NEW PODCAST EPISODE

New podcast episode – still in Swedish though… Find it in apps where they have podcasts, just search for “Two of a Kind”.

Good morgon hjärtan! Torsdag idag vilket betyder ett nytt poddavsnitt! Ett lite annorlunda avsnitt skulle jag säga… Jag undrar om ni någonsin har hört mig så upprörd/irriterad/arg haha! PMS-syrrorna är igång den här veckan. Det är faktiskt ett viktigt ämne som jag har funderat mycket på senaste månaderna. Stämningen på sociala medier just nu. Hur lätt det är att trampa folk på tårna just nu, allt man säger, gör, äter, tränar, hur man lever sitt liv är något som väldigt många vill påpeka om att det är fel. Väldigt påfrestande om jag ska vara ärlig och något som gjort att jag tvekat på om jag ska jobba med det jag gör, om jag orkar då det stör mig i mitt liv och det gör att glöden för sociala medier försvinner. Nu måste man tänka 100 gånger innan man postar något, är det jag skriver något som kommer göra någon upprörd? Skriver jag något fel nu? Kommer det här göra att någon blir arg? När man känner så blir det helt enkelt lättare att bara skriva “hej hej idag har jag gjort det här, hej då” i princip. Ett väldigt ärligt avsnitt där ni får hoppa in i våra hjärnor totalt i det här ämnet. Jag ber om ursäkt redan innan om jag låter arg och irriterad men jag kan skylla lite på pms och att jag precis hade kommit hem efter en 24h resdag. ;-) Hoppas ni gillar avsnittet och här kommer en liten påminnelse om att sprida kärlek till dom ni gillar att följa. <3 Ni hittar podden där poddar finns. KÄRLEK <3

//Goood morning loves! I just wanted to let you know that there’s a new podcast episode in Swedish online, so time to practice your swedish haha! ;-) We’re working on a solution for english “subtitles”, I will let you know. Until then – I’m sorry that you can’t listen but hopefully we’ll figure something out soon. LOVE <3

48 reaktioner på “NEW PODCAST EPISODE”

 • Anonymous says:

  Tyckte det var ett väldigt bra poddavsnitt! :)
  Tycker verkligen om att följa din blogg och det märks att du arbetar väldigt hårt!!
  Borde absolut bli bättre på att skriva alla de fina och bra kommentarerna man tänker på. Det kan vara svårt att kommentera frågor osv. på ett sätt som inte ska tolkas negativt. (det är svårt för alla att att förmedla det man menar via nätet, men kan absolut förbättras i många fall)
  Men jag vill bara säga att du är väldigt inspirerande och att du gör ett toppenjobb! Hoppas du fortsätter med bloggen!!!

  • janni says:

   Tack fina du! <3 Jag förstår precis vad du menar, ibland är det svårt att i text förmedla hur man säger det. KRAM <3

 • Helen says:

  Hej, måste oxå dela med mig lite positivt!
  Jag följer dig slaviskt Janni och jag älskar din blogg, instagram, youtube och podd. Men även jag är dålig på att gilla och kommentera, lovar att bli bättre på det. Inte bara på sociala medier, utan även i vardagen. Man borde berömma och peppa människor mer helt allmänt.

  Men tillbaka till dig, du verkar vara en superhärlig person och det enda jag kan tänka på när jag kollar dina sociala medier eller lyssnar på er podd är: Omg kan jag bara få hänga med den här människan och prata om allt mellan himmel och jord.. :-P

  Jag hoppas du hittar tillbaka till det roliga i ditt jobb på sociala medier!

