BFF’S

Spending time with my girl. <3 <3 <3

God morgon hjärtan! Den här gången från Nobis Hotell i Stockholm. ;-) Det blev en lång dag igår som startade 04.00, direkt till flygplatsen, direkt på lunch med Mira och sen direkt till kontoret där vi spelade in podd och hade lite möten. Efter det åkte jag raka vägen till min syster för att kramas med barnen innan dom skulle sova. <3 Mina favoriter. Farmor kom förbi en sväng också så det var väldigt mysigt att träffa henne. Vi åt middag, lekte, busade och allt man kan hitta på. När barnen somnade så var jag ungefär exakt lika trött så när jag kom till hotellet deckade jag totalt. Intensiv men väldigt mysig dag! Nu ska vi börjar röra oss mot Åre och ingen är lika peppad som jag, wihoo! Snö, skidåkning, god mat men främst av allt häng med Jons familj. Vi har alltid så kul ihop och Jons mamma lagar alltid så otroligt god mat, hehe. ;-) Puss! <3

//Good morning loves! This time from Nobis Hotel in Stockholm. ;-) We had a long day yesterday that started 04.00, straight to the airport, straight to lunch with Mira and then straight to the office where we recorded our podcast and had some meetings. After that I went straight to my sister to cuddle with the kids before they were going to bed. <3 My favorites. Our grandma came as well so it was super cozy to see her too. We had dinner, played around and did everything you can think of. When the kids fell asleep I was just as tired so when I came back to the hotel I totally passed out. An intense but very cozy day! Now we’re gonna start heading to Åre and no one is as excited as I am, wihoo! Snow, skiing, good food but most of all that we get to see Jon’s family. We always have so much fun together and Jon’s mom always makes the best food, hehe. ;-) Hugs! <3

2 reaktioner på “BFF’S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.