SURF, EAT, SLEEP, REPEAT

In collaboration with Lapoint!

Jungle vibes and surfing – all day long. <3 Wanna see more about Lapoint – check it out HERE!

God morgon hjärtan! <3 Vår jetlag går sådär… Haha! Somnar runt 01.30 varje kväll och är trött vid 8 på morgonen, men jag tvingar mig upp och hoppas på att det ska vända på kvällen igen. ;-) Anyways, som ni vet så var vi i Costa Rica i 2,5 vecka vilket var fantastiskt. Sista veckan flyttade vi in på Lapoint-campet tillsammans med några vänner. Jag har varit i Marocko och Sri Lanka på Lapoints camps och älskar det! I Santa Teresa så var campet som en liten djungel, palmer överallt och en pool i mitten av allt. Så fint och mysigt! Vi vaknade varje morgon, drack kaffe (som var redo kl. 6 varje morgon, lyx!), valde en surfbräda (dom har alla olika storlekar på campet!) och hoppade på en quad som vi hade hyrt för veckan för att åka till surfet. Vi surfade, kom tillbaka lagom till att frukosten var serverad (man har frukost på campet varje morgon, lyx igen haha) och efter det la vi oss oftast vid poolen. :-) Vi surfade oftast på eftermiddagen/kvällen också men om vi inte gjorde det så gick vi till stranden för att kolla solnedgången, det är en 5 minuters promenad till stranden från campet. Simple life eller Pura Vida som jag har börjat säga nu! ;-) Ni har säkert förstått att Costa Rica är ett av mina favoritställen efter den här resan, och vill man lära sig surfa så är det bara att öva varje dag där borta då det alltid är vågor. Vill man läsa mer kan man göra det HÄR! Nu blir det pilates med Madde ute på piren, som jag har saknat det! Ha en fantasisk fredag, massa kärlek <3

//Good morning loves! <3 Our jetlag is not going great… Haha! We fall asleep around 01.30 every night and I’m so tired around 8, but I force myself to get up so it hopefully will turn around during night again. ;-) Anyways, as you know we were in Costa Rica for 2,5 weeks which was amazing. The last week we moved in to the Lapoint camp together with some friends. I’ve been to Morocco and Sri Lanka at the Lapoint camps and I love it! In Santa Teresa the camp was like a little jungle, palm trees everywhere and a pool in the middle of it all. So pretty and cozy! We woke up every morning, had coffee (which was ready at 6 every morning, luxury!), picked a surfboard (they have all different sizes at the camp!) and jumped on a quad we rented for the week to go to surf. We surfed, came back to breakfast (you have breakfast at the camp every morning, luxury again haha) and after that we usually just chilled by the pool. :-) Most of the days we surfed in the afternoon/night but if we didn’t we just walked to the beach to watch the sunset, it’s a 5 minute walk to the beach from the camp. Simple life or Pura Vida as I’ve started saying now! ;-) You’ve probably understood that Costa Rica is one of my favorite places after this trip, and if you want to learn how to surf you can practice there every day since it’s always waves. If you want to read more you can do that HERE!  Now I’m gonna do pilates together with Madde at the pier, oh I’ve missed it! Have a magical friday, lots of love <3

10 reaktioner på “SURF, EAT, SLEEP, REPEAT”

 • Caroline says:

  Hej Janni! Fantastiskt fina bilder! Precis lyssnat på senaste podden och vill bara skicka lite positiv energi och pepp. Förstår den frustration som uppstår när du förväntas bemöta en konstant ström av kritik med ett “korrekt” svar på tal. Uppskattar dina kanaler och blir inspirerad till ett aktivt liv, hälsosam kosthållning och ett glatt humör. Kul även att den senaste surfen lett till mindre rädsla i vågorna. Har känt av den med men blev genast mer pepp inför nästa gång :)
  Tips på youtubekanal du kanske skulle gilla: “Kane & Pia”
  Tack för inspiration och det jobb du gör och delar med oss!
  Kram C

 • Anonymous says:

  Jättefina bilder! :)
  Känner att jag måste kommentera (igen) och säga hur mycket jag uppskattar din blogg. Har gått omkring med en otrolig ångest sedan ert senaste poddavsnitt! Jag vet inte vilka kommentarer ni syftar på som ni uppfattat som taskiga men jag vill bara skriva och från djupet av mitt hjärta be om ursäkt om någon kommentar från mig har uppfattats som elak eller taskig. Det har aldrig varit min mening då jag gett kritik eller synpunkter på något ämne. Nu vet jag inte hur kommentarerna brukar låta på din youtube-kanal, men om det är bloggen du syftar på så tycker jag mig mest se positiva kommentarer här. Därför gör det mig otroligt ledsen om det är kommentarer som ens egna som uppfattats som taskiga. Hoppas att du i så fall kan förlåta mig, och som jag skrivit tidigare så älskar jag att följa din blogg och bli inspirerad. Att man har frågor/kritik andra åsikter eller synpunkter behöver inte nödvändigtvis menas som något negativt mot en person och det är jättesvårt att formulera och få en text att låta “snäll” för alla som läser den. Känns alltid som att någon kan tolka det helt annorlunda än vad som man själv menar. Precis som ni nämner i podden att det även är svårt för influencers. Det är svårt för alla idag känns det som! <3 kramar ! Hoppas du får en fin dag !

  • janni says:

   Tack fina du! <3 <3 <3 Du behöver absolut inte ha ångest! Frågor/kritik är en helt annan sak än "hat", så om du skriver en kommentar som låter hård så läs igenom en gång till innan du skickar den och bara tänk på personen som tar emot den. :-) Stor kram!! <3

 • Elin says:

  Hej,
  Fantastiskt fina bilder!
  Tänkte kika med dig när du tillsammans med Jon lanserar era mobile presets?vore superkul att testa! Vilken version av lightroom i telefonen behöver man ha? :)
  Kram på dig, ha det fint!
  /elin

 • Mireia says:

  Looks like so much fun! And that sunset looks incredible!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Nina says:

  You have a very flat ass lol

 • hconroy says:

  Play basketball stars unblocked now and show the world you’ve got game!

Leave a Reply

Your email address will not be published.