Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:58 | March 18, 2019

PILATES SPOT

This mornings pilates spot – kick starting the 10 day challenge! <3

Heej hjärtan! Alltså jag mår på TOPP, haha! Så härligt faktiskt, det är så skönt att komma hem ett tag och få lite rutiner igen. Typ som att tvätta kläder, laga mat och träna. ;-) Jag känner stor skillnad efter jag började äta omega3, dels på min hy och hårbotten men även på mitt mående och hur min kropp känns. Trodde aldrig att det skulle gå så snabbt och att det skulle kännas direkt. Ska bli spännande att se hur det är efter 4 månader med omega3, I will let you know. :-) Idag startade jag dagen med pilates på den här drömmiga platsen. Jag startar ju Maddes 10-dagars program idag (yeey!) och hade lyxen att få köra med the coach herself hehe. Jag ska iväg på jobb senare i veckan så då kommer jag få köra hennes pass online, så skönt att man bara behöver en matta så man kan göra det vart som helst. Nu tänkte jag gå till en Organic Store och marknaden här för att shoppa lite mat, vi tänkte göra det igår och insåg att vi bor i ett sånt land där allt är stängt på söndagar… ;-) Så vi fick skjuta på recepten tills vi handlat idag! Om ni är intresserade av att joina så kan ni läsa mer om programmet HÄR! Man kan starta sina 10 dagar när som. PUSS <3

//Heey loves! Oh I feel so GOOD, haha! So amazing actually, it’s so nice to come home for a while and get some routines again. Like doing laundry, cook food and work out. ;-) I feel a huge difference since I started eating Omega 3, partly on my skin and scalp but also on my mood and how my body feels. I never thought it would go that fast and that I would feel a difference straight away. It will be interesting to see how it is after 4 months with Omega 3, I will let you know. :-) Today I started the day with pilates at this dreamy spot. I’m starting Madde’s 10-day program today (yeey!) and had the luxury to do it with the coach herself hehe. I’m heading for a job later this week so then I will do her workouts online, so nice when the only thing you need is a mat so you can do it wherever. Now I’m gonna go to the organic store and market to buy some food, we were planning on doing it yesterday but then we realized that we live in a country where everything is closed on sundays… ;-) So we had to push the recipes until we’ve done shopping today! If you’re interested in joining you can read more about the program HERE! You can start your 10 days whenever you want. HUGS <3


14 kommentarer14 kommentarer om “PILATES SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så skönt med pilates!
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • Hey! Are you taking vegan omega-3 or regular fish oil? :)

  Reply
 • Regular fish oil right now, I need to get my levels up (and I want to do it fast) and if I would take algae I would need to take a lot apparently. I will google more on that subject so I know for the future when my levels are better again. :-)

  Reply
 • Hej Janni!
  Vad menar du med bättre hårbotten? Bättre hårväxt eller vadå?
  Ha de gott <3

  Reply
 • Jag kanske inte har skrivit det men min hårbotten har varit så torr i ca 2 års tid nu… Helt sjukt att det förvann efter 3 veckor med Omega3! Om jag bara visste det innan, haha! Kram!

  Reply
 • Hvor er tightsen fra?😍

  Reply
 • Från ICIW! :D Xx

  Reply
 • Hej Janni!
  Tack för den härliga energin du sprider på sociala medier.
  Uppskattar din sunda syn på saker & ting!
  Angående medlemskapet, vet du om det är någon startavgift eller minimum antal månader man måste ha medlemskapet?
  Ha en bra vecka & hoppas utmaningen går bra.
  Kram

  Reply
 • Men hej och tack för den härliga energin du sprider! <3 Man betalar 29€ i månaden så har du tillgång till allt, det kommer komma nya pilatespass också. :-) Du kan avsluta när du vill så ingen bindningstid, men har du betalat för en månad och avslutar i mitten så får du inte tillbaka pengarna för halva månaden men du betalar då inte för nästa månad. :-) KRAM!

  Reply
 • That looks so nice <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • That’s such an amazing view! X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • This is so important!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • Vad är det för omega 3 du tar? Märke?☺️☺️

  Reply
 • Den jag tar kommer från ArcticMed. :-) Kram!

  Reply