SISTER LOVE

Me and sis. <3 We just released a new podcast episode – it feels like it’s thursday every day haha!

Hej hjärtan! Jag startade dagen med ett besök till polisen. Låter dramatiskt men det var det VERKLIGEN inte haha! Här i Monaco har man “residence cards” som man måste hämta ut hos polisen varje år, så det var det jag gjorde. :-) Nu behöver jag dock inte gå tillbaka dit på 3 år, när man har bott här i 3 år så behöver man inte gå varje år längre. Har jag redan bott här i 3 år!?!? Känns ju sjukt. Anyways, det var så mysigt att hinna med att hänga med syster en sväng innan vi åkte hem igen. Vi råkade matcha utan att det var planerat haha! Idag har vi släppt ett poddavsnitt igen, det känns som det är torsdag så ofta. ;-) Veckans avsnitt är lite mer allvarligt, vi fick en hel del frågor om “kroppshets inför sommaren” så vi pratade om kroppshets generellt. Ett väldigt svårt och stort ämne som faktiskt är ganska svårt att prata om. Vi pratar om våran syn på kropp/mat och vår relation till det samt hur vi tänker. Ni hittar det där poddar finns, sök på “Two of a kind”. Puss! <3

//Hey loves! I started the day with a visit to the police. It sounds dramatic but it TRULY wasn’t haha! Here in Monaco you have “residence cards” that you have to pick out at the police station every year, so that’s what I did. :-) Now I don’t have to go back for 3 years though, when you’ve lived here for 3 years you don’t have to go every year anymore. Have I lived here for 3 years already!?!? That feels crazy. Anyways, it was so cozy to hang out with my sister before we went back home again. We matched without planning it haha! Today we released a podcast episode again, it feels like it’s thursday so often. ;-) This weeks episode is a bit more serious, we got lots of questions about “body stress before summer” so we talked about bodies and food in general. A very hard and big subject that is pretty hard to talk about. We talk about how we see our bodies/food and our relationship to it and how we think. You can find it wherever you find podcast, search for “Two of a kind”. Hugs! <3

17 reaktioner på “SISTER LOVE”

 • Fiasmode says:

  Jättesnyggt med jeans och jeans, åter igen vårig känsla! Snart hoppas jag kunna ha jeansshorts, var ju lite kallare idag…

 • Mireia says:

  You both look gorgeous!

  Mireia from TGL
  https://thegoldlipstick.com/

 • Kamil says:

  Hi janni! Could you write some thoughts what you talked about in blog post? Especially with this subject, I am really very interested in your and your sister’s thoughts about this body sculpt!

  • janni says:

   Hey sweetie! <3 Yes I will try to write some thoughts on this topic, even though it's super hard... Xx

 • Laura says:

  Hi janni! Could you write some thoughts what you talked about in blog post? Especially with this subject, I am really very interested in your and your sister’s thoughts about this body sculpt!

 • Netti Starby says:

  Jag älskar eran podd och så himla fin bild på er tillsammans! <3

 • Klaudia says:

  You are both so lovely <3

  7153729ec401b2c70a59cdeb2987f187.jpg

 • Emma says:

  Åh vart kommer jeansjackan ifrån? 😍

 • Agnes says:

  Tycker era samtal är så fina och vettiga. Det lyser igenom att ni är systrar och vågar vara ärliga mot varandra på ett sätt man kanske inte är med vänner. Tänker mest på när du sa emot Michaela om varför hon behållt sin våg. Så viktigt!

 • Emelie says:

  Lyssnade på ert senaste poddavsnitt på jobbet igår och tycker verkligen att du har en sunt inställning till mat och träning.
  Jag har både räknat kalorier (när jag skulle tävla) men idag så går hälsan före. Äter väldigt ren kost dvs inga halvfabrikat mm vilket jag älskar för då får jag äta mycket *haha*

 • Anonymous says:

  Åh! Älskar er podd ni är så härliga att höra :)
  Använder du isadoras foundation? :)

  • janni says:

   Tack fina! <3 <3 Jag har gjort vääldigt länge men har precis bytt över till Lancome, jag gjorde en egen foundation så det är den jag kör på! :-) Eller ett stift Lancome har! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.