SPRING LOOKS

Jumpsuit here!

Blazer here! / Pants here!

Dress here!

Hej hjärtan! Här kommer 3 outfits i rad, det händer inte ofta hehe! ;-) Det är mina favoritplagg från Gina Tricot just nu, jag hittar alltid några favoriter inför varje säsong där. Jag kommer vilja gå klädd i jumpsuits, färgglada kostymer och kortare klänningar med boots i vår – som varje år. Hur fin är den här kostymen btw!? Perfekt ljusgul färg, perfekt passform och kommer passa lika bra till sneakers som till klackar. Jag kommer kunna använda både kavajen och byxorna separat också, det gillas. :-) Senaste tiden har jag faktiskt varit ganska dålig på att fota mina outfits men nu börjar peppen komma tillbaka, jag är ju mer en vår/sommar-tjej som ni vet så höst och vinter är inte favoriten när det kommer till mode för mig… Nu när det är vår så kommer jag vilja visa er lite mer mode igen! Gina har fått in så mycket fint nu, så missa inte att spana in deras hemsida eller butiker! :-)) Vilken av looksen ovan är er favorit? Hade varit så kul att höra! Massa kärlek <3

//Hey loves! Here are 3 outfits in a row, that doesn’t happen often hehe! ;-) These are my favorite pieces from Gina Tricot right now, I always find favorites for every season there. I want to go dressed in jumpsuits, colorful suits and shorter dresses with boots this spring – like every year. How pretty is this suit btw!? The perfect bright yellow color, perfect fit and it will look just as good with sneakers as with heels. I will use the blazer and the pants separately too, that I like. :-) Lately I’ve been pretty bad at shooting outfits but my excitement is coming back, I’m more of a spring/summer girl as you know so fall and winter isn’t my favorite when it comes to fashion… Now when spring is here I want to show you some more fashion! Gina has so many nice pieces right now, so don’t miss it on their website or stores! :-)) Which one of these looks is your favorite? It would been so fun to hear! Lots of love <3

27 reaktioner på “SPRING LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.