  Massa Kärlek! <3

  • janni says:

   Åh tack fina! <3 Jag försöker också bli bättre på det i vardagen, tänk vad glad man blir om man själv får pepp/beröm så varför inte ge det till andra också? STOR kram och tack!! Hoppas vi får hänga någon dag. ;-) <3

 • Maria says:

  Har inte lyssnat än men ser fram emot att göra det. :) Jag tycker mest du får väldigt snälla kommentarer här i bloggen? Men det kanske är annorlunda på instagram? Jag har inte instagram så vet ej hur det är där. Det skulle vara kul om du var lite mer aktiv här i kommentarfältet och svarade på kommentarer, ser nästan aldrig några svar från dig här varken på frågor, beröm eller kritik. Då kan det kännas lite tråkigt att kommentera, typ läser hon ens vad jag skriver? Tror du hade fått fler kommentarer, mer lojalitet och kärlek från dina läsare om du tog dig tid att svara. Väl investerade timmar. :)
  Någon som är väldigt duktig på att vårda relationen med sina läsare är Linn Herbertsson, hon båda svarar i kommentarfältet och gör egna inlägg med svar på många av veckans kommentarer så att alla ser svaren. Ibland kan det ju vara så att det tar bloggaren en vecka att svara, och då har personen som frågade för längst gett upp att få något svar och slutat gå tillbaka till inlägget för att kolla och upplever att nähä, det är ingen ide att kommentera/fråga något här. Därför är det superbra att samla alla svar i ett eget inlägg med veckans kommentarer, veckans frågor och svar etc. Du kan ju gå in på hennes blogg och kolla hur hon lagt upp det? <3

  • janni says:

   Hej fina! Jag försöker svara oftast, när jag dock är iväg på resor (typ Indonesien, Costa Rica) så sitter jag helst inte på datorn mer än akuta mail eller blogginlägg. Därav kan mina svar på kommentarer komma lite mer sällan då. :-) Men jag förstår exakt vad du menar, jag läser dock alla kommentarer. :-) Ska kolla in Linn absolut, tack för tips! <3

   • M says:

    Det förstår jag absolut att du vill vara ute och njuta av resan, men då är det ju perfekt att köra ett uppsamlingsinlägg med kommentarer. 😊 Jag tycker det är jättekul med såna inlägg, för ofta är det bra frågor och stor variation så det blir roligt att läsa allas kommentarer och svar. Jag får ofta svar på sånt jag också undrat men inte frågat om än. Och som sagt då missar inte folk att du faktisk svarat dem. ❤️
    Har lyssnat på podden nu och jag kan verkligen förstå dig. Även om det är ett lyxliv på många sätt betalar ni såklart ett pris för friheten och framgången. Jag skulle själv aldrig orka ha ett jobb där jag var tvungen att exponera mitt liv, och att alla skulle tycka saker om mig. Jag tror det är svårt att komma ifrån att alla vill ha en åsikt om en. Det är lite som att alla måste tycka något om influencers. Väldigt konstigt faktisk, vet inte varför det blivit så? Själv gör jag som er, jag följer inte personer som jag stör mig på, som är dåliga förebilder, som hänger ut andra människor etc. Jag väljer att följa vettiga människor som gör mig glad och jag blir alltid lycklig av att se dina bilder. Sen kan jag om någon sprider information som är direkt felaktig kommentera det ibland, eftersom ni har så himla stor påverkningskraft. Försöker dock att alltid skriva på ett schysst sätt och jag hoppas verkligen ingen någonsin har blivit ledsen över något jag skrivit, det skulle göra mig väldigt ledsen. Det är svårt med text, det kan låta mycket hårdare än vad personen menar. Jag försöker alltid utgå från att folk för det mesta menar väl och inte tolka saker med negativa glasögon på. Men vissa är ju bara elaka för att vara elaka tyvärr, såna kommentarer tycker jag du ska radera och inte ge dem något utrymme. Då kanske de ger upp till slut!
    Över till något trevligare: När kommer cest normal badkläderna och vilka färger kommer finnas? Den baddräkten du haft på dig i svart och orange är så sjukt snygg, det är den snyggaste skärningen jag sett på en baddräkt och den sitter perfekt på dig. Du är så vacker med baddräkt, salty hair och inget smink. ❤️ Vi har exakt samma kroppstyp så jag hoppas den ska vara lika snygg på mig! 😄 Massa kärlek ❤️❤️❤️

    • janni says:

     Håller helt med dig, man måste ju inte tycka något om alla hela tiden! ;-) Åh jag säger till lite innan baddräkterna släpps, vi har inte spikat datum ännu! :D KRAM!

