SUMMER FEELS

Feels like summer. <3 Marbella days.

Hej hjärtan! Jag startade dagen med ett gympass här hemma, satan vad skönt det var! Jag har ju mest kört pilates senaste tiden så att lyfta lite vikter kommer ge mig härlig träningsvärk imorgon haha! Skönt var det, jag har faktiskt saknat det. :-) Efter det har jag mailat en hel del, fixat fakturor och förberett scheman och samarbeten. En admin-morgon med andra ord! Lite svårt att sitta inomhus dock när vädret är såhär och poolen lockar mig att hoppa i. Det kommer vara liite kallt där i just nu däremot haha! Om jag åker hit på våren så känns det alltid som sommar, vi är ju alltid här i 2-3 månader under sommaren så det här stället ger mig såna sommar-feelings. Nu är det ett tag kvar tills vi åker hit för sommaren men det var skönt att åka hit några dagar och njuta lite. Vårt hus är en favoritplats i världen. <3 Snart kommer min mamma och mormor hit för en fika, dom är här i några dagar samtidigt så vi ska sitta i solen och bara snacka. Mys! Puss hjärtan, jag ska bli bättre på att fota nu. Senaste tiden har det bara varit mobilen… PUSS <3

//Hey loves! I started the day with a gym session at home, it was so freaking nice! I’ve mostly done pilates lately so to lift some weights will give me some nice sore muscles tomorrow haha! It felt good, I’ve missed it to be honest. :-) After that I’ve done a lot of emails, invoices and prepared schedules and collaborations. An admin morning! It’s a bit hard to sit inside though when the weather is like this and the pool is telling me to get in. The pool will be a biit cold at the moment though haha! If I go here during spring it always feels like summer, we’re always here 2-3 months during summer so this place gives me major summer feelings. It’s a while left until we’re going here for the summer but it was nice to go here for a few days and just enjoy. Our house is a favorite place in the world. <3 My mom and grandma will arrive soon for a coffee, they’re here for a few days so we’re gonna sit in the sun and just hang out. Cozy! Hugs loves, I’m gonna get better at taking photos now. Lately I’ve almost only used my phone… HUGS <3

10 reaktioner på “SUMMER FEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.