NEW PODCAST EPISODE

New podcast episode it live – find it here!

God morgon hjärtan! Idag är det torsdag vilket betyder NYTT PODDAVSNITT!! :D Vi pratar om julen och nyår, nyårslöften, träning och hälsa, vi pratar även en del om hur man ska tänka när det kommer till kropp och kroppshets samt att skaffa barn… Ett väldigt packat avsnitt med mycket ämnen. Vi är ju som sagt väldigt nya på det här och har så mycket att säga (haha), så ge gärna lite tips på vad ni vill höra om i nästa veckas avsnitt. Vi tänkte att vi skulle köra lite frågor så skicka alla frågor ni vill att vi ska svara på så tar vi upp så många vi kan. :-) Vi ska spela in nästa avsnitt imorgon! Nu ska jag springa ner och äta frukost innan jag ska iväg på hår och make, det är ganska intensiva dagar dessa dagar och jag är rätt så slut på kvällen. Jag försöker träffa vänner på kvällarna och jobba, alltid lika hetsigt när jag är här… ;-) Kom gärna med feedback på avsnittet, ni hittar det HÄR! Det finns i alla appar där poddar finns! PUSS, ha en magisk dag! <3

//Good morning loves! Today it’s thursday which means NEW PODCAST EPISODE!! :D We’re talking about Christmas and New Year’s, new years resolutions, training and health, we’re also talking a bit about how to think when it comes to bodies and body image and about having kids… A very packed episode with lots of different subjects. We’re very new on this and we have so much to say (haha), so give us some tips on what you want to hear in the next episode. (I’m talking some english in this episode, but unfortunately you probably won’t understand the rest I have to say so I’m sorry!) We’re planning to do some questions in the next episode so ask your questions and we’ll answer to as many as we can. :-) We’re recording the next episode tomorrow! Now I’m gonna run down and have some breakfast before I’m off for hair and make up, these days are pretty intense so I’m pretty exhausted at night. I’m trying to see friends and work at night, always the same when I’m here… ;-) If you want to learn swedish (hehe) you’ll find the episode HERE! You can find it in all the podcast apps! HUGS, have a magical day! <3

10 reaktioner på “NEW PODCAST EPISODE”

 • Anonymous says:

  FÖRST och främst!!! ÄLSKAR PODDEN!! ni har så härliga röster!!! Till min fråga, jag planerar en resa till Nice till våren. Har du varit där? Vad får jag inte missa? Har läst dina tips på Marbella och dom gjorde lite av min resa i somras!!! Så till Nice, finns det någon hike man ska gå? Några restauranger man ska gå till? Shopping? Tack för en bra blogg och podd!!!!!

 • annaryzhkova says:

  Hi Janni I follow your blog since 2014. And it’s been a while! I’d love to hear you in english! and actually there are probably more english speakers following you :)

  I’d love to hear (or may be some insights in a post?) about blogging and how’s your typical routine look like? Do you advertise your blog a lot, or brands just write you and you work with them? My blog i started in 2014 too, but still its not big yet. Remember we did an interview about raw food with you in 2014? It was me, haha.
  I still enjoy doing i, but I want more. Probably not doing everything right, but Id love some keynotes :)

  Thanks for inspiration, Im happy that you guys are a happy family, wish you more and more on the way.

  I probably have some mutual friends with Jon, because I’ve been skiing in Europe a lot a few years ago. May be will come back. Don’t know when I’ll get to Europe again, I’m from Moscow. Would you like me to write you when I get there, and may be we can have a coffee?

  All the best to you!!

 • Ellie says:

  Kan du beskriva känslan hur det känns att ha den stora friheten som du har, både ekonomiskt och i livet generellt? Sjukt bra podd! <3

 • H says:

  Är ni religösa eller tror på några övernaturliga saker?

 • Sophie says:

  Lyssnade på podden. Mycket bra och förnuftigt tänkande och sagt om vikt, mat och hälsa. Underbart att höra vettiga människor. 🙂 Kör på. 😁

 • Sanna says:

  Måste bara säga att jag älskar vilket bra tänk ni har angående hälsa och vikt! Quoten du läste upp va så JÄKLA BRA! Exakt så ska jag börja tänka 😃👏🏼

  Min fråga är: Hur är din och Jona relation med Marcus nu för tiden? Har ni någon kontakt? Såg att han va med på ert bröllop men inte hört er prata så mkt om honom 😊 hade varit spännande att veta!

  Fortsätt med eran podd, älskar den verkligen och ni känns VERKLIGEN INTE som nybörjare, känns som ni gjort detta länge och älskar era röster 😍

 • Glenn Little says:

  Queen Janni, You and your sister look like identical twins. Beauty runs deep in your family :)
  Ciao Ciao xx

 • Elin says:

  Hej! Älskar podden, så kul att lyssna på hur ni ser på saker och ting!
  Jag har dock en fråga, jag hade så gärna velat flytta från Sverige till typ Spanien eller något annat land med värme i Europa, haha. Problemet är att jag inte vet vart jag ska börja. Vad behöver jag tänka på och hur vad det när du flyttade?
  Kram

 • Work at night may be unhealthy. Healthy habits and enough of sleeping – these are the must have on your daily routine list. Students often study late in the night and that’s why more than 16% of all undergraduates in the US are suffering from depressions and headaches.

Leave a Reply

Your email address will not be published.