APPS I USE

Hej hjärtan! En rolig fråga jag har fått ganska ofta är vilka appar jag använder dagligen. Jag har en del som jag använder iallafall varje vecka, så jag tänkte visa er vilka det är. Många har ni säkert redan man jag tror att ni kan hitta några som är nya… ;-) Let’s do it!

//Hey loves! A fun question I’ve gotten several times is what apps I use daily. I have some that I use at least every week, so I thought I would show you which ones it is. Many of them you’ve probably seen already but I think you will find some new ones… ;-) Let’s do it!

 

INSTAGRAM

Jaa den här har väl alla använt, och jag använder den dagligen. Flera gånger om dagen. Jag älskar Instagram, vill man ha lite tidsfördriv kan man scrolla runt där inne ett bra tag. Inget jag rekommenderar men ibland är det skönt haha! Det är min favoritapp, helt klart!

//Weell I guess everyone has used this, and I use it daily. Several times per day. I love Instagram, if you want some time to pass by you can scroll around there for a long time. Nothing I recommend but it’s nice sometimes haha! It’s my favorite app, for sure!

 

PODCASTER

Självklart har jag nu blivit hooked på poddar… Älskar det! Jag lyssnar inte på så många men mina tips kommer här:
Two of a Kind (hehehe)
Två Systrar en Podd (Alexandra och Vickan, saknar dom varje gång jag lyssnar)
Oss Emellan (Klara och Fanny, saknar dom också varje gång jag lyssnar)
Säger man A får man säga B (Alice och Bianca, härligaste tjejerna! <3)

//Of course I’m hooked on podcasts now… I love it! I haven’t listened to that many but I do listen to my friends podcasts. I won’t give you tips about them here since they’re all in Swedish, but podcasts are great when you’re going out for a walk. :-)

 

LIGHTROOM

Jag redigerar alla mina bilder i Lightroom på datorn, och detsamma gäller mobilen. Lightroom har en app som är gratis (programmet till datorn kostar) och man kan redigera bilderna nästan lika mycket som i datorn. :-) Vi kommer släppa filter till mobilen snart, jag säger till! Grym app för redigering av bilder, men kanske lite svår i början. Öva öva öva!

//I edit all my photos in Lightroom on the computer, and the same goes for my phone. Lightroom have an app which is for free (the program for the computer costs) and you can edit the photos almost as much as in the computer. :-) We’re gonna release filters for the phone soon, I’ll let you know! A great app for editing photos, it might be a bit hard in the beginning though. Practice practice practice!

VSCO CAM

En annan redigerings-app! Enkel att förstå och bilderna blir väldigt fina. :-) Massor av filter och olika inställningar. Jag mixar mellan Lightroom och VSCO. :-)

//Another editing app! Easy to understand and the pictures turn out great. :-) Lots of different filters and different settings. I mix between Lightroom and VSCO. :-)

 

PREVIEW

Jag är ju lite galen när det kommer till Instagram-flöde… Hehe! Med den här appen kan du planera vilka bilder som passar in, du kan flytta runt dom och prova olika sätt. Hett tips om ni bryr er om hur flödet ser ut. :-)

//I’m a bit crazy when it comes to Instagram feed… Hehe! With this app you can plan which photos that looks good in the feed together, you can move them around and try different ways. Great tip if you care about how the feed looks. :-)

 

SLEEPCYCLE

En ganska ny app för mig, den mäter hur man sover. Man har den bredvid sängen på natten (i laddaren på nattduksbordet) och startar appen när man går och lägger sig, på morgonen säger den hur du har sovit. Man sätter väckarklockan i den och väljer tex mellan 07.00-07.30, appen kommer då väcka dig när det passar bäst i din sömn (när du inte är i djupsömn tex). Gillar den starkt so far!

//A pretty new app for me, it measures how you sleep. You have it next to your bed at night (in the charger on the bedside table) and start the app when you go to bed, in the morning it will tell you how you’ve slept. You put the alarm in the app and choose between 07.00-07.30 for example, the app will wake you up when it’s the best according to your sleep (not when you’re in deep sleep for example). I like it a lot so far!

APP IN THE AIR

Det här är en app om du reser en del, jag lägger in alla mina resor så jag har allt på ett och samma ställe och slipper leta igenom mailen osv. Den säger till om gaten har ändrats, hur lång tid det är kvar till incecking, boarding osv. Riktigt bra app faktiskt! Det är även den jag kan se vart jag har rest och hur mycket jag rest under ett år osv, väldigt intressant nu när vi försöker dra ner på resandet!

//This is an app if you travel a bit, I add all my travels here so I have it all in the same place and don’t have to look through my email etc. It will tell you about gate changes, how long it is until check in, boarding etc. A great app actually! It’s also this app that tells me where I’ve been and how much I’ve traveled during a year etc, very interesting now when we’re trying to cut down on traveling!

 

SOLITAIRE

Den här kanske ni tycker är oklar, men wow vad jag älskar den här appen haha! Grymt på flyget, om du känner dig stressad och behöver en paus eller om du bara är uttråkad. ;-) Prova den!

Det här är apparna jag använder mest, hoppas ni tyckte det var kul att se och hoppas ni hittar några ni gillar som ni kanske inte provat innan. PUSS <3

//This might be a weird one, but wow I love this app haha! Great on a flight, if you feel stressed and need a break or if you’re just bored. ;-) Try it!

These are the apps I use the most, I hope you thought it was fun to see and hopefully you can find one you like that you maybe didn’t try before. HUGS <3

7 reaktioner på “APPS I USE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.