 • Lina says:

  Hej Janni! Vet inte om du har hört talas om Brandbastion? Det är typ AI som rensar hat i sociala media. Kanske skulle vara något för dig så slipper du se allt det där negativa. Människor är inne i en spiral där man ska vara rätt hela tiden, kanske skulle vara vettigt för dig att testa? Jobbar alltså inte för dem men känner grundaren Jenny :) Puss du är bäst!

  • janni says:

   Oj spännande, får kolla upp! Tack för tips. :-) Jag önskar dock att man inte behövde sånt i dagens samhälle, att alla bara kunde bete sig som vanliga människor. :-) KRAM <3

 • Anonymous says:

  Lyssnade på podden och vill bara säga att ni är helt fantastiska! Ta inte åt er av de negativa kommentarerna ni får. Som ni säger i podden, de vill ha er uppmärksamhet och de vill bara få er nere. Sanningen bakom dom kommentarerna är dåligt självförtroende och avundsjuka. Kämpa på Jani, lägg inte av med det du älskar att göra!
  Kram!

 • Sara says:

  Hej!
  Älskar er podd! Insåg att jag är en av dem som gillar det ni gör men typ aldrig kommenterar eller like:ar.. så förstår ju att de som är neggo kanske hörs mer då. Ska absolut bli bättre på det! :) Som en annan skrev här också, borde man bli bättre på här i vardagen också! All pepp till er!<3

  • janni says:

   Jag förstår precis vad du menar, man slöskrollar ju mer nowadays så glöms enkelt bort. :-) Kram och TACK <3

 • Yasmine says:

  Älskar er podd och tycker att dagens avsnitt är riktigt bra då det är viktigt att lyfta detta problem! Kram

 • Susann says:

  Alltså Janni, du förtjänar absolut inget skit!! Du är en så sjukt bra förebild för ALLA, både unga och gamla, du har verkligen så himla bra värderingar och har fötterna på jorden trots det liv du lever och trots att du är offentlig. Och att du skulle behöva brytas ner av elaka kommentarer, fy fan så förbannad jag blir!! Du är så himla vacker, så positiv och en livsnjutare, och har verkligen självförtroendet på plats! Jag beundrar allt du gör, och sen som du sa att man inte är påläst om allt, nä precis, det är inte dom som kommenterar heller, trots att dom kanske är det om just det specifika ämnet. Beundrar dig verkligen för att du står på dig och att du nu ryter ifrån för ingen skall behöva ta emot sånt skit, så du har ALL rätt till det!!! You go girl!!! Älskar dina bilder, youtube-videos, podd, allting du gör, massa kärlek från Finland<3

 • Arg says:

  du förtjänar absolut skit efter ditt genomdumma svar till att vara en “sån som ligger på första dejten”. Dummaste jag hört i hela mitt liv – hur kan du inte förstå det? Men är inte en viss TYP bara för att man vill ligga på första dejten ena gången, och nästa gång kanske man väntar flera dejter. HerreGUD människa! Och så sitter du och gnäller över allt “hat” du får. Ser ENBART positiva kommenterar på din blogg (du svarar för övrigt aldrig på någon kommenter – ditt enkla jobb till trots) så hur folk ens orkar fortsätta kommentera förstår jag inte. Jag skriver här nu för jag verkligen känner mig tvungen efter ert poddavsnitt. Fick ont i magen över ditt jävla that om att vaea en “SÅN”. Väx upp.

  Blir inget mer lyssnande på er podd för min del för detta fick jag fan utslag av. Kliar på min kropp av irritation och då har jag inte ens något som HELST med er två att göra.

  Hej.

