ACAI LOVE

Today’s afternoon snack – acai bowl with all toppings available. :-))

Hej hjärtan! Varför springer veckodagarna ifrån mig?? Haha! Helt plötsligt var det torsdag igen vilket betyder ett nytt poddavsnitt! :-) Ni hittar det där poddar finns, sök bara på “Two of a kind”. Veckans avsnitt är ett blandat avsnitt där vi pratar om lite olika saker, hoppas ni gillar det! <3 Dagen har gått i ett idag, jag önskar att jag kunde visa och berätta allt vi håller på med just nu till er men ni får vänta liite till. Har så mycket kul på gång! :-)) Vi tränade på gymmet imorse igen och det var så skönt, men jag blir alltid så hungrig när jag börjar köra styrketräning igen. Det fick bli en acai-bowl extra allt på mitt favvoställe här i Marbella. Den här acai-bowlen slår alla andra! Den funkar till lunch tycker jag eller ett lite större mellanmål som det fick bli idag. Skulle kunna äta det varje dag! Nu ska jag sätta mig med lite mer C’est Normal skisser innan vi ska iväg till OCCO på middag. Vi har inte hunnit dit än så det ska bli riktigt gött, har saknat den maten. Puss hjärtan, ha en fin kväll. <3

//Hey loves! Why are the week days running away from me?? Haha! All of a sudden it’s thursday again which means a new podcast episode! :-) You can find it wherever you find podcast, just search for “Two of a kind”. This weeks episode is a mixed one and we talk about a lot of different things, hope you like it! <3 This day flew by, I wish I could show and tell you guys about everything we’re doing right now but you will have to wait a biit longer. We have so many fun things coming up! :-)) We went to the gym this morning again and it felt so good, but I always get so hungry when I’m doing weight training. We had to get acai bowls extra everything at my favorite place here in Marbella. This acai bowl beats all of them! It works for lunch in my opinion or as a bigger afternoon snack like we had today. I could eat it everyday! Now I’m gonna sit down and go through some more C’est Normal sketches before we’re off to OCCO for dinner. We haven’t been there yet so it will be super yum, I’ve missed that food. Hugs loves, have a great night. <3

15 reaktioner på “ACAI LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.