SPRING CLOTHING HAUL

Dress here!/ Shoes sold out, similar here!

Hat sold out/ Dress here!

T-shirt here!/ Pants here!

Hej hjärtan! Äntligen dags för en ny haaaul, jag har fått otroligt många frågor om det senaste tiden. Jag har ju inte gjort någon haul på ca 4 månader nu så det var dags! :-) Kul att ni gillar dom! Jag visar er lite vårkläder från Na-Kd (mest eftersom det är vår/sommar här i Monaco…) och några nya favoriter. Ovan ser ni tre av looksen, jag visar några fler i videon som ni kan kolla på nedanför. Den här gången fokuserade jag på plagg som jag kommer ha användning för länge och mycket, det är så jag försöker tänka när jag shoppar nu för tiden. Sköna och söta klänningar, kläder som funkar till allt och lite blandat. Hoppas ni gillar den! Som alltid har jag en kod och den är “Janni15” för 15% rabatt, och den gäller i en vecka. :-) PUSS, ha en fin kväll. <3

//Hey loves! Finally time for a new haaaul, I’ve gotten so many questions about it lately. I haven’t done a haul for about 4 months now so it was time! :-) I’m glad you like them! I’m showing you some spring clothes from Na-Kd (mostly because it’s spring/summer here in Monaco…) and some new favorites. Above you can see three of the looks, I’m showing some more in the video that you can see below. This time I was focusing on pieces that I will use for a long time and many times, that’s how I’m trying to think when I shop nowadays. Comfy and cute dresses, clothes that works with everything and some mixed things. Hope you like it! As always I have a code and it’s “Janni15” for 15% off, it’s valid for one week. :-) HUGS, have a great night. <3

15 reaktioner på “SPRING CLOTHING HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.