfect for a movie night

  Reply

  En skev grej som jag skriver jag vet..men dina tår/fötter är ju MEGA långa. Är det bara så som bilden tagits haha ??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här