  • janni says:

   Hej Arg! <3 Vem är det som säger att man är en speciell typ? Är det du eller jag? Jag använde mig aldrig av ordet typ... Det känns som du har mer åsikter och lägger större värdering i vad man gör på första daten än vad jag gör, jag kunde faktiskt inte bry mig mindre om vad folk gör på sina dater. Ligga på första, tredje, tjugonde eller whatever. Exakt vad jag förklarar i poddavsnittet. :-) Om du lyssnade så försod du också att jag inte förstår människor som måste skriva exakt varenda åsikt dom har, om du nu ändå tänkte sluta följa mig och sluta lyssna på podden så varför gör du inte bara det? Du behöver faktiskt inte berätta det för mig. Du hade sparat in på en del energi om du struntade i att skriva den här kommentaren tex. Stor kram!

  • Maria says:

   Men snälla ta o skaffa ett liv och sluta särskriva. Lägg din negativa energi på något annat istället och avfölj Janni då om du är så bitter. Heja dig Janni du är bäst! <3

   • Hej says:

    Vet du vad en särskrivning är? Kan du visa vart någonstans i den kommentaren det är särskrivet?

    Herregud blir mörkrädd. Intelligensnivån här inne…

  • M says:

   Men jo, nog är man antingen en sån som gärna ligger på första dejten eller så är man det inte. Det är inte så vanligt att man växlar. Jag är som Janni och gör det inte och har aldrig gjort det, det känns väldigt fel för mig att ligga med någon jag precis träffat. Jag vill inte ge så mycket av mig själv till en helt främmande man som jag inte känner. Andra vill provköra direkt. Det är inte min grej, men jag tycker inte att tjejer som ligger snabbt är sämre människor eller slampiga, alla får göra precis som de vill och jag bryr mig inte ett dugg om hur och när andra har sex. Det ligger ingen moralisk värdering i det. Jag upplever dessutom att det i dag är mer vanligt att ligga snabbt och med många än att inte vara “en sån”, och att vi som vill vänta ses som lite tråkiga och konservativa, inte lika frisläppta. Du känner dig ändå slut shamed för att du ligger snabbt och det ska du såklart inte behöva känna, ingen kvinna ska känna skam kring sin sexualitet och hur hon uttrycker den. Men Janni säger ju inte alls att det är något dåligt, hon berättar bara hur hon själv funkar. Tvärtom säger hon att alla är olika, och att det ena inte är mer rätt än det andra, alla gör som de känner för. Lyssna igen med ett öppet sinne så tror jag du förstår vad hon menade, och att det inte var en moralpredikan utan bara “såhär är jag”. 😊

 • Malin says:

  Bara blockera varenda en som skriver negativa kommentarer kanske… iaf på instagram. / sluta bry dig va folk skriver.

  • janni says:

   Ja det är väl det man får göra, men känns så sjukt att man ska behöva göra sånt… Kan inte alla bara vara snälla? :-)) #drömmermigbort haha!

 • Anonymous says:

  Jag tycker det låter som en bra idé för dig att byta yrke. Så som det är nu bygger du din karriär på att ska content genom att resa och shoppa och förstöra klimatet. Din och jons livstil ger mig och många andra brutal klimatångest- förstår inte hur man kan leve med det på sitt samvete. Och ni tar av andras kvot av hållbart resande. Om du inte känner att du kan skapa content på ett betydligt mer miljövänligt sätt borde du verkligen byta yrke. För allas skull.

  • janni says:

   Jag vet inte hur länge du följt mig men senaste månaderna har jag pratat otroligt mycket om klimatet och hela den frågan. Vad vi gör för att ändra vårt liv osv. Jag kan absolut skapa content hemma, det har jag inga problem med alls och jag önskar att vi reste mindre i jobbet. Vi äter veganskt, äter bara mat som är i säsong, bygger ett klädmärke som vi gör miljövänligt, när vi flyger någonstans så stannar vi länge och massa andra grejer. Ge tips istället för att låta arg, jag försöker mitt bästa och det lovar jag. Kram!

