Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:29 | March 7, 2019

MORNING COFFEE

Morning coffee with a view. <3 This is at Carmen Beach.

Hej hjärtan! <3 Hur mår ni? Äntligen fick vi tillbaka internet, det har varit strömavbrott här i hela området där vi bor idag. Ingen el, ingen AC och inget vatten haha! Vi har alltså hängt utomhus sedan imorse vid 9 (klockan är 14.30 här nu) så idag har vi nog fått alldeles för mycket sol. Nu är elen tillbaka, internet funkar igen och nu ligger jag i sängen efter en kalldusch och väntar på att AC:n ska kyla ner rummet lite. ;-) Anyways, när Jon och jag bodde på hotellet vid stranden gick vi alltid ner med en kopp kaffe och kollade vågorna. Skulle gärna dricka mitt morgonkaffe här oftare, kolla vågorna och hoppa ut på brädan och ta några vågor. :-) Som sagt – livet här är så drömmigt. Något annat som är drömmigt är att ett nytt poddavsnitt har släppts, YEEEY! Vi pratar lite om veckan som varit och så tar vi upp relationsproblem som ni skickat in. Hur vi tänker när det kommer till distansförhållande, bästa kompisen som blivit ihop med killen och massa annat. Ni hittar den där poddar finns, sök på “two of a kind”. :-) Nu blir det en liten nap, helt slut efter en dag i solen och lite surf. Man blir tröttare än man kan tro, haha! PUSS <3

//Hey loves! <3 How are you? We finally have internet again, it’s been a power failure in the area where we stay today. No electricity, no AC and no water haha! We’ve spent the entire day outside since this morning around 9 (it’s 2.30 pm here now) so we’ve probably gotten way too much sun. The electricity is finally back, internet is working again and right now I’m laying on my bed after a cold shower and waiting for the AC to cool down the room. ;-) Anyways, when Jon and I stayed at the hotel by the beach we always walked down at night with a cup of coffee and checked the waves. I would love to have my morning coffee here more often, check the waves and jump on the board to catch some waves. :-) As I’ve said – life is so dreamy here. Something else that’s dreamy is that we’ve released a new podcast episode, YEEEY! Still in Swedish though but have a listen, hehe. Now I’m gonna take an afternoon nap, so tired after a day in the sun and some surf. You get more tired than you think, haha! HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “MORNING COFFEE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Maybe in Lombok you can do it! 🙃

  Reply
 • Hello Janni :) I’m just curious, but didn’t you stop drinking coffe? Thank you for answer :)

  Reply
 • Yes I did, and now when I get back home I will stop again. :-) I just had it there because it was so good and they didn’t have decaf options and I didn’t feel like drinking tea. ;-) Xx

  Reply
 • *TWO of a kind* ;)

  Reply
 • Hahaha, alltså TACK och huuur kan jag skriva fel?? Haha! <3

  Reply
 • What a beautiful and relaxing place!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Verkar så himla drömmigt!
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • Hello! Måste bara fråga om vilken kamera du använder dig av (du har säkert sagt det någon gång, men hittade inte det nu)vid alla resor? Har du en filmkamera och en kamera för att fota, eller har du samma för båda och vilka modeller/ objektiv? 😊 så bra är du!

  Reply
 • Nu kör jag Fuji X-T3 för både foto och film, jag ÄLSKAR den! Har bara haft den i ca 1,5 månad och är kär, haha! Kram!

  Reply
 • This place looks so wonderful, Janni, and I’m in love with your photography! I can’t think of a better place to enjoy a morning coffee. Hope there will be another vlog from Costa Rica! 💛

  Milenka x
  Blushing Lately

  Reply
 • Hej Janni! Älskar din blogg och er podcast!! När ska du till Finland? Jag bor I Helsingfors och skulle vilja träffa dig <3

  Reply
 • Resan har tyvärr blivit framflyttad så vet inte exakt när det blir, men jag kommer säga till! Kommer dock inte åka till Helsingfors. :-( KRAM!

  Reply
 • I am very happy when I found your blog, I actually found you by mistake, while I was watching on google about something else, I’m here anyway and might want to say thank you Thanks for a great article you shared!

  Reply
 • Avail the best fitness bands under 5000 budget. fitness trackers under Rs 5,000 with the best specifications.

  Reply