MY FAVORITES <3

I miss these two the second I leave them, can’t wait to see them again this summer. <3

Hej hjärtan! Fullt ös medvetslös idag. Eller nja kanske inte riktigt men startade dagen med poddinspelning, massa mail/signa papper-jobb och sen gick vi faktiskt till stranden en sväng. Det blev en riktig flopp haha! Moln kom in samma sekund vi kom till stranden så vi satt mest och frös, på’t igen imorgon. ;-) Här kommer två bilder med mina absoluta favoriter, jag förstod nog aldrig hur häftigt det skulle vara att vara moster innan jag blev det. Jag har så otroligt kul med dom här två, jag längtar tills dom bli ännu äldre så jag kan ta med dom på äventyr. ;-) Idag har jag en riktig sakna-barnen dag och då känns det extra tufft att jag inte vet när vi ses nästa gång… Jag ska försöka tvinga dom till Marbella i början på sommaren så vi får leka i poolen. :-) Nu ska jag laga lite mat här hemma, jag tror det blir sötpotatis och en bönmix med guacamole och koriander. En favorit! PUSS <3

//Hey loves! It’s been full gas today. Oh well maybe not but I started the day with a podcast recording, lots of emails/sign papers work and then we actually went to the beach for a while. It wasn’t a success haha! The clouds came in the second we arrived to the beach so we were mostly sitting there freezing, on it again tomorrow. ;-) Here are two pictures with my absolute favorites, I don’t think I understood how cool it would be to be an auntie before I became one. I have so much fun with these two, I can’t wait for them to get older so I can bring them on adventures. ;-) Today I have a real missing the kids day so it feels extra tough since I don’t know when I will see them next time… I will try to force them to Marbella beginning of summer so we can play in the pool. :-) Now I’m gonna cook some food, I think I will make sweet potatoes and a bean mix with guacamole and cilantro. That’s a favorite! HUGS <3

15 reaktioner på “MY FAVORITES <3”

 • Elin says:

  Hej Janni! Har precis lyssnat på ert senaste poddavsnitt och kände att jag ville lämna en kommentar ang om du bidrar till kroppshets eller inte. Jag tycker att du är en sån GRYM inspirationskälla till att ta hand om sig och våga vara bekväm i sig själv. Dina inlägg kring kost och träning ser jag endast som motiverande, det är liksom aldrig något fokus på utseende. Och faktumet att du ofta lägger ut bilder utan smink och är osminkad i både dina egna och i Jons vloggar, har definitivt haft en påverkan på min numera avslappnade inställning till att behöva fixa mig innan jag visar mig för folk. Jag menar, kan du göra det så kan väl jag för h-vete gå till Ica utan att ta på mascara haha. Att jag blivit mer självsäker beror såklart även på andra faktorer såsom ålder, att jag varit ute och rest länge etc men kan ärligt säga att du påverkat också. Så tack för det! Lång kommentar men vill att du ska veta att du har en positiv påverkan. Tycker även podden gjort att man fått en bättre bild av hur du är som person. Kram

 • Lissel says:

  Oh dom måste ju älska att vara hos er i marbella dock 😍😍

 • Valeska says:

  Hi Janni, such cuties. Which month are you in Marbella this Summer?

 • julia says:

  Åh det lät gott, dela gärna mer recept här! :)

 • Anonymous says:

  When will you have ur own kids? Not been folowong for u guys since you bought house and got married. Came back to check if there are news ur having a baby but as i see not yet :)

 • Anonymous says:

  Where can i find these pants? Lots of love!

 • Davis Jomes says:

  Your babies also cute like you and your daughter is so beautiful. God Bless You !

 • Robert Mendoza says:

  Åh alla ser snygg ut. Barn är alltid änglar för mig. https://hillclimb-racing.com/

 • Alicia Young says:

  To become an industry leader, it is important for us to encourage teamwork to solve any construction challenges and achieve success. buyers of crude oil

 • quordle says:

  What a beautiful picture!

 • quordle game says:

  In addition to the details provided here, I’ll also introduce you online. This is a very nice list of the games I’ve played, which includes some of my all-time favorites and most well-known titles. another subject. Different games that I bet you’ll like.

 • Quordle says:

  It is good to return to your blog after a long absence. I have been wanting to work on this project for a while. I am writing this essay to fulfill a requirement for a class assignment on your topic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.