NEW PODCAST EPISODE – INFLUENCER

Time for a new podcast episode – search for “Two of a Kind” in the apps with podcasts! :-)  (Ps. An old photo of us, party girls haha!).

Hej hjärtan! Idag är det torsdag och äntligen dags för ett nytt podd-avsnitt!! Jag pratar härifrån Indonesien och Mickis från Sverige, kul när man kan göra så tycker jag. :-) I dagens avsnitt pratar vi om yrket “Influencer”, hur det är att jobba med det, positivt och negativt, hur det påverkar en och hur man tjänar pengar på det. Vi går in lite djupare i ämnet och berättar hur vi båda känner om allt. Ett ganska ärligt avsnitt skulle jag säga. Självklart pratar vi lite grann om hur vi haft det senaste veckan osv också, hehe. Ni hittar avsnittet i alla appar där poddar finns, sök bara på “Two of a Kind”. Hoppas ni gillar det! PUSS <3

//Hey loves! Today it’s thursday and finally time for a new podcast episode!! I won’t translate what we talked about in detail but we talked about being an influencer and how it is to work with it. I really have to figure out a solution soon, it feels like I keep you guys who don’t understand swedish outside and I don’t like that! I’ll get on it when I’m back in Europe, I will try to find a way. HUGS <3

25 reaktioner på “NEW PODCAST EPISODE – INFLUENCER”

 • Caloveline says:

  Ska lyssna på bussen till skolan!
  http://Www.caloveline.com

 • Bianca says:

  YES!!! Please….would love the podcast in english or a transcript to read while listening to podcast.
  xx

 • Linn says:

  Superbra :) du verkar så härlig Janni! Alltså genuint härlig. Okonstlad, fötterna på jorden och snäll. Skulle lätt kunna hänga med dig som vän haha.

  Jämfört med många andra ”influensers” så verkar du rätt care free, alltså inte bryr dig alltför mycket att vara perfekt osv. Och dessutom verkar du smart också. Big like! Er podd är den enda podden (förutom typ P3 dokumentär) som jag kan lyssna på utan att få tuppjuck och stänga av. <3

 • Jenny says:

  Älskar eran podd!
  Ni är fantistiska och alla avsnitt hittills har varit intressanta att lysnna på. Du och Mickis är inspirerande och det är kul att få höra hur ni tänker och lever vardagen.
  Kram!

 • Elin says:

  Jag vill bara säga att jag äääääälskar eran podd!! Verkligen!! Blir också så glad när ni nämner miljön och klimatet, och att det är så viktigt att man tänker på miljön. Jag tror att ni som är influensers kan påverka så många av era följare!! Kramar

 • Sofia says:

  Åh, häftigt att ni poddar från olika platser. Hur gör man? Jag skulle gärna starta en podd men bor själv utomlands och har familj + vänner hemma i Sverige. Toppen avsnitt by the way. 🙏🏼

 • Mili Troncone says:

  Janni!!! Maybe you can record a video while doing the podcast and post it to YouTube and put english subtitles! I would love to be able to listen to the podcast. Thanks!

 • Mireia says:

  This one sounds really interesting!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • gabriela says:

  English Subtitles PLEASEE!!!
  I feel so bad I cant understand them.
  Love from Spain
  xoxo

 • Tuva says:

  I do like your blog Janni!

  Im just wondering if you ever consider that you are influencing people in a direction that can be very damaging for the environment, when you guys promote planetravel in the extent that you do. I would like to know if you ever consider to limit your planetraveling due to tue massive emissions that it causes? It is just a bit puzzling to me, when you do try to ear more vegan and use less plastic :) It would be super cool to hear your thoughts on the problem, it would be very interesting. Love from Denmark

 • Hannah says:

  Tycker verkligen om er podd, men när ni pratar om att ni får kommentarer om att ni har gått upp i vikt eller liknande och pratar om att ni blir “ledsna” över det känns riktigt trist. Jag förstår att normen säger att man är fin om man är smal men att ni som har så stor lyssnarskara säger saker som att du “lägger upp en bild du tycker är fin” och sen tar åt dig för att någon kommenterar din vikt blir i princip som att du säger att tjock = ful. Du får väl tycka det, men jag har alltid uppfattat dig som en kroppspositiv person.

 • Jag verkligen ÄLSKAR er podd! Så kul att få lära känna dej lite mer Janni, och din syster också såklart. Ni verkar vara två riktigt sköna jordnära tjejer med båda fötterna på jorden. På nåt skönt att höra att ni är mänskliga och också har dåliga dagar ibland även om era liv ser “perfekta” ut i sociala medier. Du fattar hur jag menar! :) Riktigt bra podd iaf, den har redan blivit en av mina absoluta favoriter!

