OFF SHOULDER

Necklace from Spain (similar here!)/ Storets top (similar here!)/ Guess shorts (similar here!)   – adlink

Hej hjärtan! Hoppas ni mår super, det gör vi! :-) Internet har varit lite upp och ner här, jag tror att det är någon som alltid försöker berätta för mig att inte sitta vid datorn haha! Här kommer en beachy outfit som jag hade på mig en kväll. Funkar minst lika bra till långa jeans om man är på ett ställe som är lite kallare. :-) Här glider man mest runt i bikini på dagarna och runt solnedgången hoppar man i några kläder (om man inte surfar då dvs hehe). Vi njuter av livet här kan man ju lugnt säga. Det är ett så lugnt tempo, man tar dagen som den kommer, dagarna planeras efter tidvattnet och kvällarna är fantastiska. Jag önskar att jag kunde ta med er alla hit för en vecka av total relaxation och för att få en annan bild av vilket liv folk lever här. Pura Vida. Fantastiskt. Vi släppte ett nytt poddavsnitt idag, då berättar jag lite om vad vi har gjort här och även en liten trauma-upplevelse jag var med om när det kommer till surf haha! Vi pratar även klimat, ångest, depression och massa annat. Ni hittar det där poddar finns i vanlig ordning, sök bara på “two of a kind”. :-) PUSS, nu ska jag ner och spana in vågorna! <3

//Hey loves! Hope you’re feeling great, we do! :-) Internet has been a bit up and down, I think there’s someone trying to tell me that I can’t sit by the computer haha! Here’s a beacy outfit I wore one night. Works just as good with long jeans if you’re in a colder place. :-) Here you mostly walk around in bikinis during the day and around sunset you wear clothes (if you’re not surfing hehe). We’re truly just enjoying life here. It’s such a calm tempo, you take the day as it goes, you plan the days after the tide and the nights are amazing. I wish I could bring you all here for a week of total relaxation and to get another picture of how people live their lives here. Pura Vida. Incredible. We released a new podcast episode today where I talk about how we have it here, you can find it where podcasts are available. Just search for “two of a kind”. :-) HUGS, now I’m gonna head down and check out the waves! <3

11 reaktioner på “OFF SHOULDER”

 • Jenny says:

  Hej Janni! Lyssnade på er podd idag och tyckte väldigt mycket om den!
  Har några fundering gällande just klimatångesten och är nyfiken hur du känner.

  Du nämner att du försöker gör allt du kan för att vara miljövänlig men att ditt jobb kräver resor osv. Hur ser du på möjligheterna att förändra ditt jobb, att vara influencer men kanske skifta fokus från just resor, upplevelser, mode och sådant som du just nu inspirerar till? Tänker att det finns influencers som knappt reser eller väljer fast fashion för samarbeten? Är det något du kan tänka dig?

  Tror du att influencers hade valt att skära ned på resor om det inte blivit så uppmärksammat som det blivit nu senaste tiden (ex. tänker på aningslösa influencers på instagram) ?

  Sen håller jag med om att just resor fått så oerhört stort fokus just nu och det finns även många andra aspekter att belysa.
  Hur kommer det sig att ni valde att starta ett klädmärke mitt i alla denna klimatångest? Har tagit del av allt ni berättat om vart det produceras, använda restmaterial till kläder och det är såklart bra. Men att inspirera till mer konsumtion, all frakt som följer med ett klädmärke – hur gick dina tankar gällande detta?

  Detta är som sagt endast frågor för att kunna förstå dig lite mer och de val du gör, och inget hat mot dig. Ha en bra dag!

  • Caloveline says:

   Jag tycker ändå Janni är en utav influencerna med minst samarbeten med klädesfäretag, sen att hon reser väldigt mycket tycker jag faktist inte gör så mycket. Sure om hon hade rest till typ Paris 3 gånger i veckan, men hon åker ju faktist runt och upplever världen och visar oss.
   Klädesmärket tycker jag är ett bra intiativ, att det använder restmateriall. Det är inte många som tar det intiativet.
   http://Www.caloveline.com

   • Anonymous says:

    Jag tror det beror på vilka influencers man följer och jämför med! :)

    Absolut, skriver att det är bra hur det jobbar med restmaterial men de andra delarna i produktionen är vad jag var nyfiken på. Hur det jobbar med de delarna, så som frakt osv.
    Detta är som sagt bara frågor och intressant att höra hur hon tänker kring detta. Därför som det är så bra med podden och att klimatet diskuteras så mycket.

 • Eva says:

  loooooveee the whole look!

  http://www.evakapsta.com

 • KM says:

  Hei!
  Jeg liker podcasten deres veldig godt og synes det er kjempebra at du snakker om miljøspørsmålet og deler din kunnskap. Det er inspirerende :)
  Mulig du har pratet om det, men jeg lurte på om du hørt om EAT og lest deres rapport? Tenkte du kunne finne den interessant.

  https://eatforum.org/content/uploads/2019/01/EAT-Lancet_Commission_Summary_Report.pdf

  Igjen, takk for bra pod!! Digger dere :)
  (Håper norsken er forståelig, hehe)

 • Mireia says:

  Such a beautiful top!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Cynthia says:

  cheek bones omg!

 • claudia says:

  Wow you look amazing! I love the top!
  xx
  Claudia
  http://www.trendenciesblog.com

 • Den här klänningen är väldigt moderiktig och väldigt populär, tack för delningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.