MY KIND OF TAN

A quick and easy spraytan that you can use at home or bring on trips. :-) Find it HERE!  Use the code “janni20” for 20% off!

Hej hjärtan! <3 Som ni vet så har jag alltid skyddat mitt ansikte från solen, jag använder spf50 i ansikte och på bröstet dagligen. Jag gör det för att skydda huden, speciellt efter som jag är en “prickig” människa som får många nya prickar i solen. ;-) När jag bodde i Sthlm gjorde jag spraytan väldigt ofta, det får mig alltid att känna mig lite fräschare och jag älskar när jag ser lite solkysst ut. Nu när jag inte kan gå till min tjejkompis och spraytan-girl Klara lika ofta så får jag ta tag i det själv, haha! TanRevel är som en mini-spraytan som är väldigt enkel att använda själv. Jag använder den ofta när jag är hemma och även när jag är på resor och kroppen blir brunare än ansiktet (story of my life…). Man fyller på den med färgen som kommer med och när den är påfylld så sprayar man där man vill ha färg. Jag brukar köra ansikte och bröst på kvällen innan jag går och lägger mig och så vaknar jag upp med en fin bränna dagen efter. Jag känner faktiskt att hyn blir lite bättre av den också, konstigt kanske men det är min erfarenhet! Man sprayar långsamt och jämt ca 10-20 cm från huden och när man är klar så börjar färgen komma ganska direkt. Man får med en flaska färg, “maskinen” och laddare i kittet och när färgen tar slut (den håller länge!) kan man köpa påfyllning. Om ni blev sugna så kan ni läsa mer HÄR och koden “janni20” ger er 20% rabatt! Puss och kärlek. <3

//Hey loves! <3 As you know I’ve always protected my face from the sun, I use spf-50 daily on my face and chest. I do it to protect my skin, especially since I’m a person with a lot of dots that gets even more dots in the sun. ;-) When I lived in Sthlm I did spraytan pretty often, that always make me feel a bit more fresh and I love when I look a bit sun kissed. Now when I can’t go to my friend and spray tan girl Klara as often I have to take care of it myself, haha! TanRevel is like a mini spray tan that is super easy to use on your own. I often use it when I’m at home and also when I’m away on trips and my body gets way tanner than my face (story of my life…). You fill it with the color that comes with it and when it’s filled you spray wherever you want some color. I usually do it on my face and chest at night before I go to bed and then I wake up with a nice tan the day after. I actually feel that my skin gets better from it too, maybe weird but that’s my experience! You spray it on slowly and even around 10-20 cm away from your skin and when you’re done the color will come pretty fast. You get one color bottle, the “machine” and a charger in the kit and when the color is finished (it will last for long!) you can buy a refill. If you want to read more you can do that HERE and the code “janni20” will give you 20% off! Kisses and love. <3

24 reaktioner på “MY KIND OF TAN”

 • Nicky says:

  Bästa BUS jag prövat för ansiktet, älskar den! 😍

 • Amanda says:

  Har faktiskt den hemma och är vääääldigt nöjd😍😍 Ingen foundation behövs!

  • janni says:

   Den är så smidig att använda och brännan blir så fin, så jag förstår dig haha! KRAM <3

 • Marie says:

  Hej finaste du! Lyssnade nyss på er podd och jag vill bara sprida lite kärlek :-) Du och jag är så himla lika på så mycket så du inspirerar mig till tusen varje dag. Älskar din humor, älskar din matlagning (är själv “vegan” sedan 2019), älskar din klädstil, älskar din positiva vibe du har runt omkring dig den gör mig glaad, älskar typ allt med dig! Det roliga var att jag pratade med min fästman igår om att flytta till solen och öppna upp ett café med cool “djungel” inredning och mat som ser ut som konst, så pratade ni om det idag i podden också, haha! Hoppas denna kommentar gör dig lika glad som du gör mig! Kramar!

 • Anonymous says:

  Lyssnade också på din och din systers podd nyss! Bra gjort! :) Tyvärr är det nog precis som du säger att man inte kommenterar det man gillar vilket blir missvisande. Jag älskar iaf dina sociala medier, särskilt den härliga energin som du och Jon, och du och din syster har tillsammans :)
  Ibland är det svårt att veta hur kommentarer tolkas och att man trampar nån på tårarna fastän det inte var meningen (som ni också tar upp i podden)
  Hoppas du får energi av att fortsätta med ditt arbete! <3

  • janni says:

   Tack fina! <3 Exakt det jag menar, men man får väl försöka tänka på vad man står för och skriva utefter det. Kram! <3

 • Nathalie says:

  Du är så himla fin Janni!! :) Jag har lyssnat på er podd och vill bara säga att det är en av mina största höjdpunkter, får sån energi och inspiration att lyssna på er <3

 • Katja says:

  Kan inte du visa i en videoblogg hur man gör? Beställde precis 😍😍

 • Iris says:

  Hi, you look beautiful! From where are your clothes that you are wearing in this picture? Xoxo Iris

 • Judith says:

  Sounds like something I would buy. Just wondering, does it change the color of your brows? And does it come off on clothes (when u spray and the minutes after, like for example if you have white clothes on like u in your insta story 😬). Thanks girl!!

 • Anonymous says:

  next time could you make a video tutorial? thanks

 • Louisa says:

  Hey Janni!!
  I don’t know if you can help me, but I’ve got a question regarding this spraytan! 10 days ago I ordered it, but it doesn’t get sent. I wanted to email them, but is says that the email address doesn’t exist. On Instagram they don’t answer me either. Can you give me a contact of someone who can help me?

  Thank you very much!

  • janni says:

   Hmm that sounds super weird, let me check with them! Xx

  • Richard Tanrevel says:

   Hello Louisa,

   I just spoke to our customer service and they told me that they have had some problems with mails that ended up in the spam filter from our .com site and they also told me that they answered you yesterday. Is that correct?

   I am terribly sorry for this Inconvience.

   P.s I told them to send you an extra gift. ☺️

   Best regards,
   Richard

 • Camilla Grette says:

  I used your code and ordered from tanrevel March 19, and still didn’t get it. Tried to send a lot of mails, but no answer…
  thought it was safe, since you advertised it. Very bad :(

  -Camilla

 • Anonymous says:

  Hello Janni,

  im pregnant is that safe during pregnancy? i did ordered me one set with your code and did work perfectly but now im afarid to use it……. i couldnt read nothing on internet about is good or bad during pregnancy… but i saw your storys on instragram nad you did use it during your pregnancy…im actually 22 weeks pregnant…

  xxxx

  Jenny

  • Sansa says:

   Hi! I’m also pregnant and wondering if it safe to use. Got my tanrevel today. I can’t either find anything on the internet about experiences with pregnancy and tanrevel:-/

   Have you tried it or did you decided to not?

   Regards

Leave a Reply

Your email address will not be published.