BACK HOME – MONACO VLOG

Finally got my vlog-stoke back, woooop! This is from yesterday, a calm day at home with some pilates. <3

Hej hjärtan! Hoppas er helg är/har varit fin. Våran helg har varit väldigt lugn. Jag vloggade igår hela dagen så ni får hänga med på en lördag i Monaco. Jag berättar lite mer om hur jag gör för att ändra mina omega 3-värden som var katastrof, ni får hänga med på pilates och så berättar jag om Maddes nya program hon har släppt (Madde är min pilatestjej och kompis här i Monaco). Det är pilates, mat och meditation, så man startar med ett 10-dagars program som jag tänkte börja på imorgon! Vill man börja äta plant based så kan det vara ett grymt sätt att testa på det i 10 dagar med massa recept. :-) Det är inget samarbete så ni vet, jag vill bara hjälpa min vän och jag är så peppad på att köra! Jag vill också bara klargöra att jag inte gör det här för att ändra min kropp på något sätt, jag vill att min kropp och huvud ska må optimalt och pilates/meditation får mig att må fantastiskt. Ni kan hitta hennes hemsida HÄR! Hur kul är det att jag är pepp på att vlogga igen btw!? Jag älskar det! Så glad att det kom tillbaka. :-) PUSS, hoppas ni gillar videon! <3

//Hey loves! Hope you’re weekend is/have been nice. Our’s has been very calm. I vlogged all day yesterday so you get to come along on a saturday in Monaco. I tell you guys a bit about what I do to change my omega 3 levels which was so bad, you get to come along for our pilates session and I also tell you about Madde’s new program she has released (Madde is my pilates girl and friend here in Monaco). It is pilates, food and meditation, so you start with a 10 day program that I’m gonna start tomorrow! If you want to start eating plant based this can be a great way to try it out for 10 days with lots of recipes. :-) It’s not a collaboration just so you know, I want to help my friend and I’m also excited to do it! I also want to make clear that I don’t do this to change my body in any way, I want my body and head to feel optimal and pilates/meditation makes me feel amazing. You can find her website HERE! How fun is it that I’m excited to vlog again btw!? I love it! I’m so happy that came back. :-) HUGS, hope you like the video! <3

27 reaktioner på “BACK HOME – MONACO VLOG”

 • Elin says:

  Hej fina du!
  När lanseras era mobile presets?
  Kram! 💛

 • Emma says:

  Tips för att få i sig omega när man äter vegansk, alger! Ex. Chlorella eller Spirulina. Innehåller både omega3 och omega6.
  Kram!

  • janni says:

   Jag har ätit det, men man behöver äta så otroligt stor mängder för att få i sig tillräckligt. Jag behöver inte Omega6, det är det som gör hela ekvationen svår. Jag har alldeles för mycket omega6 jämfört med omega3, det är det som förstör balansen. Kram!

 • Lund says:

  Super kul att du börjat vlogga mer igen!! Du är grym :)

 • M says:

  Det finns vegansk omega 3! 😊 Står en flaska i mitt kylskåp, ser ut som din men den är gjord på alger istället för fisk. Inte god men bättre än fiskolja, och som sagt vegansk. Köpte min i Tyskland men googla vegan omega 3 liquid så hittar du säkert någon du kan beställa. Du kan även passa på att ha linfrö i gröt och smoothies, de innehåller mycket omega 3. Finns även linfröolja.

 • Lara says:

  Where did you get the formula 1 sweater from? Xx

 • Denise says:

  Janni, nu kan jag inte vänta längre.. När drar du igång med hauls igen? Blir alltid så inspirerad av dem och nu när Sverige börjar bjuda på lite vår så blir man ju så sugen på att shoppa! :)

 • Sofia says:

  Hahaha sjukaste! Jag skulle precis sätta på din vlogg, men var hungrig. Gick och gjorde havregrynsgröt med jordnötssmör och hallon. Satte mig ner och playade. Så gör du exakt samma i videon. Hahah detta var nästan läskigt. Det var smaskens i alla fall. Perfekt som kvällsvickning med!

 • Katherine says:

  Janni!!! I am so in love with the top you’re wearing in the beginning (the F1-looking top), do you remember where you got it?

 • Sofiealfrida says:

  Har nyligen börjat med meditation, det är verkligen SÅ skönt och det får mig att må så mycket bättre!!

 • Caloveline says:

  Så roligt med 10 dagars konceptet! Så får man många nya roliga recept också!
  http://Www.caloveline.com

 • Mireia says:

  You look gorgeous!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Julia says:

  Bladen ser ut så pga torr luft inne i lägenheten, och det brunaste bladet kommer inte att repa sig – men behöver heller inte bli sämre ifall den får bra med vattning och sprayning. Tänk på att spraya bladen så ofta som möjligt – minst en gång i veckan. Blir de bruna/torkade ändå så är det tyvärr så att inga växter trivs naturligt vara inomhus, speciellt inte exotiska som vill ha hög luftfuktighet… Tråkigt men sant. Om du vill beskära det torkade bladet så gör det så långt ner i bladbasen som möjligt, eftersom det som blir kvar av bladstammen kommer att torka ut ändå. Lycka till!! /Trädgårdsingenjör

  • janni says:

   Har aldrig sprayat bladen men from nu blir det sprayflaska, har sett så många kommentarer om det. Tack för tips!! <3 KRAM!

 • Hedvig says:

  Hej! Var kommer ditt rosa träningsställ ifrån som du har i slutet? Så fint!!!

 • Henriette says:

  What was the name of the camera you talked about – the one you used in Costa Rica :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.