Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:17 | March 25, 2019

BRUNCH SPOT

Brunch at Restaurant J in Nacka with the ladies! <3

God morgon hjärtan! Solen skiner här i Stockholm och det har i princip varit blå himmel sedan jag kom hit, vad är oddsen? Haha! Jag ska dock vara inomhus hela dagen för att filma/plåta en kampanj, men det gör inget. :-) I helgen var vi som sagt och åt brunch. Vi tog på båten från stan ut till Nacka, och det var så himla mysigt! När båten kom fram till Nacka Strand så ligger Restaurang J precis vid bryggan där man hoppar av. Jag hade aldrig varit där innan och det var så mysigt! Vi åt massor av olika rätter, jag körde på en vegansk ceasarsallad med rostade kikärtor, pommes med tryffelmayo och så delade vi på en pizza med getost, betor och grönkål. Så gott! När jag går ut och äter så försöker jag äta så plantbased jag bara kan men jag vill inte skippa att prova vissa rätter, så då kan jag ibland äta lite ost för att jag så gärna vill smaka. Det var fallet med pizzan. ;-) Väldigt härlig utflykt en helg som jag verkligen rekommenderar! Mysigt att hänga med mina fina brudar också. <3 Nu ska jag snart åka mot inspelning, vi hörs senare. PUSS! <3

//Good morning loves! The sun is shining here in Stockholm and it’s been blue sky since I arrived, what are the odds? Haha! I’m gonna spend the day inside though to film/shoot photos for a campaign, but that’s ok. :-) This weekend we went for brunch as I’ve told you. We took the boat from the city out to Nacka, and it was so cozy! When the boat arrived to Nacka Strand the Restaurant J is right on the dock where you get off. I’d never been there before and it was so cozy! We ordered lots of different dishes, I went for the vegan ceasar salad with roasted chickpeas, fries with truffle mayo and then we shared a pizza with goat cheese, beets and kale. So good! When I go out to eat I try to eat plant based as much as I can but I don’t want to miss out on some dishes, so I can have some cheese sometimes because I really want to try it. That was the case with the pizza. ;-) A very nice getaway during a weekend that I truly recommend! Cozy to spend time with my ladies too. <3 Now I’m soon heading to the campaign shoot, talk to you later. HUGS! <3


18 kommentarer18 kommentarer om “BRUNCH SPOT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Everything looks amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • This looks so good!
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Förmodar att ni blev bjudna på brunchen?
  Nio bilder och lovsång kan knappast vara annat än betald reklam.
  I annat fall vet man inte hur reklam skulle kunna se ut. Kanske tjugo bilder?

  Reply
 • Haha nee (I wish), jag brukar oftast posta från ställen jag äter på då det är kul att visa och jag gillar själv att bli tipsad om restauranger. :-) Hade det varit reklam så hade jag skrivit det, det gör jag alltid. :-) Kram!

  Reply
 • Ost är ju tveklöst det svåraste att ge upp för det finns inga goda alternativ. Jag har iaf inte lyckats hitta något. De veganska ostar jag provat har varit så äckliga. Och pizza utan någon sorts ost är inte pizza, det är bröd med tomatsås… Önskar att det fanns goda veganska pizzor!

  Reply
 • Jaa lite svårt är det… När jag äter hemma saknar jag det inte men oftast när man äter ute så är vego-alternativ oftast med ost. Pizza utan ost är ju tyvärr inte samma grej, speciellt för mig som inte gillar tomatsås. ;-) Kram!

  Reply
 • Trevlig! har varit där några gånger och gillar det skarpt på sommaren. Beställer ni in så mycket mat bara för att få fina bilder eller äter ni verkligen allt? rätt mycket mat så att säga.

  Reply
 • Ja supermysigt var det! Nej herregud det skulle jag aldrig göra, är det något jag HATAR så är det att slänga mat. Kan få ångest på restauranger ibland om jag inte orkar äta upp så det slutar oftast med att jag går därifrån proppmätt iallafall. ;-) Jag tyckte dock inte vi beställde så mycket mat, jag åt en ceasarsallad, pommes och en pizza slice? Det kanske är mycket men inte för mig haha! Kram <3

  Reply
 • Åh men vad det är härligt med vår hemma i Sverige!! Man blir ju lycklig ända in i själen

  Reply
 • Ja Sthlm är så härligt när våren kommer! :D Kram!

  Reply
 • Här måste jag övertala min pappa att bjuda mig på lunch haha. Jag är pesceterian så då finnes det ju fler alternativ. Kul att du har svarar lite på kommentarer!

  Reply
 • Jaa gör det, haha! <3

  Reply
 • It looks sooo good! Love your knit too.

  http://www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Style.

  .

  Reply
 • Maten, woow!😍👌🏻

  Reply
 • Åh vad härligt! :-D

  Reply
 • This looks like such a lovely spot!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • Omg where can I find the turtleneck you’re wearing? It’s beautiful!

  Reply
 • It’s from Storets! :D Xx

  Reply