DENIM ON DENIM

Understated leather jacket (here!)/ Storets top (similar here!)/ Gina Tricot denims (similar here!)/ Louis Vuitton bag/ Na-Kd shoes (here!)   – contains adlinks

Home sweet home! <3 Landade i ett regnigt Monaco idag, det var ju lite segt när vi åkte ifrån ett riktigt soligt och fint Sverige. Ombytta roller för en gångs skull. ;-) Det var väldigt skönt att komma hem iallafall, jag älskar verkligen vår lägenhet. Igår såg jag ut såhär, denim on denim. Den här jeansjackan har jag haft i kanske 3-4 år men glömde den i Stockholm förra sommaren, så den har min syster lånat… Jag tog tillbaka den nu, hehe! Älskar den verkligen. Jag tröttnar aldrig på att matcha jeans, tycker det är så fint ihop med vitt. Igår var vi på ishockeymatch och wow vad kul det var! Vi gick ofta på hockey och fotboll när vi var yngre och nu kom jag på hur kul det är. Mer sånt känner jag! :-) Nu blir det en dusch och sen en film i soffan. Alltid lika mysigt att komma hem. PUSS, ha en fin kväll. <3

//Home sweet home! <3 We landed in a rainy Monaco today, it wasn’t super fun since we left a really sunny Sweden. It has changed for once. ;-) It was so nice to come home anyhow, I truly love our apartment. This is how I looked yesterday, denim on denim. I’ve had this denim jacket for probably 3-4 years but I forgot it in Stockholm last summer, so my sister borrowed it… I took it back now though, hehe! I truly love it. I never get tired of matching denim, I think it looks so good together with white. Yesterday we went to an ice hockey game and wow it was fun! We used to go to a lot of hockey and soccer games when we were younger and now I remembered how much fun it is. More of that in the future! :-) Now I’m gonna have a shower and then watch a movie. Always cozy to come home. HUGS, have a great night. <3

12 reaktioner på “DENIM ON DENIM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.