A PERFECT DAY IN COSTA RICA – VLOG

Sponsored video by Audible.

A new vlog from here – one full day that was just perfect… <3

Heej hjärtan! <3 Hoppas ni mår strålande! Jag mår så satans bra men är liite ledsen då vi snart ska börja röra oss mot flygplatsen. :-(( Kommer kännas så konstigt att lämna detta lilla paradis, det känns som jag levt i en bubbla här borta. Fantastiskt. Jag filmade en dag den här veckan så ni kan se hur en dag kan se ut här. Häng med tjejkompisar, meditation på stranden, surfing, god mat, båtresa, solnedgång och middag på favoriten Koji’s. Drömmig dag to say the least! Hoppas ni gillar den! :-) Nu ska jag lägga mig i en solstol dom sista timmarna, jag har knappt solat här borta då man får mer än tillräckligt med sol när man surfar hehe. Hörs i Europa nästa gång, KÄRLEK! <3

//Heey loves! <3 Hope you’re feeling great! I feel so freaking good but I’m a biiit sad since we have to leave to the airport soon. :-(( It will feel weird to leave this little paradise, it feels like I’ve been living in a bubble over here. Amazing. I filmed one day this week so you can see how one day looks like here. Hang with friends, meditation on the beach, surfing, good food, boat trip, sunset and dinner at our favorite Koji’s. Dreamy day to say the least! Hope you like it! :-) Now I’m gonna lay down in a sunbed and tan the last few hours, I’ve barely tanned over here since you get more than enough sun when you surf hehe. Talk to you in Europe next time, LOVE! <3

9 reaktioner på “A PERFECT DAY IN COSTA RICA – VLOG”

 • Mireia says:

  Costa Rica looks like a dream!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Emma says:

  Varför känner du behov av att jämföra dig med de andra? Det är i alla fall så det uppfattats när du hela tiden nämner vad du gör kontra dina vänner. ”Du är den enda som ska surfa.. de andra ska inte.. jag ska.. ” det spelar ingen roll för oss som ser dina videos.
  Skulle istället önska att du filmade mer omgivningar och lite allmänt sorl mer än bara dig själv där du nämner vad du gör.

  • janni says:

   Hehe, det gör jag iof inte. ;-) Jag ville förklara varför dom inte skulle vara med i vattnet, spelar det någon roll? Jag undrar dock varför du alltid kommenterar med olika namn? Och skriver olika liknande saker som ovan. Kram på dig! <3

   • Emma says:

    Hej!
    Är nog bara så att jag hellre skriver namn än “anonym” :)
    Försöker endast komma med konstruktiv kritik eller svara på vad man önskar se mer av, då du ibland brukar efterfråga det.
    Men ska tänka på hur det kan tolkas, särskilt i skrift. Gillar ju att följa dina vloggar och blogg så är inte meningen att det ska framstå som nåt annat.
    Ha en bra dag! :)

    • janni says:

     Haha då förstår jag, du kan ju annars skriva ditt riktiga namn? :-) brukar vara enklast om man ändå inte ska skriva något man inte kan/vill stå för. Jag tycker konstruktiv kritik är grymt och jag tar absolut åt mig av det du skrev att du ville ha mer av i vloggar så tack för det! Jag läser konstruktiv kritik-kommentarer annorlunda om samma ip-adress har skrivit med olika namn. Hoppas du förstår hur jag tänker! :-) stor kram!

     • Emma says:

      Absolut! ska som sagt tänka på hur det tolkas och framstår i text! Har aldrig varit någon mening till annat än konstruktiv kritik! Ha det bra!

 • Anonymous says:

  Hej! Vad skulle du rekomendera, costa rica eller sri lanka? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.