   • Anonymous says:

    Inte meningen att min kommentar skulle låta arg- men ville bara svara på er podd att jag tycker det lät som en bra idé att byta yrke /karriär till något som inte involverar så pass mycket resande, och uppmuntran till att konsumera kläder. Du är inspirerande på många sätt genom din matlagning och sätt att vara. Mitt bästa tips är att sluta tro att du kan klimatkompensera. Dina val väger inte upp för vad ert flygande gör för vår jord. Kram

    • Thea says:

     Hei! :)
     Hørte på poddavsnittet på vei til universitetet idag, og jeg må først si at jeg elsker podden deres, blir virkelig så glad! Det er få podder jeg faktisk følger med på, og deres er en av de få. Stå på videre! <3

     Angående tema dere tok opp i dette pod-avsnittet: Jeg må si jeg synes dere er utrolig tøffe. I den bransjen dere lever av blir man hele tiden utfordret på sitt syn – mye mer enn oss "vanlige" mennesker. Det at dere tørr å ta opp "touchy temaer" + si hva dere føler er veldig kult! Ingen vet alt som dere selv sier, og jeg blir helt forbauset av at det forventes av dere. Jeg kan ikke tro at de som skriver negative kommentarer kan alt om alle temaer de heller.

     Må også legge til på slutten. Jeg er en person som bryr seg utrolig mye om klima og kan ærlig si jeg tenker negativt om offentlige personer som bare reiser, shopper masse og ikke virker som bryr seg om klima eller fremmer noen syn på dette (Legger likevel ikke igjen negtive kommentarer – bare slutter å følge de). Likevel skjønner jeg jo at ingen tør å ta det opp, når jeg ser på alle hatkommentarene du får på dette. Jeg må si jeg blir skikkelig trist av dette. Hvis man alltid møter alle handlinger med hat, skal det så utrolig mye til for at folk vil endre holdninge sine eller begynne å snakke mer om temaet klimaendringer. Vi trenger at alle gjør noe og støtter hverandre!! Dere gjør jo til og med noe, ved å spise vegansk mat + klesmerket deres! Ja selvfølgelig kunne dere sluttet å fly – det kunne vi jo alle sluttet med, meg selv innkludert. Jobben deres er slik at dere reiser mer enn mange andre, men som alle jobber gir en det leserene/forbrukerene vil lese/ha. Dere har jo også begynt å endre flyvanene deres ved å være lenger på steder, som også igjen er et bra steg i riktig retning. Jeg er utrolig glad for at du, som når ut til så utrolig mange fler enn meg tørr å ta opp problemet med klima på kanalene dine og viser hva slags grep du og Jon gjør for å bedre deres impact på planeten vår. Dette skaper bevissthet og er noe vi lesere burde klappe høyt og juble for, ikke trykke ned med å si at dere ikke gjør nok.

     Dette ble en lang norsk melding dette, men jeg ble provosert av å se flere negative kommentarer så måtte kommentere. Hovedbudskap: STÅ PÅ! Du er flink i jobben din og i rollen som offentlig person + du og din søster virker som hyggelige, reflekterte mennesker som jeg liker.

     klem

 • Therese says:

  Hej Janni
  Jag gillade verkligen dagens avsnitt, har iofs gillat alla, men detta avsnitt var verkligen bra och jag hoppas verkligen att det når ut till många av de som känner att de måste mobba på nätet. Jag har aldrig förstått och kommer aldrig förstå folk som måste kasta skit på andra. Vad är det för människor?! Visst, man kan inte gilla alla, men att ta steget från det till att mobba och snacka/skriva elakheter, det är inte ok nånstans!
  Samma gäller på alla jobb, vare sig man jobbar på kontor, verkstad, förskola, skola, sjukhus, som influenser mm. Det kommer aldrig vara ok med mobbing. Vuxna människor borde veta bättre tycker man!
  Stå på er du och syrran! Ni verkar vara två fanstastiska unga kvinnor med båda fötterna på jorden!
  Har två pojkar på 14 och 16 år och jag hoppas att de någon gång i framtiden träffar varsin tjej som er, jordnära och snälla!
  Kram

 • Jocke says:

  Ni är så söta, både du och din syster!! :)

 • Hanna says:

  Jag fick vid nyår första året Jon vloggade upp en rekommendation. Jag har sett varenda vlog sedan dess och hittade din blogg några månader senare. Jag minns att jag var på en segelbåt med skitigt internet när ni gifte er och jag fick kämpa för att se videon. Jag älskar verkligen att följa er och det känns som att ni är avlägset släkt eller liknande till mig haha eftersom jag vet allt om er (som ni delar med er av) men aldrig har träffat er. Blev nästan ledsen när du sa att du funderade på att sluta , kändes typ som att förlora en vän 😜. Poängen med detta är att ni faktiskt fyller en viktig funktion för många.

