BACK IN THE DAYS

SO many memories, some old photos from when we were younger. <3

God morgon babes! Fick dessa bilder av Mickis, mamma hade letat fram lite gamla bilder på oss. Så många minnen som kommer tillbaka, det här är varför jag älskar min polaroid-kamera och engångskameror. Jag vill ha “riktiga” bilder och göra fotoalbum som man gjorde back in the days. Nu för tiden hamnar ju allt online men bilderna försvinner också. Jag älskar att kolla i gamla fotoalbum hemma hos mamma, kan sitta i flera timmar och skratta. Jag undrar också vad jag tänkte på den tiden bilderna togs, hur jag var som person och jag önskar att jag kom ihåg mer. Jag är nog ganska lik mig själv i huvudet fortfarande dock, haha! När jag såg en av bilderna kom jag ju på att jag färgade mitt underhår rosa ett tag, kanske inget jag skulle göra nu (hehe) men jag minns att det var min största dröm. Älskade det, haha! Idag har vi släppt ett nytt poddavsnitt, vi pratar om något så många har frågat oss om. Saker ni inte vet om oss! Vi kör även lite pest eller kolera och gott och blandat. :-) Ni hittar det där poddar finns. PUSS <3

//Good morning babes! I got these photos from Mickis, my mom found some old photos of us. So many memories coming back, this is why I love my polaroid camera and disposable cameras. I want “real” photos and make photo albums like you did back in the days. Nowadays everything ends up online but the pictures disappears as well. I love to look in old photo albums at my moms place, I can sit there for hours and laugh. I also wonder what I was thinking back then, how I was as a person and I wish I remembered more. I’m probably almost the same in my head still, haha! When I saw one of the pictures I remembered that I colored my “under hair” pink for a while, maybe not something I would do now (hehe) but I remember it being one of my biggest dreams. I loved it, haha! Today we’ve released a new podcast episode, and we’re talking about things you probably don’t know about us. I can try to write it down in a blogpost so you guys who can’t understand swedish can read it. :-) HUGS <3

17 reaktioner på “BACK IN THE DAYS”

 • Annika says:

  Gamla fotoalbum ÄR det roligaste som finns!!

 • Caloveline says:

  Älskar att kolla gamla fotoalbum! Men var ju bara 10 årsedan jag var 6-7 år. Så roligare att kolla på mamma o pappas gamla bildef, o farmors!
  http://Www.caloveline.com

 • Viktorija Ge says:

  Yes, please do a blog post! ♥️

  These kind of photos are the best ✨

 • Mireia says:

  These are all great memories to remember!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Marie says:

  Hej Janni! Lyssnade på er podd i vanlig ordning, och som jag skrev efter förra avsnittet så älskar jag er podd och du inspirerar mig så mycket! Jag har nu beställt hem ett test som ska skickas till Tyskland som ska mäta mina omega 3,6 osv (fetterna) och det ska bli så intressant! Du som också älskar träning och hälsa borde du spana in “Hårmineralanalys” där du kan se alla obalanser i din kropp gällande vitaminer/mineraler. Tar man ett blodprov får man bara reda på nivån för just denna i just detta ögonblick, men en hårmineralanalys visar obalanserna mellan alla vitaminer/mineraler som samarbetar dom senaste 3 månaderna i ett snitt. Samt ett test som heter “imupro 300” som är ett blodprov där man får se allt som magen/tarmarna är känslig mot. Inte allergisk utan överkänslig som kan ge symtom som tex dålig hy, trötthet osv. Litet tips som jag tror du skulle gilla :) Du är gryyyyym! Stor kram!

  • janni says:

   Åh spännande, du låter lika intresserad av kroppen som jag haha! Måste helt klart testa Imupro 300, får leta var jag kan göra det testet. Har läst om det och varit sugen på att göra det så länge så tack för påminnelsen! <3 Stor kram!

 • Emma says:

  Hej Janni! Får man fråga vad du har för storlek i dina LXLS skinnjackor? Kram

 • Isabell says:

  Mysiga bilder, familjen är kärlek.
  Ville bara kika in och säga att jag har fått en väldigt härlig bild av dig och din syster genom både podd och blogg. Tycker du är grymm och jag blir alltid fylld av energi när jag läser din blogg! Tack för dina härliga bilder och texter som förgyller en kontorsråttas liv 😊 Kram!

 • These photos are so cute! I love looking through old photos. X
  https://www.thoughtsinstyle.com/

 • Simone says:

  Hi Janni,

  I hate to sound bitchy but you have been talking about doing something for your non-Swedish readers concerning the podcasts since you started releasing them. And nothing happens. Which is ok, don’t get me wrong, but then please just don’t keep on announcing it.
  You will also know that nobody “learns” Swedish by listening to fast talking in colloquial speech in another language, so just do your podcasts in Swedish – but please, do not continue to string us non-Swedes on with solutions that do not come. It is quite disappointing as I was really looking forward to your translations, even if it had only been a short overview for each podcast.

  I already saw those old pictures on Michaela’s blog, it is always so nice to see such reflections from the past, it connects so well with the people behind the blog – it would be great to see more.

  Regards, Simone

  • janni says:

   I know, but it seems harder than I thought… :-( My plan was to translate or get some kind of subtitles but it’s not as easy at is sounds. I will let you know how it goes and I will stop announcing it, of course I know that you can’t learn swedish by listening to it but it’s my kind of humor and I wish it was that easy. ;-) Xx

 • Victoria says:

  En av bilderna längst upp på vänster sida på din mamma, pappa och dig antar jag, var Livia väldigt lik dig. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.