BTS PHOTOSHOOT

From photoshoot day 1 this week – we were at Ruin Retreat and I got to cuddle with a dog on set. <3    Thanks Jeremy Moeller for the photos!

God morgon hjärtan! Min dag igår var nog den mest intensiva jag haft på länge, haha! Jag tränade på morgonen vid 8.45 och jag hann inte duscha förrän på kvällen vid 22.00. Fräsch tjej. :-)) Jag hade seriöst 10 minuter mellan varje möte men jag fick så mycket bra grejer gjort och på kvällen hann jag träffa familjen. <3 Vi spelade in ett poddavsnitt och jag kan ha fixat presets till Lightroom i mobilen… Stay tuned! ;-) Den här veckan har varit intensiv hela veckan, här är lite BTS från plåtningen första dagen. Vi var ett team på säkert 15-20 pers, så produktionen är väldigt stor. Det var en liten valp på set också så jag fick gosa lite, det gör varje jobbdag ännu bättre. ;-) Efter dessa dagar ska det bli otroligt skönt att bara sätta sig på ett flyg, vi ska flyga till Lombok nu så vi har en ganska lång resa framför oss. Jag ser faktiskt fram emot själva resan dit, det gör jag sällan haha! Jag ska sova, kolla film och äta gött. Hörs när vi är framme, PUSS <3

//Good morning loves! My day yesterday was probably the most intense one I’ve had in a long time, haha! I did a workout in the morning at 8.45 and I didn’t have time to shower until at night around 10pm. Fresh girl. :-)) I seriously had 10 minutes in between every meeting but I got so many good things done and at night I had time to see the family. <3 We recorded a podcast episode and I may have done some presets for Lightroom mobile… Stay tuned! ;-) This week has been pretty intense all week, here are some BTS from the photoshoot the first day. We were a team of probably 15-20 people, so the production is pretty big. It was a puppy on set too so I got to cuddle a bit, that makes every work day better. ;-) After these days I can’t wait to just sit on a plane, we’re heading to Lombok now so we have a pretty long trip ahead of us. I actually look forward to the trip over, I almost never do haha! I’m gonna sleep, watch movies and eat. Talk to you when we’ve arrived, HUGS <3

8 reaktioner på “BTS PHOTOSHOOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.