  Jag är som alla andra, jag läser varenda inlägg men kommenterar inte ens en gång i månaden. Likar dock på instagram hehe. Dock tror jag att det blir som du säger, du vill inte få kritik och när du bara skriver vad ni gör på dagarna så finns det inte supermycket att säga. Jag tror att en moderator skulle vara superbra bara man ser till att den tar bort hat och inte kritik.

  Jag hoppas att inspirationen kommer tillbaka!

 • Jenny says:

  Jag har följt dig och Jon sen jag såg er på Gumball typ 2015 har jag gör mig att det var. Har alltid blivit inspirerad av er två och erat engagemang och hur kreativa ni är. Liite avundssjuk på erat driv!

  Jag slår vad om att ni gör mer för människor och miljön än vad bittermänniskorna gör.
  Jag tror inte att dom har varit iväg och byggt en skola. Eller samlat plast på en strand.

  Asså kör erat race och inspirera mera!
  Längtar till C’est Normal kommer igen! :)

  Älskar både bloggen/insta/podden

 • Kajsa says:

  Ni är jättebra och förtjänar bara fina kommentarer! Stor kram till er och heja heja!

 • Sofiealfrida says:

  Det är så tråkigt att det ska behöva vara sånhär stämning på sociala medier…
  Jag ÄLSKAR det du gör och jag måste verkligen bli bättre på att lämna en kommentar då och då för att visa hur mycket du inspirerar och motiverar! Ska tänka på att göra det på sociala kanaler men också i verkligheten, säga komplimanger högt istället för att bara tänka dem. Det är inte hos mig de gör nytta, utan hos mottagaren!
  You rock!

 • Erika says:

  Halloj,
  Jag har likt många andra följt både dig och Jon länge och är en av dem som heller aldrig kommenterar. Det känns bara så konstigt att kommentera i och med att jag inte känner er egentligen. Men jag upplever er som väldigt genuina, generösa som delar så mycket av era liv med världen och eftertänksamt smarta kring mycket som ni tar upp och diskuterar. Det sistnämnda gäller generella livsfrågor, men även en sådan sak som klimatet som är så stor fråga och involverar såååå många. Om man vill ha konkreta fakta så finns det forskning och författare som sammanfattar forskning som man kan lära sig av. Men för att ta upp den allmänna diskussionen tänker jag att ni lätt är rätt människor i tiden att ta upp det. Jag tänker dock att om man ska börja ta upp ämnet kan det säkert vara lite intressant för den som lyssnar eller läser att någon gång ibland hänvisas till någonting. Som dokumentärer, böcker, websidor, artiklar, appar. Helt enkelt saker som inspirerar och har lärt er saker kring ämnet. Just jag läser ändå en utbildning där vi fått lära oss mycket kring det hela, men jag tänker också att det är så många som inte gör det. Så att bara få dem att hitta vägar att lära sig mer kring klimatet är ju så spännande! Där spann det iväg… hehe :) Vad jag vill säga är nog bara att jag ändå tycker om att ni tar upp svårare ämnen, jag tycker bara att det gynnar er som personer i mina ögonen och ger er mer tyngd i det ni gör som inspirationskällor och människor på jorden! Det ska ni båda ha cred för! :D

  Om du vill veta något jag saknar så är det någon mer pilatesvideo? ;) Använt den sista massor! Hon var/är en väldigt bra instruktör!
  Ha det fint!

 • Jag var i exakt samma mood som dig idag och att då få lyssna på det här avsnittet gjorde min dag *haha*
  Att ventilera är ett måste för att man ska klara ut sin vardag, sen förstår jag att ni behöver tänka mer på vad ni säger men ni är inte mer än mänskliga. Do you, cause you´re awesome!!

