Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:26 | April 26, 2019

SPRING LOOKS

Jumpsuit here!

Blazer here! / Pants here!

Dress here!

Hej hjärtan! Här kommer 3 outfits i rad, det händer inte ofta hehe! ;-) Det är mina favoritplagg från Gina Tricot just nu, jag hittar alltid några favoriter inför varje säsong där. Jag kommer vilja gå klädd i jumpsuits, färgglada kostymer och kortare klänningar med boots i vår – som varje år. Hur fin är den här kostymen btw!? Perfekt ljusgul färg, perfekt passform och kommer passa lika bra till sneakers som till klackar. Jag kommer kunna använda både kavajen och byxorna separat också, det gillas. :-) Senaste tiden har jag faktiskt varit ganska dålig på att fota mina outfits men nu börjar peppen komma tillbaka, jag är ju mer en vår/sommar-tjej som ni vet så höst och vinter är inte favoriten när det kommer till mode för mig… Nu när det är vår så kommer jag vilja visa er lite mer mode igen! Gina har fått in så mycket fint nu, så missa inte att spana in deras hemsida eller butiker! :-)) Vilken av looksen ovan är er favorit? Hade varit så kul att höra! Massa kärlek <3

//Hey loves! Here are 3 outfits in a row, that doesn’t happen often hehe! ;-) These are my favorite pieces from Gina Tricot right now, I always find favorites for every season there. I want to go dressed in jumpsuits, colorful suits and shorter dresses with boots this spring – like every year. How pretty is this suit btw!? The perfect bright yellow color, perfect fit and it will look just as good with sneakers as with heels. I will use the blazer and the pants separately too, that I like. :-) Lately I’ve been pretty bad at shooting outfits but my excitement is coming back, I’m more of a spring/summer girl as you know so fall and winter isn’t my favorite when it comes to fashion… Now when spring is here I want to show you some more fashion! Gina has so many nice pieces right now, so don’t miss it on their website or stores! :-)) Which one of these looks is your favorite? It would been so fun to hear! Lots of love <3


27 kommentarer27 kommentarer om “SPRING LOOKS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • so happy you’re finding your excitement again, I am the same way we have really cold winters here and it is not so fun to put outfits together then cover it up with a big jacket haha
  LOVE that yellow suit!

  -Naghmeh
  http://www.naghmehlesani.com

  Reply
 • I totally agree, even though it doesn’t get super cold where I live I can’t really find the inspiration… ;-) Xx

  Reply
 • 1 & 3 👍👍
  2:an njae….

  Reply
 • Love it! <3

  Reply
 • Du borde göra en topless shoot innan du fyller 30!

  Reply
 • Hahaha, jag hoppas nog den! ;-)

  Reply
 • Byxdressar alla dagar i veckan, så skönt och så snyggt på samma gång😍😁 Kram☀️

  Reply
 • Håller typ med, finns inget skönare. Minuset är dock när man ska på toa, haha! ;-) Xx

  Reply
 • Haha eller hur? Jag har en supersnygg blommig playsuit som knyts i nacken på ett väldigt komplicerat sätt och det tar typ 20 minuter att gå på toa. 🤣 Men jag älskar jumpsuits, kort klänning blir snabbt alltför sexigt på mig. Jumpsuit är mer chill trots att den är kortare. Bästa är dom som är som ett vanligt linne upptill, då går de snabbt att ta av och på. Vet du ungefär när badkläderna från cest normal kommer? 😊

  Reply
 • Exakt, håller helt med! :-) Vi säger till lite innan, nu borde det inte dröja superlänge! :D Xx

  Reply
 • The light yellow suit is amazing!
  https://www.thoughtsinstyle.com/

  Reply
 • It truly is! Xx

  Reply
 • Wow vad snyggt! Du skulle verkligen passa i axel-långt hår. Vill inte mena något negativt till din hårlängd eftersom du är så himla vacker. Men i kortare hår skulle jag säga WOW WOW WOW! <3

  Reply
 • Alltså jag har varit SÅ sugen på det men inte vågat… Får se när jag vågar, haha! Kram <3

  Reply
 • Nej nej, låt håret vara! Det är friskt och tjockt och passar perfekt till beach/surfer girl stilen. 😊 🌴 Tror du kommer ångra dig om du klipper dig kort, visst det växer ut igen men det tar några år att gå från kort till midjelångt.

  Reply
 • Wow! Du klär verkligen i allt!
  Vart kommer din läckra khakigröna utilityskjorta/jacka som du har på dig i din senaste yt-video? <3
  Kram

  Reply
 • Det är en jumpsuit, den kommer från S. Oliver! :D Xx

  Reply
 • Snyggt!

  Reply
 • Wow, you´re so beautiful. <3
  Love, Sandra / https://shineoffashion.com/
  https://www.instagram.com/sandraslusna/

  Reply
 • You look amazign in white, this is so your colour <3

  http://carmelatte.co

  Reply
 • Naaw, thanks babe! <3

  Reply
 • WOW det gula setet! Måste beställa hem 😍 vad har du för storlek i byxorna och kavajen?

  Reply
 • Jag har strl S i båda! :-) Xx

  Reply
 • Så nydelig!
  Hvilken storlek har du i jumpsuiten?

  Reply
 • Storlek S! :-)

  Reply
 • La couleur de tes vêtements est très bonne, le style est très à la mode, je ne sais pas où je peux l’acheter.

  Reply
 • hi, where is the ring you used to where in 2017 and before that your husband gifted you? love you

  Reply