Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:33 | March 1, 2019

BEACH HANGOUT

Sunset, mojitos and a bonfire at the beach. <3 My dress is from Rough Studios.

Hej hjärtan! <3 Wow vad vi njuter av att vara här. Det är så svårt för mig att sitta vid datorn, inte så att jag missar massor som händer när jag gör det men jag vill bara vara med i nuet och inte sitta med emails osv. Samtidigt har jag massa bilder jag vill redigera så lite datortid får det bli. ;-) Ofta när jag är på ställen långt bort från Europa så känns det som jag är i en annan värld på något sätt. Jag vet inte om det är tidsskillnaden men det känns som ett annat liv. Konstig känsla. :-) På kvällarna här går vi alltid ner till stranden runt solnedgången, antingen surfar man eller så tar man en drink och kollar solen gå ner. Magisk stund på dagen. Jag tar alltid en passionsfrukt-mojito (min favvo!) och sippar på den samtidigt som jag njuter. Två kvällar här har vi tänt en brasa på stranden när det blir mörkt, så otroligt mysigt! Jag fick äntligen lite bilder ihop med Jon, en nyfunnen vän som är fotograf (@hmarcussen) fotade oss en kväll. I vanliga fall är det antingen bara jag eller bara Jon på bilderna, haha! Nu blir det frulle och sen ska jag försöka stretcha igång min kropp som är så sliten efter flera timmar i vattnet. Vi snackar hard core träningspass-träningsvärk, efter surfingen… Haha! PUSS <3

//Hey loves! <3 Wow we’re enjoying it just being here. It’s so hard for me to sit down with my computer, it’s not like I’m missing out on a lot when I do but I just want to be in the now and not sit with emails etc. At the same time I have lots of pictures I want to edit so I have to squeeze in some computer time. ;-) Often when I’m in places far away from Europe it feels like I’m in another world somehow. I don’t know if it’s because of the time difference but it feels like another life. Weird feeling. :-) At night here we always go down to the beach around sunset, either surfing or just have a drink while watching the sunset. Magical time of the day. I always have a passion fruit mojito (my fave!) and sip on that as I just enjoy. Two of the nights here we’ve lit a bonfire on the beach when it gets dark, it’s so cozy! I finally got some pictures together with Jon, a newly found friend who’s a photographer (@hmarcussen) took some photos of us one night. Usually it’s either just me in the photos or just Jon, haha! Now we’re gonna have breakfast and then I will try to stretch my body which is so sore after hours in the water. We’re talking hard core workout soreness, after surfing… Haha! HUGS <3


16 kommentarer16 kommentarer om “BEACH HANGOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ni är så himla vackra tillsammans!
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • Best photos!!
  Best wishes!
  Love u!

  Reply
 • Supergulligt par!

  Reply
 • These shots are so beautiful!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Lyssnade precis på det senaste poddavsnittet. Har följt dig och Jon sedan start. Tycker alltid ni har stått upp för vad ni står för och vad ni gör till 100%. Men lyssna inte på mainstream media och låt inte det ta över: Aftonbladet etc. För 50 år sedan gick FN ut med att ”vi hade 13 år på oss” och det var en enorm klimat-hets under en lång period. Detta är en ”bransch” och en hysteri som tjänar massvis med miljoner på att människor tror på att globaluppvärmning inte har skett under en längre period. Det är cyklar vår planet går igenom. Miljöförstöring med plast i haven etc, att vi konsumerar helt fel animaliska produkter är något helt annat. Men jag säger bara, ha ingen ångest för att ni flyger, flyg mer, ät animaliskt med korrekt ursprung om ni vill, för det är vi evolutionärt och biologiskt skapta till för att bibehålla muskelmassa, rätt hormonbalans osv. Men ha ingen ”klimatångest”. För om några år kommer majoriteten sett igenom denna hysteri och ni har lagt ner enormt mycket energi åt helt fel saker. Njut av det ni gör och lyssna inte på majoriteten. Bara döda fiskar följer strömmen. Ni är grymma! ❤️

  Reply
 • Så himla fina tillsammans! Fler bilder på er tillsammans vill man gärna se<3

  http://adelinaadelina.se

  Reply
 • Mysigt! Var i Sri lanka är ni? Hyr ni egen villa lr är det hotell?
  Verkar som ett fantastiskt läge ni bor på 🙏🏼

  Reply
 • Näst sista bilden är såå vacker!! Framkalla och rama in 😍❤

  Reply
 • Ah such cute photos! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Kan du inte lägga upp ett inlägg om snygga bal/fest-klänningar som inte är allt för dyra? Hade varit kul att läsa :)

  Reply
 • “Vi ska få surfa tillsammans, äta på The Bakery, se på solnedgångar, dricka kokosnötter och ertjklnbvofkrjgjorngfnfjfk vad taggad jag ääääääär. Vi är där samtidigt som Fanny, Klara, Humlan, JON, JANNI*, Axel och Matilda så vi blir ett jäkla gäng som kommer att hänga ihop. Så kul!!!”
  *) https://alicestenlof.com/pa-resande-fot-w-baby-35607998

  Reply
 • Where is your dress from? :)

  Reply
 • From Rough Studios! :-) Xx

  Reply
 • PERFECT photoooooos
  Can i please please please know where your ring is from ??????
  pleaaaaaseeeeee??????? the new one that you have at your pointer finger

  Reply
 • It’s from a swedish store Guldfynd! :-) Xx

  Reply
 • In this particular game, your wife or husband acts like the
  sculpture. If you are beginner, want certain info
  in regard to people. Give him clues of what’s gonna be happen tonight, in your bedroom. http://aprto.Ipk-Tula.ru:80/forum/index.php?action=profile;u=74369

  Reply