OVERNIGHT CHIA PUDDING

Chia pudding with cinnamon, bananas, coconut and peanut butter. <3

God morgon babes! <3 Jag hade en riktigt god morgon, hehe. Igår hade jag en riktig food-prep kväll. Vi gick och handlade massor och efter det ställde jag mig och fixade massa mat så vi hade det klart i kylen. Koka quinoa, koka broccoli, rosta kikärtor och göra frukost till dagen efter. Det är ett hett tips om man vill äta hälsosamt, förbered massa saker i kylen (typ rosta brysselkål i ungen, sötpotatis i ugnen osv) så du enkelt kan göra en bra måltid när du blir hungrig. När jag blir hungrig så lagar jag det som går snabbast, hehe. Jag har ju varit på gröt-spåret senaste tiden men efter jag läste igenom alla recept från Madde så blev det chiapudding till frukost imorse. Gör den på kvällen och sen fixar du bara topping på morgonen så är det klart. :-) Jag använde 4 msk chiafrön, 2 msk linfrön, 7 msk mandelmjölk och lite kanel. Insåg att det var liite för lite mjölk i dock, så nästa gång ska jag lägga till mer men man kan tänka på att det ska vara mer mjölk än frön. Topping som är riktigt smarrigt är banan, jordnötssmör och lite kokos. Mums! Nu blir det mail och sen pilates i solen, älskar den nya rutinen. PUSS <3

//Good morning babes! <3 I had a really good morning, hehe. Yesterday I had a true food prep night. We went and did grocery shopping and after that I placed myself in the kitchen and prepared a lot of things so we had it ready in the fridge. Boil quinoa, boil broccoli, roast chickpeas and make breakfast for the next day. It’s a great tip if you want to eat healthy, prepare a lot of things in the fridge (like roasted brussels sprouts, sweetpotato etc) so you can create a dish easily when you get hungry. When I get hungry I cook the things that are the quickest, hehe. I’ve been on the oatmeal track lately but after reading Madde’s recipes I had chia pudding this morning. You make it at night and then you just make the topping in the morning and it’s done. :-) I used 4 tbsp chia seeds, 2 tbsp linseed, 7 tbsp almond milk and some cinnamon. I realized it was a biit too little milk though, so next time I will add more but you can think that there has to be more milk than seeds. A topping that’s really good is banana, peanut butter and some coconut. Yum! Now I’m gonna do some emails and then pilates in the sun, I love the new routines. HUGS <3

8 reaktioner på “OVERNIGHT CHIA PUDDING”

 • Mireia says:

  This looks really good!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Elin says:

  Det här är ju det sjukaste, tror att det var din blogg jag läste det på för LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGESEDAN (alltså, många år sedan, typ när du bloggade på deote) så sa du att du äter med små skedar. Då testade jag det, sedan dess är jag fast. Äter alltid yoghurt, gröt osv med små skedar. Alla andra tycker jag har nån konstig grej för mig, men det känns ju bara rätt?!?!?

 • Caloveline says:

  Nämen åååh vilken god frukost!
  http://Www.caloveline.com

 • Alva I says:

  Hej Janni,
  Jag lyssnade på din podd imorse och jag tycker det är så tråkigt att du känner att du vill sluta med instagram/blogg för det är så dåligt klimat. Det är helt sjukt att ni ska behöva ta så mycket skit bara för att ni har ett offentligt jobb. Jag har ”ett vanligt jobb” och skulle ta åt mig väldigt mycket om jag skulle få minsta negativa kommentar gällande mitt jobb. Jag blev väldigt imponerad av dig i podden då du känns väldigt påläst och kunnig om hur man blir påverkad av samhället mm. Jag kollade precis på din helg-vlog från Monaco och tyckte den var så härlig att bara se er vardag men du verkade också himla härlig och glad. Mitt liv är ganska annorlunda ditt så jag tycker verkligen det är kul att följa dig och du producerar verkligen sjukt bra material framförallt fotar du väldigt mycket fint. Det är kul att se dig och Jon tillsammans för ni verkar väldigt härliga och fina ihop. För att knyta ihop säcken, jag har nog aldrig kommenterat något, varken elakt (skulle jag aldrig göra, tycker det är så sorligt med människor som måste sprida dålig stämning) eller snällt för jag brukar mest chill/scrolla men jag ska försöka tänka på att likea när jag gillar saker du gör! Du är väldigt modig och generös som delar med dig.
  Kram Alva

 • Hej!
  Tack för en grymt inspirerande blogg!

  Eftersom du tycker om gröt och chiapudding har jag bästa frukostreceptet med smak av kanelbulle! Mixa 1/2 dl havregryn, 1 banan, 2 msk chiafrön, 1 dl mandelmjölk och lite kanel. Ställ i kylen över natten och toppa med det du vill på morgonen.
  Hett tips <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.