SISTER, SOULMATE AND BFF

My sister and I last weekend in Sthlm. <3

God morgon babes! Ja det är väl inte morgon längre men jag startade dagen med ett långt möte, haha! Så mysigt att vara hemma igen, jag har verkligen saknat vår lägenhet. Idag är det torsdag vilket betyder ett nytt poddavsnitt, ett lite mer seriöst den här gången. Vi pratar om alkohol, vår relation till alkohol, familjemedlemmar med problem, när vi drack första gången och våra värsta upplevelser med alkohol. Ett avsnitt som jag tycker är viktigt! Ni hittar det där poddar finns, sök bara på “Two of a kind”. Har ni idéer på andra ämnen ni vill att vi ska ta upp så kan ni som vanligt kommentera det här. :-) Nu ska jag packa upp min väska och tvätta lite, jag brukar alltid göra det samma dag jag kommer hem men jag var så trött igår haha! Ha en fin torsdag hjärtan, PUSS <3

//Good morning babes! Well it’s not morning anymore but I started the day with a long meeting, haha! It’s so cozy to be back home again, I’ve truly missed our apartment. Today it’s thursday which means a new podcast episode, a bit more serious this time. We’re talking about alcohol and our relationship to it. I will try to make a summary of some of the podcast episodes we’ve done but to be honest it’s so hard since we’re just talking for about an hour. It’s hard to summarize. Now I’m gonna unpack my bag and do some laundry, I usually always to that the same day but I was too tired yesterday haha! Have a great thursday loves, HUGS <3

12 reaktioner på “SISTER, SOULMATE AND BFF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.