Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:43 | March 16, 2019

LAST COSTA RICA PHONE SNAPS

Hej hjärtan och hej lördag! <3 Vi startade dagen med pilates, häng och lunch på favoriten ICI. Innan jag börjar posta bilder här hemifrån vill jag visa lite fler snapshots från vår underbara resa. Här är Hermosa Beach som var min favorit för surf. Ganska nice att komma ur vattnet och komma till det här. ;-)

//Hey loves and hello saturday! <3 We started the day with pilates, hang and lunch at my favorite ICI. Before I start posting photos from home I wanted to show you some more snapshots from our amazing trip. This is Hermosa Beach which was my favorite for surfing. Pretty nice to come out of the water and arrive to this. ;-)

En blurrig selfie från fyrhjulingen, oj vad härligt det är att glida runt på en sån. <3

//A blurry selfie from the quad, wow it was nice to drive around on one of them. <3

Kokosnötter i skuggan… <3 YUM!   //Coconuts in the shade… <3 YUM!

Vi åt några av våra måltider på Earth Café som ni redan förstått var en favorit. <3

//We ate some of our meals at Earth Cafe that you’ve probably understood is a favorite. <3

Jag menar bara… KOLLA PÅ DETTA!? Magi, perfektion och bara mums!

//I mean… JUST LOOK AT THIS!? Magical, perfection and just yum!

Alice tyckte vi såg söta ut så hon tog en bild, haha! <3

//Alice thought we looked cute so she took a picture, haha! <3

En solnedgångs-selfie med mina ladies Klara och Humlan på båten vi hyrde. Oj vad jag har saknat att hänga med dessa två. Vår resa till Sri Lanka förra året var så mysig så att få hänga igen alla tre i Costa Rica var så underbart. <3 Notera våra händer, jag blev nog lite kär i Humlan där på båten. ;-)

//A sunset selfie with my ladies Klara and Humlan on the boat we rented. Wow I’ve missed hanging out with these two. Our trip to Sri Lanka last year was so cozy so to hang out the three of us again in Costa Rica was amazing. <3 See our hands, I guess I fell in love with Humlan there on the boat. ;-)

Sköna tunna klänningar på stranden. <3 Älskar den här färgen. Klänningen är från Sisters The Label.

//Comfy cute dresses on the beach. <3 I love this color. The dress is from Sisters The Label.

Jon och jag gick till The Bakery för en fika (en timme innan middag, hehe) och åt en riiiktigt smarrig cheesecake. Jag saknar min mammas frysta cheesecake, det är och kommer alltid vara den bästa cheesecaken som finns. Men den här var riktigt bra också! :-)

//Jon and I went to The Bakery for a snack (one hour before dinner, hehe) and had a reeeally nice cheesecake. I miss my moms frozen cheesecake, it is and will forever be the best cheesecake there is. But this was really good too! :-)

Sparar minnen. <3 Jag har börjat på en stor tavla här hemma och tar alltid 1-2 polaroidbilder när jag är iväg på något. Dom här kommer passa in perfekt! Gänget. <3

//Saving memories. <3 I’ve started on a big frame with pictures at home and I always take 1-2 polaroids when I’m away somewhere. These will fit in perfectly! The gang. <3

Sen var det dags att lämna det lilla paradiset Santa Teresa. Här var utsikten när vi åkte, hur vackert!? TACK Costa Rica för en fantastisk tid, jag känner mig som en ny människa efter den här resan. PUSS, ha en fantastisk helg! <3

//And then it was time to leave the little paradise Santa Teresa. This was the view when we left, how beautiful!? THANKS Costa Rica for an amazing time, I feel like a new person after this trip. HUGS, have an amazing weekend! <3


10 kommentarer10 kommentarer om “LAST COSTA RICA PHONE SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • maten ser så god ut!

  Reply
 • Men åhh va drömmigt!! Ser så härligt ut!

  Reply
 • Alltså jag lyssnade på podden idag och blev så ledsen. Vad är det för fel på folk?
  Jag har följt både dig och Michaela under en längre tid och har aldrig haft den negativa uppfattningen av er som så många verkar ha. Älskar att ni är så ärliga och genuina i podden. Skrattar alltid högt åt något och får skämmas när folk kollar konstigt på mig.
  Tycker även, tvärtemot många andra, att du är en förebild när det gäller att göra vad man kan för klimatet.
  Jag hoppas verkligen du hittar tillbaka till glädjen igen!

  Reply
 • <3!! Glädjen är tillbaka! KRAM!

  Reply
 • So incredible pictures 😍Now i really wanna go to Costa Rica !!
  Where is your green jumpsuit/dress from?

  Reply
 • Thanks babe! <3 It's a skirt and top, from Rough Studios. :D Xx

  Reply
 • It looks like such a dream to be there!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Love this place!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Var kommer dina smycken från? Ankel smycket är såå fint!!!! 😍

  Reply
 • Ankelsmycket är från Mauritius, köpte det på stranden. :-) Kram!

  Reply