WHITE SUIT

Marville Road suit (seems like it’s out of stock), Nelly sandals (similar here!)

God morgon hjärtan! Alltså wow, jag gick och la mig 21.30 och vaknade vid 6. Jag känner mig så utvilad! Så skönt att lägga sig tidigt en kväll, jag var helt slut. Jag brukar inte gå och lägga mig så tidigt (pensionären haha) men efter dessa dagar så behövdes det. :-) Dagen idag är fullspäckad från morgon till kväll och jag ska faktiskt starta dagen med ett thaiboxnings-pass. Jag är SÅ peppad! Ska bli skönt att träna lite, har saknat det den här veckan. Här är en look från Marbella, en riktigt skön kostym (mjuk) som funkar till alla möjliga tillfällen. Tyvärr verkar den vara slut, jag har haft den sedan i somras men glömde den i Marbella. Tycker ni att det är tråkigt när jag postar “gamla” kläder som inte finns längre? Jag känner mig ofta lite dålig när jag inte kan hitta och länka plaggen men samtidigt har jag så många favoriter i garderoben som jag haft länge. Hade varit intressant att höra vad ni tycker. Nu ska jag äta frukost, jag måste ha mat i magen innan hård träning! PUSS, ha en fantastisk fredag! <3

//Good morning loves! Oh wow, I went to bed at 9.30 and woke up at 6. I feel so rested! It was so nice to go to bed early one night, I was exhausted. I usually don’t go to bed that early (the oldie haha) but after these days I needed it. :-) Today I have a packed schedule from morning until night and I’m actually starting the day with a thai boxing class. I’m SO excited! Can’t wait to train a bit, I’ve missed it this week. Here’s a look from Marbella, a super comfy suit (soft) that works for every occasion. Unfortunately it looks like it’s sold out, I’ve had it from this summer and forgot it in Marbella. Do you think it’s boring when I show “old” clothes that aren’t available anymore? I usually feel a bit bad if I can’t find and link the pieces but at the same time I have so many favorites in my wardrobe that I’ve had for a long time. It would be interesting to hear what you think. Now I’m gonna eat some breakfast, I need some food in my belly before a tough workout! HUGS, have a magical friday! <3

27 reaktioner på “WHITE SUIT”

 • Julia says:

  Känn dig inte dålig! Jag ser outfitbilder mer som inspiration!

 • Lis says:

  I see it as inspiration and not as I want to copy directly – so ‘old’ clothes are fine for me too :)

 • Viktoria says:

  Vart har du köpt halsbandet? SÅ snyggt!!!

 • Kelly says:

  Posta mer än gärna gamla kläder! Det blir mer personligt då och inte en “annons” varje gång du har en outfit! + man får inspo oavsett vart eller när plaggen är från.

 • Eva says:

  It doesn’t matter for me if you show ‘old’ clothes of ‘new’ ones! :)

 • Iris says:

  Jeg synes ikke det er feil med gamle klær :-) Men et lite tips kunne jo være å linke til lignende klær, for det finnes jo mange hvite dresser der ute :-D Da er det sikkert mange som blir nøjd! <3 Ha en finfin dag!

 • Mireia says:

  White suits look really beautiful, especially (in my opinion) when you’re tanned!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Evelinap says:

  Men ditt hår! Fräschtttttt
  Skulle inte du och din frisör kunna göra en Färg-How-To, nästa gång du är där? Med färgkoder, lager osv?

  Älskar färg-nyanserna*

 • Jana says:

  Janni, I appriciate even the outfits that are sold out, because it is still so much inspiration and also usually I can find similar items somewhere else….so please post as much as you can! You are amazing! <3

 • Pernille says:

  I Think we all need to slow down fashion – so please wear all the old clothes!
  I can recommend watching True Cost on Netflix- it was really an eye opener for me the other day (even though I don’t buy much clothes) ✨

 • H says:

  Det finns en app som heter screenshop som är superbra på att hitta liknande kläder som du kan länka

 • Lina says:

  Mer gamla kläder!! Superbra inspiration ändå! Man kan själv gräva fram något där hemma eller shoppa liknande. Det blir personligare (och inte lika mycket reklam). Det blir mindre köphets. Det är miljövänligare. Ser inga nackdelar. Bara fördelar :)

 • Spring Child says:

  Wow! Vad snygg dräkt!😍

 • Anonymous says:

  Ser bilderna som inspo och inte att jag ska köpa de specifika kläderna. Så gör inget om de är gammalt inköpta. Men är det något plagg man blir kär i är det såklart lite tråkigt att inte kunna köpa, men det gör ju inget!! :-*

 • Theres says:

  Jag tycker också att du ska använda dig av dina äldre favoriter! Det är lika mycket inspiration ändå, om inte mer kanske! Väldigt snygg outfit också 🙌✨

 • Mmmm says:

  Jag håller med de andra. Visa mer gamla kläder, allt behöver inte vara nytt hela tiden!

 • Nikola says:

  Hii! I think is absolutely fine to post some clothes which are not available anymore, I like your style even you use pieces which you have long time in your wardrobe :-)) don´t worry, nobody will judge you – you ispire us, not only with style but by your personality and your access to the readers and followers!!

  Greeeetings

 • Lina says:

  Jag brukar aldrig klicka på länkarna ändå! (hehe) Vill bara ha inspo :) Och det är typ mer inspirerande att se vad man kan göra med kläder man har haft i garderoben en längre tid också! Följer ju dig för att jag diggar din stil! Inte för att du köper nya kläder.
  Ett roligt inslag hade varit att se hur du till exempel stylar ditt favoritplagg på flera olika sätt :)
  (Inte särskilt miljövänligt att bara skaffa massa nytt hela tiden heller, så det är helt förståeligt!)
  Kram!

 • Sigrid says:

  Jag tycker det är BRA att du lägger upp outfits som inte längre finns att köpa. Tycker det blir sån otrolig konsumtionshets när allting hela tiden är nytt nytt nytt. Det bästa med outfit-bilder är ändå INSPIRATIONEN tycker jag som man får! Sen skickar det ut en bra signal om du visar att det går att ha på sig “gamla” kläder i större utsträckning.

 • Bianca says:

  Love seeing your outfits – old and new.
  They always give me such great inspiration. Xx

 • Super snyggt!

  Den kommer finnas tillgänglig igen på MarvilleRoad.com i början på Febuari.

  Bästa,
  Marville Road

Leave a Reply

Your email address will not be published.