Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:35 | April 14, 2019

LAST MINUTE TRIP TO MARBELLA

Marbella days, summer has arrived. <3

Hej hjärtan! Hoppas ni haft/har en fin helg. <3 Våran har varit väldigt lugn. Jag filmade hela dagen igår så ni får hänga med på en lördag i Marbella. Lite pilates, cykel till acai-bowls och prommis med hundarna bland annat. Mysig dag! Jag missade ju att posta en vlogg förra söndagen och det var helt enkelt för att jag inte hade filmat något haha! Jag tänkte göra en vecko-vlogg i veckan istället där jag filmar lite varje dag. Ni verkade vara många som uppskattade det. :-) Nu ska jag lägga mig i solen en timme och efter det ska jag packa, tvätta lite kläder och fota ett samarbete. Ska försöka vara effektiv den här sista dagen i Spain! Puss, hoppas ni gillar vloggen. <3

//Hey loves! Hope you’ve had/have a great weekend. <3 Ours has been very calm. I filmed all day yesterday so you get to come along for a saturday in Marbella. Some pilates, biking to acai bowls and walk with the dogs and more. Cozy day! I didn’t post a vlog last sunday and that was simply because I hadn’t filmed anything haha! I’m planning on doing a week-vlog next week instead where I film some every day. Many of you seemed to like that. :-) Now I’m gonna go out in the sun for an hour and after that I’m gonna pack, do some laundry and shoot a collaboration. I will try to be efficient the last day in Spain! Hugs, hope you like the vlog. <3


21 kommentarer21 kommentarer om “LAST MINUTE TRIP TO MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi Janni,
  I loved the Vlog :) Where is your beautiful jumpsuit from?
  I’m excited for the Sweden Vlog, have fun :*

  Reply
 • Aah I don’t remember the brand… :-(( But it’s from last summer so probably sold out! Xx

  Reply
 • Hello! :) since you dont have a lot comments here I wanna use it (haha) and ask what nail polish you use! I love that color, it matches to everything! Thank u :) 🧡🧡

  Reply
 • It’s from Isadora but I don’t remember the name… :-( Xx

  Reply
 • Jättehärlig vlogg!! <333
  https://nouw.com/filippaml

  Reply
 • Tack fina! <3 <3

  Reply
 • Hej va härlig vlog!!! Vart är din jumpsuit ifrån?

  Reply
 • Minns inte märket men den är gammal! :-( Xx

  Reply
 • Hvor er din flotte jumpsuit fra? :-)

  Reply
 • Den är gammal tyvärr och jag minns inte märket! :-(

  Reply
 • Were is your jumpsuit from? :)

  Reply
 • I don’t remember the brand, but it’s old anyways so I don’t think it’s still available! :-( Xx

  Reply
 • So cool! It must have been really nice. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • loved the vlog, and your house in Marbella is just so beautiful!
  -Naghmeh
  http://www.naghmehlesani.com

  Reply
 • Have you made presets filter for mobilephone on Lightroom?

  Reply
 • Yes we have, we will release them soon! Xx

  Reply
 • Vilken bra video ni har gjort! :-D

  Reply
 • Tack fina! <3

  Reply
 • Hej!
  Jag har en fråga till dig.

  För några veckor sedan satt du och gnällde i er podd och du får så mycket skit och ingen bra feedback. Ett tips är då att faktiskt SVARA på kommentarer du får här på bloggen. Till exempel detta inägg – jag ser ENBART positiva kommentarer och folk som frågar om vart din jumpsuit är ifrån. Men svarar du? Nej, inte en enda kommentar från din sida.

  Så innan du tycker att folk ska överösa dig med “positiv feedback” och “love” så ska du nog fundera på hur din egen respons är här på bloggen.

  Just a thought.

  Reply
 • Åh jag svarar nästan alltid på kommentarer, ibland kan det ta 1-2 dagar dock. Igår var en kaos-dag där jag inte ens satt vid datorn så det var nog därför. ;-) Men jag svarar, det kan du bara gå bak något inlägg och kolla. Jag uppskattar varenda kommentar jag får. Kram!

  Reply
 • Where is your yellow bag from?

  Reply