PODCAST EPISODE WITH OUR MEN

New podcast episode (from last week!) – our husbands joined us! Find it HERE! <3

Hej hjärtan! Snacka om att slängas in direkt i “verkligheten” igen, haha! Från att leva livet på en båt och bara ta dagen som den kommer till att lämna Lombok, spendera 10 timmar i Singapore (ska visa er sen, vi hann göra så mycket där på våran mellanlandning!) och landa i ett snöigt Stockholm. ;-) Jag behöver vänja mig vid att sitta vid datorn igen, har typ glömt hur man gör och jag har inte vågat öppna mailen än… Haha! Anyways – när vi var borta så kom ett nytt poddavsnitt ut, den här gången gästades vi av Jon och Jens! Jag själv tyckte att avsnittet blev väldigt roligt, vi snackar om allt möjligt. Vad bråkar vi om, skulle det ha funkat om vi hade träffat varandras partner och hur ser killarna på våra liv om 5 år. Ni hittar avsnittet där man hittar poddar, bara söka på “Two of a kind”. :-) Vi ska spela in avsnittet som släpps på torsdag imorgon så är det något speciellt ni vill att vi pratar om så kommentera. :-) Nu ska jag röra mig mot min syster, jag ska hänga med och hämta Livia på förskolan. LÄNGTAR! Puss och kärlek! <3

//Hey loves! Talk about getting thrown in to “reality” straight away again, haha! From living life on a boat and spend the day however we feel like to leaving Lombok, spend 10 hours in Singapore (I’ll show you later, we had time to do so much on our layover!) and then land in a snowy Stockholm. ;-) I have to get used to spending time on the computer again, I almost forgot how to do it and I haven’t had the courage to open my email yet… Haha! Anyways – when we were away a new podcast episode was published, this time Jon and Jens joined! It’s in Swedish so I won’t talk too much about it, we just talked about life and our relationships. Now I’m gonna head to my sister, I’m gonna join her and pick up Livia from daycare. CAN’T WAIT! Kisses and love! <3

14 reaktioner på “PODCAST EPISODE WITH OUR MEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.