B-DAY GIRL

Happy B-day to me today! <3

Hej hjärtan! Årets bästa dag idag, haha! Min födelsedag. Sista året som 20-åring i år, det känns faktiskt lite galet… Spännande också! :-) Jag ville bara kika in och säga hej och säga att jag kommer ta lite ledigt idag. Det är man värd på sin födelsedag. ;-) Jon har skämt bort mig hela dagen so far så vi ska fortsätta på det spåret. PUSS, hörs imorgon! <3

//Hey loves! The best day of the year, haha! My birthday. Last year as a 20-year old this year, it actually feels a bit crazy… Exciting too! :-) I just wanted to check in here to say hello and to say that I will take the day off today. That’s how it should be on your birthday. ;-) Jon has treated me like a princess all day so we’re gonna continue on that track. HUGS, talk tomorrow! <3

14 reaktioner på “B-DAY GIRL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.