PODCAST EPISODE: BOMB THREAT & STOMACH FLU

New podcast episode, find it HERE or where you listen to podcasts! <3

Good morgon hjärtan! <3 GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!! Så mysig dag tycker jag. Vi fokuserar aldrig på presenter osv den här dagen utan mer att visa lite mer kärlek och kanske gå ut och äta. En liten påminnelse om att ge folk runtomkring dig eller dig själv lite extra love. <3 Min lilla present till er är ett nytt poddavsnitt, haha! Vi är så orutinerade så vi glömde ju att det skulle släppas på alla hjärtans dag, så vi nämnde det inte ens… Anyways, vi pratar om bombhotet och min upplevelse, min systers jobbiga vecka med magsjuka och sen svarar vi på några av era frågor. :-) Ni hittar avsnittet där poddar finns! Planen för dagen är lunch med Allegra (som jag saknat massor <3) och sen får vi se om vi bokar bord någonstans för ikväll eller om vi lagar en god middag här hemma bara. Vi båda är halvsjuka men inte tillräckligt sjuka för att bara ligga hemma så något vill jag hitta på. PUSS, ha en fin dag och sprid lite extra kärlek idag. <3 Ps. Mickis, vi måste fota nya bilder ihop… Haha!

//Good morning loves! <3 HAPPY VALENTINES DAY!! Such a cozy day in my opinion. We never focus on gifts etc during this day but we try to focus on giving more love and maybe go out for dinner. A little reminder to give people around you or yourself some extra love. <3 My little gift to you is that a new podcast episode is live, haha! My other gift for you guys is to learn swedish so you can listen, try the “Duolingo app”. ;-) We’re talking about the bomb threat and my experience, my sisters tough week with stomach flu and then we answer some of your questions. :-) You can find it where podcasts are available! The plan for the day is lunch with Allegra (that I’ve missed a lot <3) and then we’ll see if we will book a table somewhere for tonight or if we just cook a nice dinner at home. We’re both half sick but not enough sick to just stay at home so I want to do something at least. HUGS, have a lovely day and spread some extra love today. <3 Ps. Mickis, we need to shoot some new photos together… Haha!

5 reaktioner på “PODCAST EPISODE: BOMB THREAT & STOMACH FLU”

Leave a Reply

Your email address will not be published.