VILLEFRANCHE BEACH

Yesterday’s mission – foil surfing in Villefranche. <3

God morgon hjärtan! Hoppas ni har en fin morgon. :-) Igår åkte vi till Villefranche för en liten utflykt! Vi kom till en strand som var liten och superfin, vattnet var helt stilla och solen sken. Jag satte mig på stranden och kollade på när Jon och Benni körde foil-surfing haha! Det ser så galet ut, hela surfbrädan lyfter från vattnet och man glider runt uppe i luften. Det ser nästan overkligt ut! Jag brukar inte vara så rädd för saker men det här kändes ärligt talat lite för läskigt för min del haha! Det såg riktigt kul ut dock så jag kanske måste prova i framtiden. ;-) Vi måste bli bättre på att göra såna här utflykter, det finns så många guldkorn runtomkring här. Nu vill jag ut i solen och hitta på något, hoppas ni får en fin lördag. PUSS <3

//Good morning loves! Hope you’re having a great morning. :-) Yesterday we went to Villafranche for a little adventure! We arrived to a beach which was small and super cute, the water was completely still and the sun was shining. I sat down on the beach and watched when Jon and Benni did foil surfing haha! It looks crazy, the surf board is lifting from the water and you’re gliding around in the air. It almost looks unreal! I’m usually not that scared of things but this looked a bit too scary to be honest haha! It looked super fun though so I might have to try it in the future. ;-) We have to get better at doing things like this, there’s so many hidden gems around here. Now I want to head out in the sun and find something to do, have a great saturday. HUGS <3

12 reaktioner på “VILLEFRANCHE BEACH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.