Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:02 | April 10, 2019

SUMMER FEELS

Feels like summer. <3 Marbella days.

Hej hjärtan! Jag startade dagen med ett gympass här hemma, satan vad skönt det var! Jag har ju mest kört pilates senaste tiden så att lyfta lite vikter kommer ge mig härlig träningsvärk imorgon haha! Skönt var det, jag har faktiskt saknat det. :-) Efter det har jag mailat en hel del, fixat fakturor och förberett scheman och samarbeten. En admin-morgon med andra ord! Lite svårt att sitta inomhus dock när vädret är såhär och poolen lockar mig att hoppa i. Det kommer vara liite kallt där i just nu däremot haha! Om jag åker hit på våren så känns det alltid som sommar, vi är ju alltid här i 2-3 månader under sommaren så det här stället ger mig såna sommar-feelings. Nu är det ett tag kvar tills vi åker hit för sommaren men det var skönt att åka hit några dagar och njuta lite. Vårt hus är en favoritplats i världen. <3 Snart kommer min mamma och mormor hit för en fika, dom är här i några dagar samtidigt så vi ska sitta i solen och bara snacka. Mys! Puss hjärtan, jag ska bli bättre på att fota nu. Senaste tiden har det bara varit mobilen… PUSS <3

//Hey loves! I started the day with a gym session at home, it was so freaking nice! I’ve mostly done pilates lately so to lift some weights will give me some nice sore muscles tomorrow haha! It felt good, I’ve missed it to be honest. :-) After that I’ve done a lot of emails, invoices and prepared schedules and collaborations. An admin morning! It’s a bit hard to sit inside though when the weather is like this and the pool is telling me to get in. The pool will be a biit cold at the moment though haha! If I go here during spring it always feels like summer, we’re always here 2-3 months during summer so this place gives me major summer feelings. It’s a while left until we’re going here for the summer but it was nice to go here for a few days and just enjoy. Our house is a favorite place in the world. <3 My mom and grandma will arrive soon for a coffee, they’re here for a few days so we’re gonna sit in the sun and just hang out. Cozy! Hugs loves, I’m gonna get better at taking photos now. Lately I’ve almost only used my phone… HUGS <3


10 kommentarer10 kommentarer om “SUMMER FEELS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Erat hus är så vackert
  http://Www.caloveline.com

  Reply
 • Tack fina, jag älskar det! <3

  Reply
 • Hej Janni! Jag och min pojkvän är sugna på att åka till Marbella början av augusti, men jag känner mig helt lost i rese/hotellkaoset haha. Har du några tips på till exempel vilken del av marbella som är fin och bra att bo i eller något man inte får missa? Supertacksam för svar😃
  Kram ☀️

  Reply
 • Åh jag har inga super-hotelltips men jag gillar att bo nära “puerto banus” då du har stranden, bra restauranger och shopping! :D Kram!

  Reply
 • Vi har bokat ett hotell 800 meter från puerto banus och 500 meter till stranden. Så nu har vi något att längta till!!! :D

  Reply
 • MYS!! :D

  Reply
 • Det høres kanskje spesielt ut, men jeg får en så god følelse av at dere er i huset i Marbella. Det er så koselig der, og hele viben er så avslappa. Nyt, så gleder jeg meg til å følge med!

  Reply
 • Wow, that looks beautiful. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • Your house is amazing!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

  Reply
 • If you look at the pics of your house and see what’s in the background of the shot then look on Goggle Maps one can find out where you all leave at.

  Reply