 • Netti Starby says:

  Nej fy vad tråkigt att du känner så och jag ska lyssna på avsnittet ikväll! Kramis

 • Erika says:

  Hej fina du!
  Vilket bra podavsnitt idag! Alltid bra men extra bra idag. Viktigt ämne, så sorgligt att det finns människor som sitter och lämnar taskiga kommentarer. Det är ju så klart dem som har problem men förstår att det är jobbigt att läsa dem hela tiden.
  Keep up the good work, fortsätt vara dig själv och hoppas de tröttnar.
  Man är som man är och man duger som man är.
  Stor kram till dig och alla andra som drabbas av negativitet på nätet.
  Erika

 • Ida says:

  Jag har en liknande personlighet som dig i att alltid ha rätt, vara väldigt bestämd etc. Har följt dig länge o kan känna igen mig i kommentarerna du nämner kring detta dock från vänner osv. Jag känner lite att det är en del av personligheten o så man är inget egentligen fel med de, jag kommenterar inte hur någon annan är i den mening att de på något sätt är fel för att man inte är på samma sätt som mig. Kör ditt race du är toppen bra precis som just du är och du kan inte ändra på din personlighet o jag tycker att det är super härligt att du är precis som du är. Det är därför jag följer dig.

 • L says:

  Hej Janni!
  Jag läser din blogg, följer dina och Jons vloggar, samt lyssnar på din och din systers podd (vilket är veckans stora höjdpunkt, haha :) ) och hoppas verkligen att du vill fortsätta med det du gör, för det är du verkligen riktigt bra på och det märks att du tycker om det. Sluta inte på grund av att andra inte gillar det du gör och säger osv.
  Om du någon gång vill ta en paus eller sluta, så ska det inte behöva vara på grund av det, utan för din egen skull och vilja <3 Jag lär mig jättemycket av dig och Jon – jag tänker mycket mer på miljön och att inte använda så mycket plast, än vad jag gjorde tidigare.
  Till sist, vill att du ska ta hand om dig och inte tänka på de som sprider negativt om och till dig för allt du gör och säger. Sätt inte så höga krav eller stor press på dig själv, gör bara det som du känner är roligt och det som du faktiskt är intresserad av (på alla dina sociala kanaler och i livet) och tänk bort alla som tänker negativt (vet att det är svårt) så kommer det förhoppningsvis att kännas bra för dig.
  Så fortsätt med det du gör. Stor kram!

 • CarolineCaroli P says:

  Så himla bra avsnitt! Kände din frustration och kan tänka mig hur jobbigt det måste vara. Det är galet att era följare ställer så enormt höga krav på er. Och dessutom, när blev det okej att kritisera andras utseende och klanka ned på andras beslut?! Det gör mig förbannade! Vi är alla olika individer med olika åsikter, kunskap, erfarenheter och tankar, kan vi inte bara acceptera det, gilla läget och gå vidare? Varför inte lyfta varandra? Jisses vad detta upprörde mig.

  Avslutningsvis vill jag bara säga att jag älskar dina kanaler och jag älskar att följa det du gör, för det skiljer sig så enormt mycket från mitt liv (som jag självklart är väldigt nöjd med, så inte för det) och det är så inspirerande att se en jämnårig tjej lyckas nå sådana höjder. Bra jobbat! <3

 • Alex says:

  Hej!

  Jag är en kille och har absolut inget emot att ni snackar om mens, sex eller andra “typiska” tjejsaker. Underhållande ändå!

  Jag undrar även om man kan få tag på en liknande tavla som ni hade över soffan i vloggarna i Vasa Camo? Har försökt söka lite i Google men kan inte hitta. Tycker kvinnan och hela bilden i sig är fantastiskt fin!

  Tack

  • janni says:

   Haha, härligt att höra! :D Den köpte Jon begagnad och vi lämnade den i gamla huset, så jag vet tyvärr inte vart du kan hitta en liknande. :-( Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.