Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:42 | February 5, 2019

JUNGLE

Exploring the jungle in Indonesia – one of my favorite things to do (except for the mosquito’s, hehe).

God morgon hjärtan! God morgon jetlag… Jon och jag hade kaffedate på 7eleven imorse klockan 4.30. :-)) Man blir ju ganska mosig i skallen av att vakna klockan 4, det kanske får bli en nap i eftermiddag även om jag vet att det är typ det sämsta man kan göra om man vill sova på natten. Förhoppningsvis går det över snabbt! Under våran resa ville vi se så mycket som möjligt och djungeln är alltid något jag älskar, jag blir så avslappnad i naturen och jag kan gå runt i timmar bland palmer och vattenfall. Jag älskar det! Vi bestämde oss att gå till ett vattenfall på en ö och det här var promenaden dit. Hur magiskt!? Ett minus för mig dock är att alla mygg verkar älska mig, om vi är 10 pers som går i djungeln så får jag 99% av alla myggbett haha! Är det någon som vet om myggorna gillar ett visst blod? Seriös fråga. ;-) Nu ska jag ta en dusch och efter det möta upp min syster för att spela in podd! Kul!! Hoppas bara på att energin kommer vara på topp trots tidigt morgon. PUSS <3

//Good morning loves! Good morning jetlag… Jon and I had a coffee date at 7eleven this morning at 4.30. :-)) You get pretty smashed when you wake up at 4, I might have a nap this afternoon even though I know it’s the worst thing you can do if you want to sleep at night. Hopefully it will go away quickly! During our trip we wanted to explore as much as possible and the jungle is always something I love, I get so relaxed in nature and I can walk around for hours if I’m surrounded by palm trees and waterfalls. I love it! We decided to go to a waterfall on one of the islands and this was the walk to get there. How magical!? A minus for me though is that all the mosquito’s seem to love me, if we’re 10 people walking in the jungle I get 99% of all the bites haha! Anyone knows if mosquito’s like a specific kind of blood? Serious questions. ;-) Now I’m gonna have a shower and then meet up with my sister to record a podcast episode! Fun!! Hopefully the energy will be on top even if I had an early morning. HUGS <3


19 kommentarer19 kommentarer om “JUNGLE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du vet vi talade om gener,jag har samma problem, sorry!!
  Puss puss

  Reply
 • Magiska bilder!

  Reply
 • Ja myggor gillar faktist ett visst blod, samma med fästingar också!
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • jag har det där blodet också som myggor och knott älskar… sjukt störande när man är en större grupp människor och man är den enda som märker av dom, haha!

  Reply
 • En anledning till att du är poppis bland myggorna kan vara din blodgrupp.
  Myggor tycks föredra blodgrupp 0 dubbelt så mycket än blodgrupp A, medan B hamnar lite mittemellan, enligt en japansk studie. Kroppstemperaturen kan också vara en orsak till betten. Ju varmare ditt blod är, desto mumsigare för myggorna.
  / Calle
  Institutionen för biologi och miljövetenskap
  Göteborgs Universitet

  Reply
 • OMG this looks like heaven! I also would love to visit a jungle one day! How was your experience there? xx Lynn

  https://lynnhoa.net

  Reply
 • You look so beautiful with no make-up and this whole jungle look ;)

  http://www.evakapsta.com

  Reply
 • Wow, amazing photos! <3
  Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Hej,
  Kollade igenom din blogg och blir alltid såå himla glad! Säg ett inlägg tron 27juli 2016 där du skrev att du kunde visa hur dj redigerar dina bilder i lightroom – vore kul att se! :)

  Vilket refigeringsprogram använder du/ni när ni redigerar era videos till Youtube? Har ni köpt till funktioner, isåfall vart gör man det – vore kul om du ville berätta lite tips :)

  Tips på en bra kamera för ett bra pris?

  Ha deg bäst fina du!

  Reply
 • This location is breathtaking!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Mygg tycks gilla blodgrupp O mest, sedan B och A minst av dom. Vet dock inte hur det är med AB blodet…

  Har samma problem som dig och har själv blodgrupp O.

  Reply
 • Hi Janni!
  Don’t you want to make a video about your plant based life, experiences etc.? It would be very useful!
  Lots of love from Hungary!!

  Reply
 • Wow this look magical!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Det er en ting jeg har lurt på så lenge, og tenker det passer på å spørre nå – er du ikke redd for slanger? Du befinner deg på så mange steder i verden med slanger og ekle krypdyr. Haha, random spørsmål – men veldig nysgjerrig på det!

  Reply
 • Amazing pics! Your hair looks so pretty- mermaid hair

  Reply
 • Wow vad coolt att du har varit i djungeln! :-D

  Reply
 • We just came back from Bali (first time) and I must say we loved it and will definitely go back, maybe Lombok as well next time :)
  Hope we’ll get more than one post per day now that you have so many things still to show us from your trip, it’s been so unusual to check in here for days in a row and have no new post, but completely understandable, a well needed and well deserved break!
  Hugs from Switzerland

  Reply
 • Welcome back! Indeed, I hope we will get a bit more posts of videos as well now that you have taken a few breaks :) .. xx

  Reply
 • Men guuuuud så fina bilder! Älskar djungeln <3

  Reply