TODAY’S SNAPSHOTS

Hej hjärtan! <3 Här vaknade vi upp imorse. Lyckan! <3 Det är alltid lika mysigt att komma tillbaka hit. Vårt hus, oj vad jag älskar det!

//Hey loves! <3 This is were we woke up this morning. The happiness! <3 It’s always so cozy to come back here. Our house, wow how much I love it!

Sen poddade jag med syster, våra poddstunder är så mysiga. Vi fortsatte snacket även efter vi var klara med podden och snackade i två timmar haha! <3

//Later on I recorded the podcast with my sister, our podcast times are so cozy. We continued talking after we were done with the podcast and talked for two hours haha! <3

Sen var det dags för mig att ta mig ut till solen på äventyr! Man kan väl säga att det här är en “före-bild”, jag skulle på beauty mission. :-)

//Then it was time for me to head out in the sun for an adventure! You can say that this is a “before picture”, I was heading for a beauty mission. :-)

Vårt fina hus. <3 <3 <3 Brukar stå och titta på det ibland och känna mig stolt, tänk att jag kunde köpa det här ihop med min man innan jag fyllde 30 år. Häftig känsla!

//Our beautiful house. <3 <3 <3 Sometimes I’m just standing looking at it and feeling proud, I think about the fact that I could buy this house together with my husband before I turned 30. Cool feeling!

Anyways, jag åkte ner till hamnen och hamnade på Lash Crowd! Älskar deras lokal och älskar känslan efter jag varit där. :-)

//Anyways, I went down to the port and ended up at Lash Crowd! I love their place and I love the feeling after being there. :-)

Man får alltid en cupcake när man är klar. ;-)

//You always get a cupcake when you’re done. ;-)

Jag promenerade faktiskt nästan hela vägen hem eftersom Jon åkte och fick en massage, vi försökte synka tiden men han blev klar senare än vad jag blev. Jag hade inget emot en prommis dock så jag fick en 45 minuters walk innan jag blev upphämtad med golfbilen. :-)

//I actually walked almost the entire way back home since Jon went for a massage, we tried to synchronize the time but he was done later than I was. I didn’t complain about walking though so I got a 45 min walk before I got picked up by the golf cart. :-)

“Efter-bilden” med färgade och vaxade bryn (vaxning är så skönt, går sjukt snabbt!) och färgade fransar. Bästa jag vet beauty-mässigt! <3

//The “after pic” with colored and waxed eyebrows (waxing is so nice, it goes so quickly!) and tinted lashes. The best thing I know beauty wise! <3

Vi hade inte hunnit handla ännu så det fick bli det vi hade hemma pga vi var föör hungriga. ;-) Jag kokade pasta, slängde på lite vegan mayo och majs och blandade runt. Lite salt och näringsjäst (smakar typ parmesan) på det och så var det klart! Helt okej gott faktiskt haha! Mitt problem när jag äter sånt här är att jag blir hungrig direkt efteråt, jag behöver lite riktiga grönsaker och bönor/linser osv. Jag är ju en riktig snacks-människa så snart är det väl dags för ett snack. Dags för mig att sätta mig med mailen och svara på lite C’est Normal designs osv, spännande!! PUSS <3

//We haven’t had time to do grocery shopping yet so I cooked what we had at home because we were waay to hungry. ;-) I boiled some pasta, added some vegan mayo and corn and mixed it. Some salt and nutritional yeast (tastes like parmesan) on that and it was done! Pretty good actually haha! My problem when I eat like this is that I get hungry straight away, I need some real veggies and beans/lentils etc. I’m a true snacker though so soon it’s time for a snack. Now I’m gonna get some emails done and answer about some C’est Normal designs etc, exciting!! HUGS <3

12 reaktioner på “TODAY’S SNAPSHOTS”

 • Caloveline says:

  Så trevlig eran dag har varit, och vilken mysig klinik 😍
  http://Www.caloveline.com

 • FiLIPPA says:

  Härligt inlägg!! Brynen blev superfina!! <3
  https://nouw.com/filippaml

 • Anonymous says:

  Du som befinner dig i solen så mycket, var försiktiga med de där bruna (födelse-)fläckarna som Du har i ansiktet. Varför tar Du inte bort några av dem, främst bara för att minska eventuell sol-cancerrisk,(malignt melanom).
  Vacker är Du dock ändå, med eller utan <3
  /Take care

  • janni says:

   Jag är försiktig, har alltid spf50. :-) Jag vill inte ta bort dom, jag har haft mina prickar sedan jag var liten och det är “jag”. :-) Jag håller koll på om dom växer/ändrar färg så du kan vara lugn! Kram <3

 • Sandra says:

  Great photos! <3

 • MONICA SORS says:

  Loved those snapshots and the pasta looks so yummy!!
  xx
  Mónica Sors
  MES VOYAGES À PARIS
  NEW POST: DUBAI TRAVEL VLOG

 • Mary says:

  Just a life changing Tip – add ground pistachios on your Pasta.
  It´s amazing!

  xx

 • Johanna says:

  Lika snygg som vanligt!! Undrar bara två saker; bleker du tänderna?? i så fall var/hur?? vill också göra det hehe…
  nästa fråga: varifrån kommer de gråa mönstrade bootsen du hade på dig några inlägg under (bilden på dig o jon på din födelsedag)? Sååå fina!!

  kram!

  • janni says:

   Tack fina! <3 Nee, jag bleker inte tänderna så har inga tips tyvärr! Och dom gråa glitter-bootsen kommer från ett märke jag inte minns namnet på nu... Ska kolla det direkt när jag kommer till Monaco! :D Xx

 • Kay says:

  Hi Janni!

  The sweater you are wearing on the third picture looks so cute! Is it an older one or can it be bought somewhere now as well? :)

  I agree that it is a great accomplishment to own a house, much more a house like this, at such a young age :) You should be very very proud of the life and business you have built and you are inspiring everyone to create a life of reaching our goals and doing what we love and what feels good, instead of grinding through a job that makes us unhappy and bitter towards everyone else.

  Love reading your blog and looking at all the pictures, I often bookmark some of them for future inspiration :) Would also love a new pilates or other workout video from you.

  Lots of luck and positivity!

  Kay

Leave a Reply

Your email address will not be published.