COACHELLA MOMENTS

Coachella snapshots – I’ve had so much fun out there but decided to skip it this year…

Hej babes! Nu drar ju Coachella igång igen och det känns faktiskt lite konstigt att skippa det i år… Jag bestämde mig nog redan förra året att jag skulle ta en liten break året efter och det har faktiskt känts som rätt beslut. Tills alla börjar posta stories från Palm Springs och man blir lite sugen haha! ;-) Varför jag bestämde mig för att hoppa det i år var för att det känns som jag har “gjort” det nu, jag har varit där två år i rad och det är en ganska lång resa för 3 dagars konstant fest och typ noll sömn. Jag har alltid blivit riktigt sjuk efter Coachella, jag är ju ingen party girl längre som ni vet. ;-) Tycker inte att det är värt det längre helt enkelt. Jag kände också att det var en till lång resa och jag försöker ju dra ner på långflyg speciellt. But wow I’ve had fun over there, haha! Man lever verkligen i en liten bubbla där borta och dansar, hänger, festar och samlar minnen. Ovan är lite bilder från mina år på Coachella och jag är supernöjd med mina upplevelser där! Det ska bli kul att se bilder därifrån i år istället, får uppleva det igenom Instagram i år haha! Har ni varit på Coachella? Eller är det något ni vill göra? Puss <3

//Hey babes! Now Coachella is starting and it actually feels a bit weird to skip it this year… I think I decided last year already that I would have a break the next year and it truly felt like the right decision. Until everyone started posting stories from Palm Spring and you want to go haha! ;-) Why I decided to skip it this year is because it feels like I’ve “done it” now, I’ve been there two years in a row and it’s a pretty long trip for 3 days of party and almost no sleep. I’ve always gotten really sick after Coachella, I’m not a party girl anymore as you all know. ;-) I just don’t think it’s worth it anymore. I also felt that it was another long trip and I’m trying to cut down on especially long trips. But wow I’ve had fun over there, haha! You’re truly living in a bubble over there and you’re just dancing, hanging out, partying and collecting memories. Above are some pictures from my years at Coachella and I’m super happy with my experiences from there! It will be fun to see pictures from there this year instead, I get to experience it through Instagram this year haha! Have you guys been to Coachella? Or is it something you want to do? Hugs <3

5 reaktioner på “COACHELLA MOMENTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.