WEEK VLOG

Vlog from my entire week – started in Sthlm and ended in Monaco. Photoshoot, hairdresser, pilates, cooking, strolling in Monaco and more. <3

Hej hjärtan! Hur mår ni? :D Jag mår stråålande! Det har typ varit sommar här idag igen, det ser dock ut som att det ska bli lite regn i veckan så jag passar på och njuter fullt ut. I veckan bestämde jag mig för att vlogga hela veckan istället för en heldag, jag skulle ju vara i både Stockholm och Monaco så kunde inte bestämma mig vilken dag jag skulle filma haha! Det fick bli en veckovlogg helt enkelt. ;-) Ni får hänga med på plåtningen vi gjorde, när jag klipper mig, när jag kommer hem, vi kör pilates, jag lagar massa massa mat och delar med mig receptet på min favorit-dressing och massa mer. Hoppas ni gillar den! Vad gillar ni bäst – veckovloggar eller en vlogg under en heldag? :-) Let me know! Nu ska jag podda med syster, vi spelar in veckans poddavsnitt nu ikväll eftersom vi båda har ganska fullt upp nästa vecka. Puss, ha en fin kväll! <3  Ps. Kollade precis på F1-racet i Bahrain, har blivit hooked efter tv-serien vi kollade på haha! Så spännande är det, speciellt nu när man vet vilka alla är!

//Hey loves! How are you? :D I feel greeeat! It’s been summer here today again, it looks like it will be some rain this week though so I’m enjoying it to the fullest. This week I decided to vlog all week instead of a full day, I was in both Stockholm and Monaco so I couldn’t decide which day to vlog haha! It ended up being a week vlog instead. ;-) You get to join on the photoshoot we did, when I cut my hair, when I arrive at home, I cook a lot of food and share the recipe of my favorite dressing and a lot more. Hope you like it! What do you like the most – weekly vlogs or a vlog during one day? :-) Let me know! Now I’m gonna record the podcast with my sister, we’re recording this weeks episode tonight since we’re both pretty busy next week. Hugs, have a great night! <3  Ps. Just watched the F1 race in Bahrain, I’m hooked after the tv-serie we watched haha! It’s so interesting, especially now when I know who all the drivers are!

21 reaktioner på “WEEK VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.