LAST MINUTE TRIP TO MARBELLA

Marbella days, summer has arrived. <3

Hej hjärtan! Hoppas ni haft/har en fin helg. <3 Våran har varit väldigt lugn. Jag filmade hela dagen igår så ni får hänga med på en lördag i Marbella. Lite pilates, cykel till acai-bowls och prommis med hundarna bland annat. Mysig dag! Jag missade ju att posta en vlogg förra söndagen och det var helt enkelt för att jag inte hade filmat något haha! Jag tänkte göra en vecko-vlogg i veckan istället där jag filmar lite varje dag. Ni verkade vara många som uppskattade det. :-) Nu ska jag lägga mig i solen en timme och efter det ska jag packa, tvätta lite kläder och fota ett samarbete. Ska försöka vara effektiv den här sista dagen i Spain! Puss, hoppas ni gillar vloggen. <3

//Hey loves! Hope you’ve had/have a great weekend. <3 Ours has been very calm. I filmed all day yesterday so you get to come along for a saturday in Marbella. Some pilates, biking to acai bowls and walk with the dogs and more. Cozy day! I didn’t post a vlog last sunday and that was simply because I hadn’t filmed anything haha! I’m planning on doing a week-vlog next week instead where I film some every day. Many of you seemed to like that. :-) Now I’m gonna go out in the sun for an hour and after that I’m gonna pack, do some laundry and shoot a collaboration. I will try to be efficient the last day in Spain! Hugs, hope you like the vlog. <3

21 reaktioner på “LAST MINUTE TRIP TO MARBELLA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.