 • Sandra says:

  So cool! Thanks for this episode. <3
  Love, Sandra

 • Anna says:

  Vilken bra podd!!! Känns äkta och ärligt.
  Problemet med hyn kan jag skriva upp på. Precis på hakan, så som ni beskriver. Det kom när jag bodde i Marbella för ett par år sedan, när jag var 29. Det har bara blivit värre, fick det på kroppen och på axlarna också. Jag mådde riktigt dåligt över det och nu äter jag Isotretinoin för att bli av med det. Läkaren säger att det bildadts ärr, som kanske inte försvinner med medicinen. De säger att jag har en överproduktion av något ämne talgkörtlarna producerar, vilket medicinen nu ska hämma. Inget om att det skulle vara en allergisk reaktion. Ett tips är att kolla med en hudläkare, så att de inte blir värre bara och så att ärr uppstår (som tydligen är svåra att få bort). Jag önskar att jag hade kollat upp det tidigare.
  Hoppas det blir bättre och tack igen för en magiskt bra podd!

 • Jennifer says:

  hej har kanske helt missat detta ämnet men lite nyfiken på om ni kan tänka er barn någon gång i framtiden? :)

 • Anna says:

  Alltså ni är så himla grymma!! Er podd är helt fantastiskt och det ni gör är så bra. Att man kan vara så jordnära och ärlig, inte minst öppen trots att man har så många följare är så bra. Ni gör ett underbart jobb, ta åt er av alla fina fina fina kommentarer! Kram <3

 • Angelica says:

  Okej, på tal om senaste avsnittet… alltså, du måååååååååååste skaffa menskopp. JAG LOVAR att du kan göra precis vad som helst i tex vatten utan att oroa dig en enda sekund över att något ska läcka igenom. Sedan jag började med menskopp för 3 år sedan så har typ hela livet kring mens förändrats. Seriöst!!! Innan kände jag mig sunkig och äcklig när jag hade mens, men inte alls längre.

  Jag får uppfattningen av att du inte använder det iaf 🙈 men tänker att det vore perfekt när man lever ditt liv. Du tar ut den ca var 12 timme, häller ut innehållet (mensen) och sköljer av i vatten och så stoppar du in den igen. Simple as that. Jag lovar att du kommer glömma bort att du ens har mens för att du inte märker av det.

  Och nej jag är ingen crazy person som lever för menskoppen o att det ska vara naturligt och bla bla bla haha. Men kände att jag GENUINT måste tipsa dig. Finns att köpa på apoteket för 300:- och därmed behöver du aldrig tänka på att ha med dig tamponger nåååågonsin igen. Okej nog om detta haha men snääääääälla testa!

  Och om du tycker om det så kommer du förmodligen precis som jag att förespråka det till alla som du känner. Hoppas du har det toppen på Bali ☺️☺️

 • CathyCrica says:

  free dating roodepoort
  x dress dating

  free speed dating bristol
  when dating a taurus
  international dating scams
  popular online dating sites free

 • Helena says:

  Lyssnade på podden imorse! Ni måste börja se ert jobb som jobb själva. Flygresorna är jobbresor, de flesta. Sen kanske ni slänger in privatliv i en del av dem, och en del kanske är privata där ni slänger in jobb men du måste börja definiera era resor efter den uppdelningen. Hur många män som reser i jobbet tror ni har dåligt samvete? Affärsmän som kanske veckopendlar med flyg och är hemma med familjen på helgen. Sen kan du jobba med att minska dem separat, då blir det nog lättare. Och, ni borde kolla upp tåg mellan monaco och marbella! Kan bli bra content till bloggen också :).

 • Maria says:

  Älskar er podd!
  Avsnittet var såå bra,
  Så intressant och bra att du tar upp det här med miljön. En kan inte göra allt , men alla kan göra något. Så bra att du tänker på de. Fantastiskt att du äter plant based🌿 såg på jons vlogg att ni hade köpt matlådor att ta med till take away maten också, galet bra!!

  Och angående kroppsfixering och alla hemska kommentarer. Jag tycker absolut inte ni får ”skylla er själva” för att man lägger ut en sån bild. det är aldrig okej att kommentera sånna elaka saker. Du är galet snygg!

 • Josefin says:

  Ang. hyn: hormonförändring brukar påverka hyn som mest. Jag fick acne som 24åring för att jag slutade med p-piller. Har vänner som fått mild acne när de blivit gravida eller gjort abort. Inget man kan påverka, hyn och hormonerna kommer stabilisera sig! Tips är att fuktbomba ansiktet! Och gå på en ansiktsbehandling som kan klämma alla inkapslade porer, dem är sjukt svåra att klämma själv. Ha det gott och tack för en mysig podd!

 • USI_ae says:

  United Steel Industries is a new Rolling Mill in Fujairah. USI is incorporated in 140,000 square meters of land. The plant will produce bar and wire rod products for civil construction. The rolling mill project was designed in 2005 by Germany’s concern SIEMENS – VAI ( SVAI ). Our mill capacity is 1.1 MTPA producing wire rods and Rebar’s.

  united steel fujairah

Leave a Reply

Your email address will not be published.